BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA olcsiii (3,87)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 138 darab

1/9 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Bennem kicsit amolyan "nyaralós-fotó" érzetét kelti, ettől függetlenül szép, de nincs meg benne az a kis extra, amivel különlegessé válik a kép, így hiányérzetem van...
Talán a jobb oldalon a füves részt is levágtam volna, vagy lehet hogy jobb lett volna egy kicsit más szögből fotózni. Viszont jó, hogy benne vannak a fák! Hajrá!

A képre adott pontszám: 3

Darkness.Hope válasza:
nos végre valaki érzi azt a fákkal ill. ágakkal mint én... másoknak pont ez nem tetszik.. persze én tudom milyen a táj a többiek nem..

köszi a véleményed
forrás (4,5)
A cím alapján és a képet nézve a Forrás c. film jutott eszembe. Egyre gondoltunk?
nem válasza:
én nem láttam, de ha ez a kép azt juttatja eszedbe, akkor lehet hogy érdekes film lehet, majd rácsekkolok:)
ez forrás, mint fényforrás.. mint energiaforrás.. nem tudom.. csak úgy jött a cím érzés alapján.
kösz, hogy benéztél!
A pára sajnos kevésbé uralkodó a képen, mint ahogyan az ember a címből várná. Ettől függetlenül remek kép, nekem kicsit olyan, mintha nem is Mo-n készült volna a kép.
A felezés szerintem kifejezetten jó, nem is vagyok nagyon oda azokért a kritikákért, hogy harmadolni kell... ahogyan a kép adja. Szép szimmetrikussá teszi a képet, emellett gyönyörűen kijön a tükröződés!
Grat!

A képre adott pontszám: 5

McAl válasza:
Köszönöm szépen az értékelést.
Árva (4,98)
Huh...nagyon jól elkapott pillanat! Látszik, hogy nyitott szemmel jársz a világban!
A kivitelezéshez csak annyit fűznék, hogy én a felső, "fás" részt teljesen kivágtam volna. Ha csak a fű látszik, úgy még hatásosabb lenne, olyan mintha egy végtelen réten, vagy tisztáson árválkodna a kisfiú! Így kicsit kevésbé hatásos számomra, persze ezt ellensúlyozza a kép többi része!
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.5

soma62 válasza:
Köszönöm! A fák azért maradtak mert nagyon nagy teret szerettem volna a gyermek körül tenni!
Hajnal (4,98)
Meglepően éles a kép minden részlete, amit ilyen fényviszonyok között szerintem igen nehéz elérni! Ezért nekem külön tetszik a kép, a színek pedig egyszerűen káprázatosak! Sajnálom, hogy a baloldalon a narancssárga fokozatosan beszürkül, gondolom az nem szándékos volt, hanem a környezeti lehetőségek ezt nyújtották. Érdekes viszont, hogy a szürkeség a móló végénél elmúlik, és a móló már a teljes élességgel látszik!
A víztükör fantasztikusan sima! Csak gratuálni tudok hozzá!!!

A képre adott pontszám: 4.5

PálcykaD40 válasza:
A bal oldal a köd.

Pálcyka
Szép táj, bár szerintem az alsó részen a színek kicsit túl lettek húzva, már-már néhol természetellenesek is...
Ezzel szemben az égbolt túl komor, túl sötét, ami persze adott volt...
Szerintem a középső rész sikerült a legszebbre, egyszerű tájkép, de mégis szépen kirajzolódik minden, viszont az alsó harmad nagyon eltereli a figyelmet a dombokról, hegyekről!
Ettől függetlenül tetszetős tájkép!

A képre adott pontszám: 4

v_sanya válasza:
Köszönöm az értékelést!
Amint látod van aki a középső-felső részt tartja élettelennek. Természetesen nem ilyen volt a valóságban, próbáltam a hihetőség keretein belül tartani a képet.

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Már régóta tervezem, hogy elmegyek az alcsúti arborétumba, de ezidáig még nem sikerült sajnos eljutnom oda, sok jót hallottam már róla. Remélhetőleg a közeljövőben meglátogathatom!
A képhez csak annyit fűznék, hogy rettentő természetesek a színek, igazából belekötnivaló nincsen.
Az ég sajnos nem mutat a legjobban, bár az őszhöz illik a látvány. Sajnos nem szeretem az ily módon visszaköszönő égboltokat. Szürkék, szomorúak, lehangolóak. Legtöbbször sajnos nekem is így sikerülnek... :(

Ettől függetlenül a kép nagyon jó, tetszik!

A képre adott pontszám: 4.5

vbv válasza:
Köszönöm! Tényleg ilyen volt az idő, ez egy őszi kép... :)
Nagyon ötletes és baromi jól kivitelezett kép lett! Igazából szerintem nincs értelme belekötni, a kép a maga nemében szerintem tökéletes!
Most veszem csak észre, hogy a kategóri digit. ill.. Egyébként megkérdeztem volna, hogy véletlenül sikerült ilyenre a por formája, vagy addig próbálkoztál, amíg ilyen nem lett? De ez a kérdés így aktualitását vesztette... (Nem kevés 2 in 1 fogyhatott volna el... ) :)

A képre adott pontszám: 5

largo válasza:
Köszönöm olcsiii! :)
Tetszik a kép, bár a bal felső sávban kicsit zavaró a sötét és a homály alkotta egyveleg.
Nekem kicsit már kihúz a képból a nagyobbik gomba, nem is annyira éles már, ráadásul a szára túl fényes lett. (Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj...)
Kicsit laboratóriuminak hat a környezet, ettől függetlenül szép, és még a színek is élénkek, dinamikusak lettek! A bekúszó fény megadja az alaphangulatot...
Gratulálok, összességében egy jó képről írhattam véleményt, a negatívumokat pedig nem rosszindulatból írtam! Üdv

A képre adott pontszám: 4

Szt. Sebestyén válasza:
Köszönöm szépen!

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Azért valljuk be: az előző verzió dinamikusabb volt, nem kicsit... Ennél a képnél az előtérben lévő fa sötétsége teljesen eltereli a figyelmet a táj szépségéről.
draculea válasza:
Köszönöm szépen a véleméyned, valahogy én is így gondolom.
lehullva (3,13)
Alapvetően egy szép csendéletet ábrázolna a kép, a megvalósítás viszont nem lett a legjobb. Nincs konkrét élessége és tárgya a képnek, attól függetlenül, hogy a háttér szépen elmosódott. Szvsz én pl a sárga levélre fókuszáltam volna, talán még makróztam is volna (ahogy engedte volna a kép)...
Nekem nagyon kesze-kusza az egész, persze környezetéből adódóan nem is lehet nagyon más, de szerintem egy kicsit letisztultabb területet lehetett volna választani.
A színek sajnos nem túl élénkek, ezen utólag lehetett volna javítani, ill. a világos részeken már-már beégett a kép, ami szintén zavaró, mert életlenséget sugároz.
A háttérben lévő magasabb növények viszont bemozdultak, mintha szellemképes lenne a felső harmada a képnek (gondolom ez a záridő miatt volt...)
Szép kép lenne, de lehetett volna rajta javítani! Érdemes lenne még egyszer megpróbálni szerintem!
Sok sikert hozzá!

A képre adott pontszám: 3

Myrra WM válasza:
Köszönöm a véleményed.
Nekem pont a színei voltak, amitől kicsit több volt és kiválasztottam a többi közül.
Azért kíváncsi lennék mit hoznál ki az alap képből:)) Én még a szerkesztést is most tanulom.
Üdv.
Szép kép lenne, viszont szerintem nem tesz neki jót ez az elforgatás. Szép élénk színek, gyönyörű kék ég, kár volt elrontani.

A képre adott pontszám: 3

Amikor megláttam a képet, hirtelen az jutott eszembe, hogy de jó, tök sok érdekes dolog van ezen a képen, végre egy izgalmas kép, amin van mit nézni, amihez nem tudok mit hozzáfűzni.
Erre azt vettem észre, hogy nem is tudom, hogy mit nézzek rajta, mert olyan sok minden van, hogy ihaj...így ez kicsit kettős érzést keltett bennem. Talán ez a "már túl sok" kategória.
Ettől függetlenül a kidolgozás remek, nagyon tetszik a szelektív színezettség és elsősorban tetszik a műhely hangulata. Nem tudom, mennyire adja vissza a kép, mindenesetre halvány sejtésem lehet az ottani hangulatról.
Meg lehet tudni, hol készült a kép?

A képre adott pontszám: 4.5

Kriszko02 válasza:
Köszönöm a hozzászólást.
A Lábatlani Öreg Papírgyárban készítettem a képet és igazából az volt a célom hogy dokumentáljak még mielőtt minden az enyészeté lesz. Ennek megfelelően nem nyúltam semmihez, csak fotóztam. A színek a HDR miatt ilyenek.
Üdv. K
Egyelőre még nem tudom, ki is készíthette a képet, mindenesetre megkockáztatom, hogy az illetőnek láttam már itt jobb képét is.
És megmondom őszintén, nem tetszik ez a szemszög, nem tetszik, hogy ilyen fakó az egész kép. Igaz, így egyáltalán nem az a tipikus erdei, tucatfotó, amit általában lát az ember, de az egyediség még nem feltétlenül tesz széppé egy képet.
Érdekesek a fák rajzolatai, a talaj keszekuszasága, és a fák sűrűsége! De hiányzik belőle valami...

További sok sikert!

A képre adott pontszám: 4

ch4osprof válasza:
Szia,

azt gondolom megállatpíthatjuk hogy nem én voltam az akire gondoltál:)

Köszönöm az értékelést!

Amúgy nekem egy dinoszaurusz hiányzik a képről:D az utómunka elején volt azaz érzésem mintha a jura korszak egy részét sikerült volna itt a képre vinni.

persze aztán lehet elvagyok itt tévedve az őskor korszakait tekitve...:)
Nekem átjött a hangulat...
Remek kép lett! Ez az a kép, aminél részemről a technika nem számít, úgy értem nincs értelme semmibe se belekötni, mert ez nem arról szól.
A hangulat, a színek, a fények egyvelege egy nagyon szép képet adnak vissza! Még sok ilyet szeretnék látni itt...

Köszi!

A képre adott pontszám: 5

ruprechjudit válasza:
Beleköthetsz nyugodtan, ha van technikai észrevételed, mondd csak!
Köszi!
Húh...de jó kép lett "asztamindenit"! :)
Szerintem ritkán látni ennyire jól elkapott pillanatot, már csak ez is simán megérdemli az ötöst!
A kivitelezésbe én nem nagyon tudok belekötni, teljesen jó az ff, másba igazából szerintem nem is kellett belenyúlnod... (bár ki tudja)
Az külön tetszik, hogy az aljnövényzet, és a háttérben lévő bokrok, fák szinte teljesen elmosódtak, ezzel még jobban kiemelve a témát, ami egyszerűen zseniális!
Sokatmondó a bácsi érdeklődése az elhagyatottnak tűnő sírkő után!
Nagyon tetszik!
Sok ilyet még!
Üdv

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Egy öreg, használaton kívüli temető volt ez.
Köszönöm!
Vágy (3,23)
Érdekes szemszög és kompozíció. Kár, hogy lemaradt a száj, én mindenképpen belekomponáltam volna azt is, már csak azért is, mert az még többet adhatott volna talán a képhez, még többet elárult volna a helyzetről. Bár igencsak sokatmondó maga a szem is, sajnálom, hogy nem az lett éles, hanem az orr.
Aranyos, ahogy hámlik! :)

A képre adott pontszám: 4

nemrava válasza:
Igazán a tekintet fogott meg. Egy nagy családi összejövetelen a vattacukrot készítő nagypapát nézte a kisfiú. Ha belekomponálom a száját, egész más lett volna a mondani valója. Köszi az értékelést.
Technikailag ennyit lehetett kihozni ebből a képből, viszont szerintem néhány dologra érdemes lett volna odafigyelni:
Az állat teljes egészében is szerepelhetett volna a képben, és méghogyha nem is középen van, de hátsófelét sem hagytam volna ki. Így lett volna kerek az egész.
Másrészt a színek kidolgozására fektettem volna kicsit többet, akár utólagos szerkesztéssel, akár a körülményekhez illő fehéregyensúly állítással (talán nem lett volna ilyen szürke az egész), bár lehet, hogy a körülmények ezt tették lehetővé? Nem tudom...
Mindenesetre így kicsit élettelen az egész kép.
Szép pillanatot akartál megörökíteni, de valamivel fel kellett volna dobni, így nem túl izgalmas, kicsit amolyan hétvégi-családi-állatkert-fotó hangulata lett!
További sok sikert és szép fényeket!
Üdv

A képre adott pontszám: 3

akos1996 válasza:
Köszi
Nem vagyok otthon a digit. ill. -ban, megmondom őszintén nem is szeretem őket kifejezetten, sokszor meg sem nézem őket, de ez különösen elragadta a figyelmemet.
Technikailag nem tudok túl sok mindent hozzáfűzni, mindenesetre szép, ügyesen kidolgozott munka! A témaválasztás szerintem teljesen egyedülálló, sőt a megvalósítás minősége is kivételes!
Csak gratulálni tudok hozzá!
Még talán annyi kérdésem lenne, hogy ezt előre így képzelted el, hogy lesz egy ilyen képed, vagy egyszercsak jött?
Fantasztikus! Üdv

A képre adott pontszám: 5

Cpt válasza:
Szia Olcsiii, ez egy nagyon jóleső és kedves vélemény, őszintén köszönöm Neked!
Köszönöm a kreditet! Igyekszem hasznosan felhasználni! ;-)
indiántáncz válasza:
:)
1/9 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ