BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Economist (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 19 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
0012222100 (4,99)
Nagyon tetszik a kép, jól visszaad egyfajta retro-feelinget, megjeleníti a múlt egy darabját. Jó elgondolás, hibátlan kivitelezés! A ferde képkivágás is tetszik, és a színárnyalatok is. Gratulálok a képhez, csak így tovább! Ma is láttam itt valami szépet, és tanultam egy kicsit a kiváló látásmódból. Kösznöm.

A képre adott pontszám: 5

ajda21 válasza:
Orulok hogy tetszik es koszonom hogy velemenyezted
Nagyszerű ötlet, tökéletes kivitelezés. Művészi, elgondolkodtató. Egy ilyen képet el tudnék képzelni a falon is itthon nagyban bekeretezve - naphosszat el tudnám nézegetni. Egyszerűen tökéletes! Gratulálok hozzá! Egyébként mindkét cím nagyon találó, a mostani talán még jobb.

A képre adott pontszám: 5

puruczki-2 válasza:
Köszönöm szépen!
Zsuzsika (3,44)
Szia! Nem rossz ez a portré, tetszenek a színek, és jó a háttérben homályosan látható zöld gyep és a virághalom. Jól kiugrik belőle a hölgy piros blúza és sötét haja. Szintén jó a nyakon és a kebel körül körbefutó piros gyöngysor, mozgalmasabbá teszi a képet. Ami viszont nem tetszik benne, hogy egy nagyon kicsit mintha madárperspektívából készült volna. Jó az oldalra fordított fej, csak fura kicsit a behúzott nyak. Ami pedig a leginkább zavaró, az a haj által eltakart arc és szem. Portré arc nélkül? Ez fura kicsit. De az apróbb hibákat leszámítva tetszik a kép, fejlődni meg mindig van hová! Sok sikert, és további jó fotózást kívánok! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 3.8

orotdenes válasza:
Hát bizony ez egy portré arc nélkül:) Köszi szépen!
Zeneszeretet (4,45)
Szia! A kép kiválóan kifejezi a mondanivalót! Jó a képkivágás, és az, hogy megdöntötted a gépet. A modelled arckifejezése pedig szintén összhangban van a képpel és a témával: süt róla valami sóvárgó, katarzist kereső életérzés a zene iránt. Gratulálok a képhez, nem találok benne hibát. Csak így tovább! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 5

Waltzer válasza:
Kedves vagy, nem akartam képet feltenni, meg új is vagyok itt, de összegyűlt egy kreditem, hát gondoltam, megpróbálom :)

A kép értékét általában mindig az érzi át aki csinálja, az mindig már csak ajándék, ha valaki hasonlóan érez minden érdek nélkül, önzetlenűl ...
mégegyszer köszi
Zora (4)
Egészen kreatív, érdekes kép! Gratulálok hozzá! Egy kis fantáziával első ránézésre a kutyus feje egészen olyan, mint valami komponya ezzel a tekintettel. Ezt a nózia és a bárgyún kidugott nyelv ellensúlyozza, így kissé humoros is a kép 2. ráznézésre. Az arc körül azonban picit túl sötét van, de lehet, hogy ez csak engem zavar. De alapvetően tetszik a kép! További jó fotózást! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 4.5

Kutasi Kovács Zoltán válasza:
Sajnos nagyon jól érzékeled!!! Egy vörös haj lenne az igazi és akkor nem lenne ilyen sötét a "keret".
Köszönöm szépen!
Ahhoz képest, hogy saját bevallásod szerint "igen kezdő" vagy, nagyon jól sikerült ez a kép. Tudatos fényképezést mutat, sajátos látásmódot tükröz és tökéletesen visszaad egy hangulatot, ami nekem mindig is nagyon tetszett. Lehetne persze keresni hibákat a képen, de szerintem itt nem feltétlen ez a lényeg. Azt mondom, csak így tovább! Üdv: Economist.

Pont kivonva!

Revox válasza:
Köszönöm szépen.
Szia! Alapvetően jó a kompozíciod, csak engem picit nyomaszt a kép. Ebben a fekete-fehérben és ezzel a kerettel ez a téma úgy néz ki, mint egy gyásztávirat. Bár nem tudom, mit szeretnél a képpel kifejezni. A jó éjszakát cím nekem nem egészen ezt sugallja, ezért furcsa egy picit. De a kivitelezés kétségkívül nagyszerű. További jó fotózást kívánok. Üdv: Eonomist.

A képre adott pontszám: 4

Etienne válasza:
Közönöm, ezt sokan gyászosnak találják, ott a fehér virág is, amit ugye könnyen lehet a temetéssel összekapcsolni. Érdekes, mert nálun pl karácsonyi hagyomány a jácint, úgyhogy ezt mindenki másképp értelmezi :) Örülök, hogy tetszik. Üdv!
Ez igen!!! Csak gratulálni tudok a képhez! Tökéletesen visszadja a naplemente vöröses-narancsos színeit/fényeit. A téma mozgalamas, a táj szép, és a horgász sziluettje még inkább feldobja a képet. A napkorong környéke nincs kiégve, azt hiszem minden jó helyen van, minden tökéletes. Jól visszadja ezt a sajátos naplemente-hangulatot. Küldök egy ötöst. Csak így tovább! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 5

angel00 válasza:
Nagyon köszönöm az értékelésedet!
- (4,99)
Nagyszerű kép! Egyszerűen nincs benne semmi, amin érdemes lenne váloztatni. Egy szép arc, egy selytelmes kissé szomorkásan vágyakozó tekintet tökéletes árnyalatokkal, kontrasztokkal, és a kis mélységélesség miatt a "távolban" a kerek mellek szép vonala már csak selythető, de nem látható. Ez az a kép, ami igazán művészi portré, és valóban nem a női test öncélú mutogatása. Gratulálok! Csak így tovább. Küldök egy ötöst. Csak remélni tudom, hogy egyszer majd én is tudok ilyen képeket "produkálni." Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 5

csondy válasza:
Nagyon kedves, igazán köszönöm.
Illúzió (4,9)
Nagyon tetszik a képed, gyönyörűek a színek a víz felületén, élesek a sziluett körvonali. Arany és fekete összhangja a kép. Nagyon kifejező, de nekem egészen más jut róla eszembe, mint az illúzió. Valami fajta merengés, elmélkedés, és ennek megfelelően választanék címet. De persze ahány ember, ezt annyiféleképpen látja. Pont ettől művészi a dolog. További jó fotózást kívánok! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 4.8

keplovo válasza:
Köszönöm a véleményed!
Gratulálni szeretnék a képedhez! Számomra ez a kép tökéletesen visszaad egy hangulatot, egy érzést, egy letűnt korszakot. Csak egy tárgy részlete, de mégis egey képbe sűrít hosszú-hosszú éveket, nagyszüleim korát. Kevésbbé nosztalgikus hangulatú szemlőlődők számára is átjön szerintem a hangulata, vagy mozgalams látványos témát nyújtanak a formák, a kerek és vízszintes részek ötvözése. Jól eltalált a színvilág is. Nekem nagyon tetszik! Üdv: Economist!

A képre adott pontszám: 5

Imrus válasza:
Végre valaki aki ugyanazt látja benne mindt én. Azt hittem ilyen már nem is lesz. Nagyon köszönöm!!!
Éjjeli köd (3,75)
Elsőre, mikor megláttam a képedet, arra gondoltam, hogy de gyönyörű! Igazán jól megkomponált a téma, jók az arányok, az irányok, a fények: egyszóval minden a helyén van! az egészet olyan távolivá, sejtelmessé teszi ez párás, ködös idő. Tökéletes a vízen játszó fények, a híd komor, robosztus sziluettje... Az egyetlen ami zavar egy picit a képen, az az, hogy a távoli hegyen homályba vésző fényeket csak helyismerettel rendelkezők tudják azonosítani. Tehát én ezt vagy elhagytam volna, vagy csak tiszta időben használtam volna ezt a képkivágást. De jó kép! Csak így tovább! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 4.5

homesz válasza:
Köszönöm.
Igazán selytelmesre sikeredett a hölgy tekintete. Abszolút visszadja a női jellegzetességeket: titokzatosság, vágyakozás, báj, kétely... Minden benne van egy pillanatban. Mind a kéo, mind az utómunka jól sikerült, és bár a címet elsőre nem értettem meg, de nagyon találó. Pont ez a kép hatása, ahogy kitekint a képből, vágyakozva valami külső erő után... Tetszik! További jó fotózást! Üdv: Economist!

A képre adott pontszám: 4.5

Salamander válasza:
Köszönöm az értékelésedet! Köszönjük!
Hit (3)
Nagyon kifejező képet alkottál. Persze mint mindenbe, ebbe is bele lehet kötni, lehetne javítani a kontraszton és a fényen is. Kicsit beleszürkül az a feszület a háttérbe, talán alaposabb utómunka kellett volna. De alapvetően tetszik a kép. Csak így tovább! Üdv: Economist!

A képre adott pontszám: 4

Body válasza:
Köszönöm a tanácsod értem,és megfogadom!
Kadét (3,5)
Bár fényképészeti és PS bravúrok nincsenek a képen, azt az egyet meg kell hagyni: Haláli ez a kutya! :-D Szívesen látnám viszont egy óriásplakáton valami nagy multi reklámarcaként, esetleg valami poén-naptár képein ezt a nem mindennapi portrét! Igazán remek! További jó fényképezést: Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 4

2Darsin válasza:
köszi:)
Szetintem alapvetően jól sikerült a képed! Az előtérben lévő vízalatti gyökér és a háttérben lévő belógú fűzfa egyaránt jó kompozíciót mutat. A képen lévő fő irányok is stimmelnek, egy igazán hatásos lenyűgöző képet eredményeznek. Persze az egész nem lenne hatásos a köd nélkül. Gratulálok a képhez! Nagyon kifejező lett. További jó fotózást! Üdv: Economist!

A képre adott pontszám: 4.5

epody válasza:
Köszönöm
a tűz (4,14)
Köszönöm, hogy megosztottad másokkal ezt a kiváló képet, és a tűz élményét. Számomra ez mindig kedvelt téma volt, és sokszor próbáltam már fényképezni, de valahogy sosem lett az igazi. Hiányzott belőle az, ami a te képedben megvan. Egyrészt a tűz fényképezésénél nehéz eltalálni a megfelelő záridőt: ha túl rövid, akkor a képben "megfagynak" a lángnyelvek, és élettelenné válik az egész; ha pedig túl hosszú, akkor túlzottan elmosódottak lesznek a gyorsan cikázó lángnyelvek. Te pont megtaláltad a kettő közti egyensúlyt, amitől a kép dinamikus, mozgalmas, de még élvezhetően kirajzolódnak az egyes lángnyelvek. Szintén tetszik a láng alján megjelenő kékes színezet, ami feloldja a meleg színek hegemóniáját, és további életet visz a képbe. Azt hiszem, ez különbözteti meg a képedet a gyakori tűz-fényképek tömegétől! Gratulálok a képedhez! Csak így tovább! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 4.5

atlantis válasza:
köszönöm értéklésed, hasznosnak találom, mivel én abszolut kezdő vagyok.
Madarak (3,91)
Azt hiszem, ez a kép egy tökéletes példája annak, hogy a naplemente, mint téma még nem elcsépelt történet. A kép a hidak és a madarak sziluettjével, a fodrozódó visztükrön játszó fényekkel, az ég színezetével egyszerűen tökéletesen átadja az egész varázsát. Megnyugtató hangulatot áraszt, és mégis kellően érdekes és mozgalmas ahhoz, hogy ne váljon unalmassá még többszöri megtekintés után sem. Gratulálok a képhez! Csak így tovább! Üdv: Economist.

A képre adott pontszám: 5

mitcsenkov válasza:
Köszönöm. :)
Lebuktáln nem Budapesten laksz. :)
Itt kelni szokott a nap, nem lemenni. Bár sok szempontból hasonló jelenség, mégis kicsit mások a fények/színek.
Rózsa (3,04)
Gyönyörű a forma, nagyon jó a témaválasztás. Kicsit talán szerencsésebb lett volna, ha több megcsillanó vízcsepp jelenik meg a szirmokon, és a színek is lehetnének élénkebbek. Így nem érzem igazán, hogy milyen hangulatot is szeretnél vele suggalni. Nekem a rózsa a szépség, a mulandóság és a szeretet, a komor színek pedig ború és pesszimizmus. De alapvetően tetszik a kép! További jó fotóást kívánok!

A képre adott pontszám: 3

shaipo2 válasza:
Köszi!
Úgy vélem, ezért a képért megérte fagyoskodni! Nemrég láttam hasonló technikával készült képeket az oldalon a Ferihegyi reptérről (pontosan nem tudom, ki és milyen géppel csinálta), de szerintem ez még látványosabb. Ami igazán sajátos hangulatot kölcsönöz a képnek, az az előtérben levő kiszáradt tómeder holdbéli tája. Kiváló kép! Egyszerre mozgalmas , felkavaró, és egyben megnyugtató. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

TeZZ válasza:
köszönöm szépen a kedves értékelést!
üdv
Máté
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ