BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA tesztfoto (4,97)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 2679 darab

1/197 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Kellemes, békés hangulatú tárgyfotó, illetve csendélet. Jól választott mélységélesség, szép utómunka. Fényképedet látva csak egy hajszál választ el attól, hogy elhiggyem, a tárgyaknak is van lelke, és amikor senki sincs otthon, akkor életre kelnek.
Gratulálok.
Üdv T :)

A képre adott pontszám: 5

re.hu válasza:
Gyakran gondolom, hogy a gyerekek látják helyesen a dolgokat, tehát lehet hogy igazad van :-))
Köszönöm a véleményed!
Nagyon jó portré, egy varázslatos személyiséggel bíró gyermekről.
T :)
Aramiss válasza:
Igen. Különleges , kedvelem. Köszönöm, üdv ! : )
Nem könnyű választanom a sok remek kép közül, Akram mindegyiken elbűvölő. Ezt a képet a tükröződés, a textúrák, és a tekintet teszi egyedivé. Az, hogy a tükörképen mindkét szem megjelenik, nagyon tetszik. A szemeken semmi zavaró tükörkép nem halad át, ami a kiváló szerkesztésre utal, jól helyezkedtél az aránylag kötött lehetőségek között. A képed finom humorral közelíti meg a címben beharangozott témát, de elkapott pillanat kategóriában is megállná a helyét.
Remek fotó, gratulálok.
T :)

A képre adott pontszám: 5

-kadris- válasza:
nagyon köszönöm, és jönnek ám a képeid, nekem meg örül a szívem:)))
Sikerült a sok vidám pillanat között egy elmélyültet találnod.
Gratulálok.
T :)
D.Gábor válasza:
Igen:)) Elkaptt pillanatnak is elmenne:))
Köszönöm szépen a véleményed:))
Üdv:))
Vannak érdekes részek a fotódon, színes virágok, szétesőben lévő fakerítés, omladozó fal, és egy szerkesztésileg majdnem jól elhelyezett kereszt, ami talán a perspektíva miatt dőlni látszik. Mindent meg akartál mutatni, ezért rákerültek a fotóra zavaró részletek (pl. a ház belógó része jobboldalt). A zöld kerítés kifejezetten zavaró, de ezzel nem tudnál mit kezdeni. Ha mégis ragaszkodsz ehhez a képhez, akkor fontos lehet, hogy a lehető legkevesebb nemkívánatos elem maradjon a képen. Kicsit balra léptem volna, és a kamerát felfelé döntve választottam volna egy közelebbi képkivágást. Ekkor a betonfalból alul kevesebb látszana, eltűnne a bal alsó sarokból a fűcsomó, a belógó ház, és a nézőpontválasztásból adódó torzítás kisebb mértékű lenne, de a feszület pontosabban lenne elhelyezve. Talán kikerülne a baloldali ház, igaz pár virág ugyancsak eltűnne, de ennek ellenére úgy érzem, a képed letisztultabbá válna. Sok látványos eleme van a képednek, de az összhatás mégsem az igazi, picit kusza, és zsúfolt. Úgy hiszem, gondosabb szerkesztéssel javíthatnál a képeden.
Üdv T :)

A képre adott pontszám: 4

PekZo válasza:
Nem értünk egyet, de elfogadom, gondolkozom még rajta, amit írtál.
Nem szeretném, ha letisztultabb lenne, épp ez volt a lényeg, a kuszaság.
A (0)
200. Nemáááá, és tényleg...
További szép fényeket, örömet.
T :)
Okeey válasza:
Ahogy balmazújvárosi rokonunk utánozhatatlanul mondja: ténylegesen :)

ok
Hah, mintha már láttam volna, és derültem nagyokat. Ismétlés a tudás felmenőági rokona, és ha elégszer látom, akkor a tudatom alatt vési be magát, mint egy mosóporreklám. Jelen esetben azért nem alkalmazható e tétel, mert már elsőre megszerettem a lógóorrú holló történetét. A fotó azután készülhetett, miután a róka már boldogan elbandukolt a sajttal. Egy másik mese is eszembe jutott, de a fagylaltcsőrű holló az igazi. Szomorú tanúsága az életnek, hogy még ma sem töltik meg rendesen a tölcséreket. Ha így megy tovább, kénytelen leszek egy kiáltványt fogalmazni, követelve a légüres terek kitöltését. No, de nem akarok általánosítani, mert szép az élet, recece!
Köszönet, mosolyért.
T :)

A képre adott pontszám: 5

telfast válasza:
az az orr hol-lóg hol-nem, mindenesetre még mindig ezekből a napokból táplálkozunk
remosoly:)
NEM!!! (5)
Érzékelhető a feszültség, amit a címválasztással még ki is emeltél. A kezek ugyancsak árulkodóak, az egész olyan, mint egy visszafojtott kiáltás. A kérdés, hogy ki tagad, és mit?
T :)
delta válasza:
Köszönöm Tamás.
Ez a sorozat a testbeszédről szól.
Az elutasítás, bezárkózás korunk vívmánya, gratula érte az emberiségnek.
A kép nem valakiről szól, hanem magáról az elutasításról.
Visszafogott eleganciával tálalt aktfotó, mely arra késztet, hogy értékeljem, illetve e pár sorral méltassam a készítőjét. Kifogástalanul használod a rendelkezésre álló fényeket, a viszonylag egyszerűnek tűnő, de precíz beállítás mellett, kiemelik a legfontosabb részleteket. Tetszik a kép színvilága, finom érzéki fotó.
Számomra példa értékű munka.
Elismerésem.
T :)

A képre adott pontszám: 5

Rachael válasza:
Nagyon szépen köszönöm!!! :):) Örülök , hogy így gondolod:)
Sophie:)
*** (5)
Átnéztem az előző harminc nap legjobb fotóit, és döbbenten láttam, hogy mennyi kiváló fotóról maradtam le. Gyorsan kiválasztottam egy életképet, hogy némiképp javítsak az arányokon. A hossz ideje itt álló, esőáztatta falak közé a mozgás visz életet. A jól megválasztott záridő, és az emberek jelenléte adja meg a kép igazi hangulatát. A védett helyről kilépő hölgy óvatos léptei, illetve a menedék felé siető férfi eltérő mértékű bemozdulása tovább erősíti a képet. A fénykép két szélénél a falak befelé vezetik a tekintetet. A fotó színvilága régi korok felé irányítja a gondolataimat, mellyel szemben kontrasztként áll a jelenkor. Ezek a városrészek mindig sajátos hangulattal bírnak, legyenek bárhol a világon. Az utómunka összhangban áll a látottakkal, kiemelik a mondanivalót. Ezt a fotódat azok közé sorolom, melyek választ adnak arra a kérdésre, miért szeretem ennyire az életképeket.
Gratulálok, remek darab.
T :)

A képre adott pontszám: 5

blzoly válasza:
Nagyon köszönöm Tamás hogy időt fordítottál a képemre,megtisztelsz!
Mónika (5)
Kitűnő portré, gondos munka, visszafogott elegancia.
Gratulálok.
T :)
_-csOnt-_ válasza:
köszönöm
Ő (0)
Tekintete a lelkéről mesél, visszafogott mosolya az életről.
Kifejező fotó.
T :)
D.Gábor válasza:
Köszönm szépen:))
Jó ezt olvasni:))
Üdv:))
:)) Átélés 100% :))
Kitűnő !
T :)
-kadris- válasza:
köszi:)
Gondoltam, írok valamit az emlékére nyitott fórumhoz, de nem találtam a megfelelő szavakat. Beszéljen a képed helyettem.
A kép megkoronázza a mellette álló gondolatot. Nagyon örülök, hogy ismét láthatom fotóidat!
"Mert elfut a víz és csak a kő marad,
de a kő marad."
Szia, T :)))

KirRoyal válasza:
Örülök, hogy ti is úgy érzitek, hogy helyesen döntöttem.
Köszönöm a figyelmed.
A kovácsoltvas korlát koncentrikus körei, válaszolnak a napernyő mintázatára. Minden ablakon rácsok, egyfajta zárt világ, de ebben a közegben a mozgás lehetőségét, illetve a friss levegőt a napernyő jelképezi.
Szia, T :)
Lö válasza:
Köszönöm megtisztelô véleményedet.
:)
*** (4)
Hehe, laptopos Ikarosz a virtuális térben közelebb merészkedett a kelleténél a konnektorhoz. Szárnyalása csak rövid ideig tartott, kimerülésig hajtotta az akkukat. "Fárasztó sportág a pénzvadászat, pihenni közben nem lehet!" - hallom a vidám dallamot, és bevillan a konklúzió "Lazítani! Próbálj meg lazítani!"
Kiváló ötlet!
T :)
acyd válasza:
:> kesz lettem ettol a rovidke szosszenettol
koszi szepen
~~~~~ O (5)
Sárga tengeralattjáró... de lehetne egy számítógépes játék részlete is.
Majd küldök képeket. (Mehet nagy fájlméretben?)
T :)
-kadris- válasza:
igenigenigen köszi. Jöhet a kadrisra
:) Üdv. az oldalon.
T :)
johndoe válasza:
:DD
Köszi Teszt!:)
Micsoda kettősség! Sötét, és világos részek váltakoznak, a hosszú jeleket rövidek törik meg, az üzenetet a sorvezetőkre merőlegesen olvasható. Látásmódod nagyon egyedi. Igen a téma adta magát, gondolom páran megörökítettük, de a végeredmény valószínűleg mindenkinél eltérő. Magában hordozza a sajátos jegyeket. A téma ugyanaz, a képek változatosak. Ezt akár másodlagos közlendőnek is kikiálthatom. Nagyon jól bánsz a formákkal, észreveszed, és megmutatod, hogy mindenben ott vannak ezek az egyszerű alakzatok, de ennyivel nem éred be, tartalmat is rendelsz hozzá. Ezt kedvelem legjobban az absztraktjaidban (tanítanak látni).
Örülök, hogy láthattam, köszönöm szépen!
Remek absztrakt.
T :)

A képre adott pontszám: 5

kismargo válasza:
Köszönöm Tamás, ... és ezt a "pózt" is, :))
1/197 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ