BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Laci73 (4,29)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 14 darab

Egyszerűen tökéletes képet készítettél egy tökéletes alakú nőről. Nagyon szép sportos, izmos teste van és képed ezt ügyesen kiemeli! A legjobb az egészben, hogy nem mutat tulajdonképpen semmi olyat, mégis egy klassz akt! Csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

eleven11 válasza:
véleményem szerint az aktnak nem az a lényege, hogy mutasson valamit :)
örülök, hogy tetszik
Van, egy oda nem illő búzaszál a bal oldalon, de attól függetlenül ez egy tökéletes kompozíció! A vad tekintete, amivel a fényképészt nézi tökéletesen kifejezi a zsákmányállat mivoltát.

A képre adott pontszám: 5

Edem válasza:
Köszönöm az értékelést!
white (5)
Klasszak a színei! Éles a cápa is! Gratulálok, nagyon jó kép! Azért a készítés körülményeire kíváncsi volnék! Meg van-e mindkét kezed, lábad stb.....

A képre adott pontszám: 5

Gulya (4,98)
Nagyon, nagyon szép kép, úgy ahogy van! Az állatok színe, az ég kékje tökéletes! Nagyon tetszik a gémeskút a jobb háttérben! Gratulálok! Hibátlan kép!

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Már pedig ilyen szép barna bőrű lány nincs! Ez jutott hirtelen az eszembe, amikor ezt a fotót megláttam! Tökéletes kompozíció! Gyönyörű a háttér! Nagyon klassz a fehér bőr szófa, és a modell fekete ruhája közti kontraszt! A megvilágítás pedig klasszul kiemeli a modell tökéletes melleit! Hibátlan fotó! Irigylésre méltó!

A képre adott pontszám: 5

filep válasza:
köszönöm,

pedig szep barna börü:)
örülök hogy tetszik
üdv
Az élesség egy kicsit a fatörzsön van inkább mint a madárkán, de ezen kívül jó kis kép! Szép a háttér, jó a vágás is! Csak hát az élesség.

A képre adott pontszám: 4

kota válasza:
Köszönöm a véleményed. Szerintem a fatörzs elég elmosott, ugyanakkor a madár valóban nem tűéles.
Nagyon csinos a lány! Érdemes őt fényképezni, és ahogy elnézem ezt Ő sem bánja! Nagyon szép természetes a mosolya! A fényviszonyok kitűnőek, szerintem vágás is jó. Talán egy kicsit közelről fotóztad, mert olyan mintha egy kicsit torzítana a kép. Nagyobb fókusztávolsággal ez kiküszöbölhető. Egyébként nagyon jó! Szeretnék még sok képet látni róla! :-)))

A képre adott pontszám: 5

Cseh Dániel válasza:
Köszi! Okés, majd keresek róla képeket még, mert télleg nagyon fotogén.
Viszály (4,94)
Bárcsak benne lenne az egész szárnya! Egyébként azt leszámítva hihetetlen pillanatot kaptál el! Meg van a dinamikája is a képnek, nagyon jó! A fránya szárnya miatt nem ötös csak!

A képre adott pontszám: 4.9

Valóban egyedi kivitelezés! Gratulálok! Van az a bizonyos festési technika amikor pontokból állítja elő a festőművésza képet! Ez pont olyan! Nagyon érdekes!
erőslacc válasza:
Köszönöm laci73, örülök, hogy tetszik. Ez foto! :) de tényleg festményszerű...Üdv.
Sajnos ez egy kicsit olyan tipikus állatkerti fotónak sikerült. Nagyon magas a nézőpont, sokkal lentebbről jobban nézne ki! A jobb lábának a feje meg amputálódott egy kicsit. Viszont maga ajelenet igazán aranyos!

A képre adott pontszám: 3.5

hangaszál válasza:
Köszi az értékelést.
Baromi szép! Nagyon ügyes vagy, hogy elkaptad! Külön jól néz ki, hogy két mag is van a kis telhetetlen csőrében. Egyedüli hibának azt a bizonyos "középre ne szerkesszünk" dolgot tartom. Talán ha a bal oldalon egy kicsivel több tér lenne akkor még hibátlanabb volna! Csak ezért nem 5-ös!

A képre adott pontszám: 4.8

Gabesz923 válasza:
Köszönöm. Szerkesztve jól van szerintem. A madár felezőpontja az aranymetszetben a szeme középpen. Kipróbáltam mielőtt feltöltöttem más vágással is.
Sajnos ez a magasról való fotózás itt beleolvasztotta a témát a háttérbe. Sokkal jobb lett volna ha alacsonyabb szögben állsz és a bringás mögött csak a kék ég lenne a háttér! A kép minősége sem a legjobb, és a színek sem az igaziak. Bocs.

A képre adott pontszám: 3

csak_ugy_2 válasza:
ok ez van azé kösz.
de ebben az a legszörnyübb . hogy mindent úgy állítottam hogy nekem tetszen szóval nyilván az izlésemmel van a gond...
Álom szép a modelled! Gyönyörűek a fények amik kiemelik a lány barna bőrének bársonyosságát! Nagyon jó a beállítás is! Erotikus mégsem közönséges, pedig sokat mutat! Nem egy unalmas akt amiből már láttunk eleget! Erre a képre, na és persze a lányra, jó ránézni! Viszont nekem hiányzik a jobb lába! Talán ha jobban behajlítja, és maga alá húzza akkor belefért volna akár ebbe a vágásba is. De így is kiemelkedő, gyönyörű lány tökéletesen lefotózva! Irigyellek!

A képre adott pontszám: 4.8

filep válasza:
ne irigykedj:)
a laba... nekem nem hianyzik igy jobban mutat a labbal elvesz a dinamika..

szio
Tengelicék (4,98)
Csak azért nem 5 pont, mert én el tudnék képzelni egy fínom keretet köré. Egyébként tökéletes kép, szépek a színei mind a madaraknak mind a bogyóknak, és a háttér tökéletesen elmosódott zöld! Nem is értem, hogy voltál ilyen ügyes, hogy két madárkát is lencsevégre tudtál kapni! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.9

crocus válasza:
Köszönöm.
Szerintem rossz a vágás, a keret sem passzol a képhez. Véleményem szerint ez kép csak egy családi albumba menne el. A gyermek tekintete is olyan furcsa kicsit üveges, horrorisztikus. Elnézést a készítőtől, de szerintem csak a személyes érintettség okán elfogult, és csak ő látja benne a szépséget, hiszen az ő gyermeke.
regzsu válasza:
Nem értek egyet, olvasd el a többi nem elfogult véleményt. De azért köszi, hogy legalább nem pontoztál le.
Egy Zenekar (4,23)
Nagyon csinos, és jól megvilágított a lány! Viszi az egész képet! A fiúk szépen el vannak homályosítva, valóban a háttérben vannak. Gondolom a lány az énekesnő és ezért is van ő az előtérben épp úgy mint a színpadon. Annyi hibát látnék én benne, hogy mintha balra dőlne az egész egy hangyányit, és talán én vágnék a kép jobb oldalából, mert ott van egy kis üres tér ami nekem feleslegesnek tűnik. Gratulálok, nagyon jó kép!

A képre adott pontszám: 4

Nyisor válasza:
Köszönöm.