BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Hellvis (4,12)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 29 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Már megnézegettem néhány képeteket és most átnéztem a többit...hát kedves AKTKOMMANDO:) nagyon jó dolgokat csináltok. Le a kalappal. bevállalós, kreativ banda:) Gratula!!! Izgatottan várom a folytatást!!!!!!!!!!!!!!
alibibi1 válasza:
Köszi

Szia

AKTKOMMANDÓ
hehe...Bárki bármit mond nekem bejön. Ez igazi kritika:) (már ha annak szántad). A cime is passzol. Nincs mit tenni zsiiiiiir!!! 5

Pont kivonva!

alibibi1 válasza:
köszönjük

Üdv

AKTKOMMANDÓ
Áhhh meghaltam:) ez gyönyörű!! Én is próbálkozom HDR-el de ilyesmi még nem jött össze. Nagyon jó a szerkesztés, a vágás is és nagyon tetszik hogy a ködben is látszik a fa árnyéka és, a csillanások apadon meg a "stégen" szinte ragyognak. áhhh...durva:) Gratula! Természetesen 5

A képre adott pontszám: 5

Danaida válasza:
haha köszi :)
Téli ebéd (3,91)
Jajj már mennyi bajotok van...Ez egy nagyon jól elkapott pillanat, ebből is következik hogy lehet hogy ezér nem sikerült a madár szemére élezni, ami szerintem teljesen elfogadható, mellesleg szerintem annyira nem is zavaró. Nem minden nap tud lekapni az ember ilyesmti. Nekem még a vágással sincs balom. És az a tekintet..huh...szinte félek ettőlaz állattól:) Gratula!!! %ös lenne ha tudnám ontozni
bsz35 válasza:
Köszönöm! :)
glamour (4,5)
Hát lehet hogy tucatfotó, de ami szép az szép!! Szép fények, szép formák, szép alany:) Kicsit nekem sok a blur de ez nem von le az értékéből. Mindenképp 5!

A képre adott pontszám: 5

Renzo-photo válasza:
ok köszi
Szééép! Jók a fények. Nameg ezek a formák...huh...szívesen fotózgatnék ezeken a Mogyoródi Dombokon:D Grat!

A képre adott pontszám: 5

blende8 válasza:
:-) köszi
ja és a cím is ötletes:) Gratula!
Osztya válasza:
Köszönöm a kommentedet.
áááá ez nagyon jóóóó! A megvilágítás, fények, a színvilág...huh:) Nagyon tudatos. Jól el van kapódva:) Jó hogy a talajon még egy csepp sincs. 5

A képre adott pontszám: 5

Osztya válasza:
Többet takarítottam a fotózás ideje alatt, mint itthon fél év alatt. :)
(3,97)
Nem értem miér csak 3as az átlaga ennek a szép képnek... Nekem nagyon tetszik. Olyan tiszta. Szép formák, szép fények, nagyon jó. Mondjuk a fenekénél a lepedőt egy kicsit elsimitgattam volna hogy az a szép iv kevésbbé törjön meg, de ez nem von le az értékéből. 5ös!!!

A képre adott pontszám: 5

Renzo-photo válasza:
köszi
Hattttalmas ötlet!!!! nagyon tetszik. Gratulálok mindkettőtöknek! Én még 1-2 kisebb képpel megbolodítottam volna, de az mindegy. természetesen 5!

A képre adott pontszám: 5

kulcsarati válasza:
Köszönöm szépen.
Üdv QQ
sas 5 (4,97)
gyöngyörű, állat , gyönyörű kép, éles mint a borotva. szépek a szinek is. hihetetlenül tetszik. nagyon sirály :) ööööö...sas:D

A képre adott pontszám: 5

GYönyörű szinek, borotva éles téma (ahol kell). Nagyon szép. Mondjuk kéz nélkül még szebb lenne de ez csak kötekedés. Grat!

A képre adott pontszám: 5

R2D2 válasza:
Koszonom.
A kezet ki lehet retusalni a keprol, ugyanugy ahogy a mellette levo fejtetot is kiszedtem. Az mar nagyon nem kellett oda.

R
Egyszerű, tiszta, szép. A 4es csak azért, mert én a hátteret túl fakónak találom. Egyébkénk nagyon szép fotó.

A képre adott pontszám: 4

baroncohen válasza:
Köszi :-)
Jujjdemekkora! Nagyon jó kép! Már maga, ez a pin-up stílus is megfogott de a kivitelezés is hibátlan. Elhasaltam:) köszi!
Néztem a weboldalad és nagyon szimpatikus képeket találtam. Többet is feltehetnél hasonlókból.
filep válasza:
köszönöm,

nem èri meg sok kèpet felrakni:) sok az okos ember:)
üdv
Hajnal (4,97)
Én is szoktam "csinos kis" hajnalokat fotózni, de ez....hűha!! Városka a felhők közt: :) vagy valami hasonló cím ugrott be egyből. Nagyon szép! Bár én sűrűbben látnék ilyet élőben.

A képre adott pontszám: 5

Kiefer válasza:
köszönöm szépen
Ezt a képet egyszer sokáig nézegettem, aztán dolgom volt és be kellett zárnom az oldalt, pedig mindenképpen akartam kommentelni. Azóta csak most sikerült rátalálnom.
Nagyon megfogott a kép. Szinte fázom tőle. Annyira nagy a csend, hogy már-már fülsüketítő. Nekem az ugrott be, hogy egy olyan bomba robbant, amitől csak az emberek tűntek el és nincs ricsaj, nincsenek autók és zaj, és lassan visszaveszi a természet az uralmat a város felett. Vagy csak az én képzeletem ilyen ferde :) ? Nagyon tetszik. Grat! Pontoznám is 55össel ha még lehetne.
A.Tomee válasza:
Köszönöm!
citadella (3,39)
Ez egy nagyon szép kép lehetne, de sajnos tényleg olyan hatása van mintha külön lenne mögé vágva az ég. Lehet hogy rosszul gondolom, de mintha klön kezelted volna a hegyet és picit túlzásba eshettél. Csak ismételni tudom az elöttem szólókat: kár érte.
elchicoq válasza:
ok, kösz!!
Budapest meseváros. Ez udrott be először:) nagyon jól öszerakott kép. Nem tudok sok mindent hozzáfűzni de nagyon tetszik. Ötletes.

A képre adott pontszám: 5

abuk válasza:
köszönöm.
Nekem pont az tetszik, hogy ilyen homályos és életlen. Retro érzésem lett tőle teljesen. Olyan 80as évek:) nagyon jó!
KiforditottFiú válasza:
Az jó ha tetszik! :)
Persze nem tom mi az a nyolcvanas évek. Akkor még gyerek voltam. :)
Úgyhogy kihagynám a retrót. De nekem is begyün! :)
Köffi, hogy írtál.
.. (4,95)
Hát ez nagyon jó!! Nekem egyből a "Vizi város" cím ugrott be ahogy rápillantottam. Ötletes és nagyon szép kép, ezen nincs mit elemezni. Na jó, mondjuk az épületekből kicsit többet mutattam volna de ennyi.

A képre adott pontszám: 5

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ