BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
pvyktor (4,73) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
156
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
2012
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,66

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


zuhé
adott pontszám: 5

Mennyire jó! Imádom! Régi vágyam esőben ilyesmit fotózni, most még jobban meghoztad a kedvemet. Nagyon jók az arckifejezések, szerencsés pillanatot kaptál el!

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • Palásti Viktor

 • Nagykőrös

 • felszerelés
  Sony DSC-R1 gyári vakuval, Canon PowerShot G2, Canon PowerShot G3, Canon PowerShot S1 IS. Nagylátószögű és tele előtétlencse a G2-höz.
 • születési dátum
  1982-03-27

 • http://www.vikiszava.net
 • Utolsó belépés:
  2010. július 19. 11:29

BEMUTATKOZÁS

Hello! A munkám szerint kiadványszerkesztő vagyok. A névjegykártyáktól a könyvekig mindenfélét tervezek és szerkesztek. Ezen belül az újságokat szeretem legjobban. Az újságkészítésnek gyakorlatilag az összes fázisát szívesen végzem. Régebben elég sokat írtam, ez egyelőre most szünetel, de remélem, nem sokáig. Fotózni akkor kezdtem, amikor 13-14 éves korom körül alapítottam egy saját, amatőr újságot. Akkoriban még apukám tükörreflexes Canonjával (AE-1) fotóztam, amivel elég szép képeket sikerült készítenem. Az újságomból befolyt bevételből vettem először egy gagyi kézi, később egy gagyi síkágyas szkennert, ezekkel digitalizáltam a képeimet. De a nagy álom a digitális fényképezőgép volt, onnantól kezdve, hogy megtudtam, hogy létezik ilyen. Egy Canon G2-essel kezdtem komolyabban elkezdeni a fotózást. (A G2-est 2003 februárjában vettem meg, pont aznap, amikor a Columbia űrhajó lezuhant.) 2006. november 24-e a következő mérföldkő, amikor megvettem a Sony R1-est. A fotózáson kívül szeretek utazni, ismeretlen helyeket felfedezni, és rendkívül érdekelnek még az autók és a Forma 1 is. Ezt az oldalt nagyon hasznosnak tartom, mivel rengeteget tanultam itt. A legjobban a portréfotózás, illetve az emberábrázolás érdekel, mert szerintem az a legnehezebb. Örülök, hogy nagyon sok jó fej embert ismerhettem itt meg, és még néhány barátra is szert tettem.