BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Nyitrai (2,98)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 32 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Vízparton (4,8)
Hú de jó, szuper (hogy szellemes legyek). Szép kép, jó pillanat. Jobb lett volna a fókuszt a madár fejére igazitani, szerintem most a lába körül van. A felső részt még lehetne vágni, és egy kicsit több szin is jól jönne a témának. Tetszik benne, hogy modulat közben kapja el a cinegét, gondolom éppen felfigyelt valamire. Mivel lehetett odacsalni?

A képre adott pontszám: 4.3

kota válasza:
Meleg volt még, és egyszerűen szomjas volt. A környéken nem volt máshol víz. Egyébként a szemére próbáltam élességet állítani. Köszönöm a véleményt.
Remek ötlet, a várromból kitekintő azt látja, amit az ősök is láthattak. Szépen játszanak a fények a domboldalon. A jobb felső sarok túl sötét, érdemes lenne jobbról még vágni. A mélységélességet jó lett volna kitolni a távoli objektumokra is. Több kontraszt és talán több szin segitene a képnek. Nekem tetszik, melyik vár ez?

A képre adott pontszám: 4.2

jannnni válasza:
Kösz a kommentet.
Torockószentgyörgy.
#### (4,82)
Szép kép, jó szinek. Az őrtotrony figyeli a felhőket, jön a vihar.Két javaslatom van a cimre (egyik jobb mint a másik):
'Hajrá Loki!' vagy 'Bandavezér'.

A képre adott pontszám: 5

joaker válasza:
Nemrossz ötletek, bár nem egészen ilyenre gondoltam:) köszi a véleményt!üdv
Szép kép, jól elkapott pillanat. Annyi jutott eszembe, hogy nem lenne-e jobb kevesebb (de hasonlóan elosztott) háttérrel.

A képre adott pontszám: 5

EOSztéta válasza:
Köszi!
Nekem tetszik. A fióka mintha kiesett volna a fészekből, és valami tetőfélén landolt. A szeméből mégis valamiféle álmos nyugalom sugárzik, nem tűnik aggodalmasnak. Remélem később 'megmenekült'. Talán a madár poziciója lehetett volna eltolva jobbra, igy nagyon középen pislog a kamerába.

A képre adott pontszám: 4.9

Érdekes kép, pont a rúgó lábról esett éppen le a cipő. Ez látszólag a két viaskodót nem zavarta meg, küzdöttek tovább. Kár, hogy a fent maradt cipőt kitakarja a labda. Ez gondolom amúgy a tgenapi Diógyőr meccs... nem semmi ahogy egyenlitett a bányász.

A képre adott pontszám: 5

bölcs27 válasza:
köszi!
Szerintem szép kép. Jók a szinek, és a sok a látnivaló. Talán ebből az utóbbiból lehetne kevesebb ahhoz, hogy harmónikusabb legyen az összhatás. Kiváncsi lennék hogy mutatna, ha a folyó bal partja mentén vágva lenne. Igy a fehér torony is jobb helyre kerülne, de elveszne a szép felhő a bal felsőből.

A képre adott pontszám: 4.5

Mondego_2 válasza:
Köszönöm, én is így gondoltam
Köd (4,13)
Érdkes ötlet egy ekkore ködben vagy porban lefotózni a lovast. Nekem túl sok a köd, egy konrtúrosabb képen jobban átjönne a mondanivaló. A lovas pozicióját jobb lett volna a kép jobb oldala felé eltolni. Nem tudom, a szinek mennyire valósak, de a piros egy kicsit jobban uralkodik mint várnám ilyen környezetben. Hogy nézne ki fekete-fehérben, tobb kontraszttal?

A képre adott pontszám: 3

Sárember (4,91)
Nem semmi, ahogy a modellt bevonja a sár. Kiváncsi vagyok hogyan került rá, és mit gondolt mig rajta volt. A sár vagy iszap hatására egyébként úgy néz ki, mint egy bronzszobor. Egy kicsit több élet ráfért volna a képre, de nem tudom hogyan tettem volna rá. Talán a tekintetét lehett volna hangsúlyosabbá tenni, most nem tudom megitélni mit tükröz. Érdekes kép.

A képre adott pontszám: 4.7

eleven_11 válasza:
azt tükrözi, hogy sáros. erre a képre nem kell több élet, van másik amin van. nem véletlenül így készült. :)
*** (5)
Ritkán látni ilyen kifejezést egy kisgyerek arcán. Maga a kicsi is jellegzetes arcvonásokkal rendelkezik, és ahogy látom itt igencsak figyel valakire vagy valamire. A hatalmas fényes szemek uralják a képet, nagyon jó hátteret ad nekik a magas, értelmes homlok. Tetszik az előkandikáló hajacska is. Talán alul sok egy kicsi t kép, itt nem nagyon van mit megmutatni.

A képre adott pontszám: 4.9

kogi11 válasza:
Köszönöm. De ha alul még vágtam volna (egyébként teljes kocka), a szemek nagyon középre kerültek volna, na az engem jobban zavart volna... (de sok a volna :) )
Jó kép, tetszik. Móka Miki igencsak figyel a kislányra, ami jellemző rá. Picit zordon a tekintete, nyilván mérlegeli amit hall és már át is futott az agyán a válasz. A kislány ezen a képen csak a körités, ami azt hiszem megfelel a fotós céljának. Jó a gyereken a vidám és ütős piros, és jó hogy Miki sem teljesen fakó. Érdekes kép, jó lett volna látni hogyan készült.

A képre adott pontszám: 5

szellem válasza:
Köszönöm a véleményt. A kép egyébként egy előadáson készült. Itt lehet róla megnézni egy kis ízelítőt: http://www.rtlklub.hu/videotar/?vkatid=7&videoid=070920833&adasid=3402
Az akrobata (4,53)
Szép brekis kép. Furcsa ahogy a fejét oldalra forditva megcsavarja a testét, nekem szokatlan egy békától ez a póz. kellett tenni elé valamit? (Mit)?

A képre adott pontszám: 5

Gepárd válasza:
Nem tettem elé semit csak pont ugrani készült! Köszi!
egyedül (4,82)
Szerintem nem egyedül van. Most lesi meg a párját, aki rossz fát tesz a tűre. vagy randizgat a házuk előtt, vagy csak rossz irányba nyirja a füvet a kertben. A kemény gondolatokat a szép női arcon kicsit tompitja a nem tökéletes élesség. Jó a jobb oldalon a vilaágosabb határoló is. Tetszik.

A képre adott pontszám: 5

cveki válasza:
Köszönöm! :)
Mamával (3,28)
Szép, kalsszikus téma és kép. A sötét háttérben jól érvéneysül a két gomba. olyanok mint apa és fia, akik éppen gombásznak az erdőben. Az apa most hajol a fia fölé, és magyaráz neki.

A képre adott pontszám: 5

Gepárd válasza:
Köszi!
Nem új, de érdekes ötlet és perspektiva. Jók szinek, de a felhő és a piros szerintem sok. Érdekes lett volna még egy pihenő és bajszát hegyező szöcske a gép elején.

A képre adott pontszám: 5

Virgonc válasza:
szöcske. aha.
a felhőt befolyásolni nem tudom még de már járok egy boszorkányképzőbe.
köszi hogy benéztél.
Fotoptika (3,6)
Tetszik. Kicsit sok az alja, nem sokat segit a képnek. Ugyanakkor lehet, hogy az alja nélkül már túl sűrű, zsúfolt lenne a kép. Egy kicsit zavaró, hogy túl sok mindenről beszél egyszerre. Az emberek mellett húzza a figyelmet a hullámos aljzat, a fa és az épületek is.

A képre adott pontszám: 4

giulio válasza:
:-) Nyüzsgő utcai jelenet. Ilyennek kell lenni, mozgalmasnak, pezsgőnek, szerintem.
Az alja direkt maradt, mert a csíkok végül is vezetik a távolba a szemet.
Köszi, hogy megnézted és értékelted!
Nagyon jó a kép bontása, és a cim is harmonizál vele. tetszik a hogy középpontban álló fejhez lazán kapcsolódnak a részek.

A képre adott pontszám: 5

Gepárd válasza:
Köszi!
Szép, okos nő, hangulatos szomorú kép. Talán egy buli vagy estély után zuhant meg kicsit. Remélem a szakadt ruha (vagy szétesett rendezetssége) csak arra utal, hogy lecsengett benne az este izgalma, és nem azt kapta amit várt. A másnap mindig szebb, gondolom neki is az volt.

A képre adott pontszám: 5

almitra válasza:
hehe, jó kis történet, nem így volt, ezek délutáni természetes fények egy sárga ablakon keresztül, de örülök, hogy megindította a fantáziád! Köszönöm!
Gyönyörű kép, nagyon tetszik, é a cim is érdekes. Olyanok a napraforgók, mintha a vihartól való félelmükben égnek álló hajjal néznék a fotóst, és várnának tőle segitséget.

A képre adott pontszám: 5

FuNS0f7 válasza:
Köszönöm szépen Nyitrai! Örülök, hogy elnyerte tetszésed a felvételem. :-)
Klassz. Szerintem a fiam még a woblert is felismerné. Izgalmas, de egyben zavaró is, hogy nem értem hogy áll meg a villantó ott ahol van. Érdekes ahogy az alsó részen egyetlen sáv kiélesedik, mig a többi hagyja érvényesülni a halacskát.

A képre adott pontszám: 5

..::Röno::.. válasza:
Fel volt lógatva. :) Gondlom így már érthető, pici PS retus és kész. Örülök, hogy tetszik, köszi!
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ