BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Etienne (4,74)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1644 darab

1/136 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
sziluett (4,5)
négyzetes vágásban a bal oldali levelek nélkül lenne az igazi.

Eti
Detect válasza:
Igen, van olyan verzió is. Sokat vaciláltam a kettő közt, és végül e mellett maradtam.
Szépségesség. A sokféle zöld, a csillogó cseppek, a szép elmosódás. Harmónia a szemnek, öröm ránézni.

Eti

ui. Amióta lehet látni a géptípusokat a fotó mellett, nagyon megtetszett ez a gép, elégedett vagy vele?

A képre adott pontszám: 5

c0y0te válasza:
Az értékelést köszönöm!
A géppel nagyon meg vagyok elégedve. Amióta megvan, Pentax hivő vagyok. Hibái, hogy kissé hangos és minden élőlény, melynek hallószerve van, az első kattanás után fejveszve menekül :), valamint a minősíthetetlen jpg-feldolgozás.
Tetszik ez a fény- és színkezelés, mintha a természetben hatalmas vakuk és derítőlapok álltak volna rendelkezésre csak neked, a szoftosan felhős ég is egy festett háttérre emlékeztet, szóval az egész olyan, mintha a fényképezőgéped akarata alá hajtottad volna az egész tájat, hogy úgy pózoljon ahogy a fotósnak épp kedve tartja... jellegzetes világ lett belőle.

Eti

A képre adott pontszám: 5

draculea válasza:
Köszönöm szépen,Eti!
Kicsit sötétet, sejtelmeset akartam, amilyen maga az ismeretlen út.
ha azt írom címötletnek, hogy 'a kép, amit nem kellett volna feltöltenem', megsértődsz? :)

szémarcangolt szélű torta, levágott fejű gyerek, csak remélni merem hogy erről a szülinapról sokkal jobb és sokatmondóbb képek is készültek. Azt hiszem értem a koncepciót, a gyerek harapni készül a tortába, de ez annyira erőltetett és nem reális, hogy a fotó így értelmét veszti. Inkább a gyerkőc boldog szemire koncentráltál volna, ahogy a tortának örül.

Eti

A képre adott pontszám: 2

nokias válasza:
Szerinted a gyereken van a hangsúly? A torta meghát olyan mint amilyen egy megkezdett torta Na mindegy. Egyébként meg nem kell a szemén lenni a hagsúlynak, mert a száj jelen esetben mindent kifejez.
Hey Mr. Dj (2,13)
ebből egy is elég lett volna, nem látom értelmét az ismétlődésnek. Az utómunka a jobbalsón sem indokolt, kilóg a színvilágból.

Eti

A képre adott pontszám: 2

Hombre válasza:
Köszi
Tetszik ez az aranyzuhatag és mögötte a sötéten zöldellő erdő. Tényleg olyan nyugis susogós hangulata van. A nádak fölött lebegő világoszöld köddel nem tudok mit kezdeni, az valami pára volt? de ezzel együtt is nagyon tetszetős szépen tagolt kép.

Eti

A képre adott pontszám: 5

D.Gábor válasza:
Eső utáni pára lehet. A réten a fű között, nedves volt a talaj.
Köszönöm szépen a véleményed.
Üdv:))
Art? (2,04)
a mai kortárs festészet csak a legritkább esetben ábrázoló... jobban jártál volna ha egy vásznat leöntesz egy kis malacvérrel, az jobban tükrözte volna a dolgot :D
Meeta válasza:
igen az egyszinű köröket szeretem a legjobban lásd legutóbi ludwig kiáll, de hát ez lett :) valahogy nekem bejött ez az egyszerű effekt ehhez a makróhoz, hát egyedül maradtam vele, lehet :D nem baj, nem számit az átlagom :)
Water resist (4,28)
most én leszek a gonosz szörnyeteg aki egy cuki édibédi babafotót lehúz- tudom hogy nem illik de ez a fajta agyonlágyítás a baba bőrén szerintem erőteljesen kerülendő, az OK hogy álomszerű idilli hangulat stb de ez a háttéren is elegendő lett volna, így nagyon műanyag lett az egész, alapjában véve jó fotó (bár az élesség talán a fülére került) de ez a plastic fantastic effekt nekem nagyon nem jön be.

Eti

A képre adott pontszám: 3

KáEsss válasza:
Ettől nem leszel szörnyeteg:) Először csak a háttér lett lágyítva,de annyira nem állt jól a különbség... Valóban kicsit álomszarű, pont ez tetszett benne,azért tettem fel. Term. vannak normál képek is róla:) Köszönöm
Art? (2,04)
1. válassz géptípust
2. nem, ez nem művészet, hogy rányomsz egy default PS effektet egy alapjában unalmas képre, hanem egy esetleg javítható fotó totális elrontása... mű lett és értelmezhetetlen.

Eti

A képre adott pontszám: 1

Meeta válasza:
1. ok
2. ezért a kérdőjel, a mai kortárs festészet mint art ra akartam utalni ezekszerint neked épp nem jött át :D nekem megtetszett ez a kép ezel az effektel, de elfogadom a véleményed. De önmagában mint makró eff nélkül lett volna amugy, lehet rosszul döntöttem, kiderül :)
*** (0)
jah, vagy sok volt a kredited...
nehari ennek nem látom értelmét... unatkozós elkattintós... a keret sem segít rajta, abszolút színvonaltalan és te is tudod mivel nem pontozhatóvá tetted. a szabályzatban amúgy bennevan hogy a nempontozható is legyen színvonalas fotó

Eti
NZsuzsi válasza:
jaj Eti ez egy hangulat, fényjáték kép nem kell mindent ilyen nagyítóval nézni. Talán már láttál annyi képem h tudd nem ez a legjobb ugye?:DDDDD
szinvinalas maradok igérem:DDD
Ívek (3,2)
elment, kíváncsi vagyok, hogy tetszik!
CsM válasza:
küldtem válaszmailt! :)
Ívek (3,2)
Ez egy gyönyörűséges téma, hiányzó utómunkával :) egyetlen hibájának a szerkesztést tartom, szerintem ilyen témánál jót tesz ha az alsó vonal a sarokban fut ki, készítettem egy feldolgozást de látom nem feldolgozható, ha gondolod megmutatom mire gondoltam az utómunka és a vágás terén.

Eti

A képre adott pontszám: 4

CsM válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok rá, megköszönöm, ha elküldöd az intarka@freemail.hu-ra.
huhh ojjojojojjj oh la la... de jó hogy megnyitottam nagyban is ezt a képet! kicsiben elég sablonos pávafotónak tűnt de ahogy megláttam a gyönyörű elmosódást a nyakán... ez festményszerűvé teszi ezt a festménbe illő szép madarat! kreatív megközelítés nagyon tetszetős végeredmény!

Eti

A képre adott pontszám: 5

nem látom hogy ez a fotó miért lenne akár hagyományos akár punkosan avantgard módon sikerültnek tekinthető. szeretem én a becsillanást meg a szembefényt és a homály sem zavar, de ez a néhány közönségfej meg a háttérben halványkodó zenészek látványa nem igazán áll össze fotóvá a szememben, 'ott voltam elkattitnottam dokumentálható hogy ott jártam a koncerten' képnek szuper, de mint fotó szerintem elhibázott.

Eti

A képre adott pontszám: 1

szerintem én is korrekt voltam. leírtam a véleményemet a képről. Az, hogy te ezt hogy kezeled le (hoszú évek óta ugyanolyan rosszul) a te problémád, ezt neked kell feldolgozni. Szívből kívánom, hogy egyszer sikerüljön neked ez a dolog!

Nagyon jó napom van mint mindig :) neked is ugyanezt kívánom.

Eti
Olym-puszi válasza:
Óóóó, köszönöm az okítást Etike tanítónéni :)
Tűz-víz (3,39)
nagyon fakó a láng, ha vársz még amíg sötétebb lesz akkor élénkebb színű lett volna de akár utómunkával is lehetne turbózni rajta. A felső belógó sötét árnyék számomra fölösleges, kicsit más szögből fotózva elkerülhető lehetne. Összességében kreatív próbálkozás egy nagyon nehéz témáról.

Eti

A képre adott pontszám: 3

MaliBoa válasza:
Köszönöm!
Vártam, de akkor meg kiég a láng. Kicsit más szög sajna ott nem létezik. Nagyon zsúfolt a helyszín :( Sajna a láng meg a legritkábbesetben mutat jó képet. Sok sorozatom ráment, de ezek voltak a leglátványosabbak közülük.
ez is nagyon jó, most már tudom is hogy miért: szimpi a bácsi egészen egyszerűen, sikerült megragadnod egy nagyon kedves arckifejezését, ha valóban ilyen az életben is akkor bizonyára közkedvelt ember lehet a környéken :)

a bőre színe remek ellentétben áll a két másik hideg színnel, egyszerű fotó talán ebben rejlik az erőssége.

Eti

A képre adott pontszám: 5

aqvarell válasza:
Ő az egyik borbély a kisvárosban az ötvenből. Valóban nagyon kedves ember volt, de azért nem mertem beülni a borotvája alá:)

köszi az értéklést
... (5)
most már tudom hogy miért gondoltam légikísérőre
az a kis sál a nyakában
tiszta SAS :)
trombone válasza:
Igen-igen én biztos voltam abban, hogy a sál miatt gondolog azt :-)
ez megint nagyon tetszik! szépek a színek nagyon, nem tudom használtál-e itt is szűrőt de azt a jó kis friss északi levegőt ahol a végtelenségig lehet látni (én 'kontrasztos levegőnek' nevezem) nem lehet semmivel imitálni. Ez adja a fotóid lelkét de a kivitelezés is nagyon precíz, szép munkád van ebben a panorámában is.

Eti

A képre adott pontszám: 5

K.Geri válasza:
Köszönöm Eti.
Volt szűrő a gépen, hogy a havas csúcsok és felhők ne legyenek túlexponálva.
Valóban, északon teljesen más a levegő, sokkal inkább nevezhető fotóbarátnak, mint az itthoni. :)
G.
szeretem a lámpás fotókat! olyan jó kis absztraktokat lehet alkotni a formákkal és a kézenfekvő fényekkel! neked itt ez jól sikerült. Szép a vonalvezetés, külön tetszik hogy színesben hagytad mert az átmenetek nagyon szépek.

Eti

A képre adott pontszám: 5

WILLYLONG válasza:
Szia Eti!
Köszönöm értékelésed!!!!!!
Egy kis próbálkozás volt este a nappalinkban.
Öröm számomra hogy teszik a színátmenet, enélkül nem sokat mutatna a kép.
Ervin
1/136 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ