BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. január 3. 11:48
Cd borító

Az elözö feltöltött képem átvariálva picit... ACD Foto slate be raktam,elötte PS eröteljesen...a név senkit ne tévesszen meg,nene is én vagyok:D Várom az építö jellegü kritikákat! BUÉK! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2005. január 3. | 15:40 | Tanky

A kép nem rossz csak a betűk gyatrák. UNALMASAK, nem odaillőek, més betűtípust kellene keresned hozzá szerintem. Az önmagasztaló Created by felirat szintén nem kellene, Ráadásul 2X ???esetleg valami nagyon szolid betűvel véknyan középen és nem Created by hanem inkább "design" vagy szerinted nincs igazam?
És mióta van kiirva hogy "Tile"? Simán csak számcímek kellenének nem? Esetleg megszámozva. kis méretű betűtipussal. Szerintem kicsit dolgozd át ezeket a feliratokat. Más baj nincs vele. Üdv Tanky.

anthonydavidson válasza:
Köszi,de az title akart lenni,mint számcimek,az önmagasztaló feliratot a srác kérte tölem,és ez acd borito ha tetszik ha nem meg fog jelenni,bár majd még dolgozok rajta:D

adott pontszám: 2
2005. január 3. | 12:55 | agost

Foto: nehezen veszem ki, torony, vagy inverz és egy bejárat? Nekem túl azonosíthatatlan, hogy jó legyen. A felhő-textúra sem egít a megoldásban.

Borító: a betütípusok, és elhelyezésük nem tűnik indokoltnak, mintha ezen nem is dolgoztál volna... Mintha csak a gép által felajánlott méretben és típusban oda lenne "rakva".

Hiába Te készítetted, így nekem nem egyedi.

anthonydavidson válasza:
Hát pedig tévedsz,a gép nem oda ajálja fel,és akkor inkább nézd meg az elözö feltett képem abbol lett ez kreálva!
Neharagudj!

adott pontszám: 4
2005. január 3. | 12:53 | gerq

Nem rossz, nekem egyedül a betűkkel van bajom. Én a helyedben játszanék a betűkkel (pl.: DJ felirat nagyobb lehetne, mellette két sorban a többi szöveg, vagy a betűkön egy olyan hatás, mintha átsütne rajtuk a nap, vagy szaggatott, tépett felirat, olyan stílusban, mint a kép alja). A színek tetszenek. A két fél közötti színkülönbség tetszik, az égbe meredő, tükrözött "torony" is hatásos.

anthonydavidson válasza:
Köszike!