BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,41
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. január 2. 00:22
Kriszti

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. május 28. | 20:39 | P_Zola

Na ezt a lányt mintha láttam volna már valahol :)))
Szióka nagylány! Élek! És remélem vissza tudok majd zökkeni a rendes kerékvágásba. Sajnálom, hogy nem beszélgettünk az EB válogatón. Kíváncsi volnék pedíg, hogy mizu veled. Pussza

Titmacs válasza:
Szió! Bizti visszazökkensz!:) Nem féltelek ettől! Én is sajnálom, hogy nem dumcsiztunk a versenyen, de csak pár percre ugrottam be. Ami késik, nem múlik... :)

2005. január 3. | 02:00 | katomy

Koszonom hogy valaszoltal, linkel mellekelem hogyan gondoltam, a tonus vilagat megvaltoztattam.

http://w3.enternet.hu/katomy/titmacs.jpg

Titmacs válasza:
Köszönöm, hogy foglalkoztál a képpel!:) A vágás tényleg klasszisokkal jobb lett, viszon a színvilággal nem vagyok kibékülve, a modellem kb 40évvel idősebbnek néz ki, mint amilyen. Még 1x óriás köszönet, hgoy foglalkoztál a fotómmal!!! :)

2005. január 2. | 16:16 | Kwanon

Tudod ebben az a legdühítőbb, hogy elméletileg ugyan valamelyest tisztában vagyok néhány ilyen aprósággal, de ha a gyakorlatban kell alkalmazni...
(ma csináltam vagy ötven elrontott képet az unokahúgaimról... jót egyet se :-((( )

Titmacs válasza:
Akkor kívánok Neked jó FÉNYEKET 2005ben! :D Remélem, hamarosan találkozni fogok általad készített makulátlan portrékkal (mondjuk az unokahugodról) :)

Üdv: T

adott pontszám: 4
2005. január 2. | 12:30 | Egy Harmincas Pár

Családi fotónak, emlékalbumba nagyon jó fotó! Szinte hibátlan! Természetes, tetszetős, nem mesterkélt. Viszont portrénak... Ahhoz talán kissé egyoldalú a világítása és zavarú a "rendetlen" háttér. Ez inkább egy jólsikerült pillanatkép, aminek feltétlenül ott a helye az íróasztalon...

Titmacs válasza:
Köszönöm az értékelésed Egy Harmincas Pár!:)

adott pontszám: 5
2005. január 2. | 09:29 | Auditor1

Van, aki nem állja a vesébe látó tekintetet :-)) Megértem, hogy nem mindenkinek jön be ez az arc. Nekem bejön ez a PORTRÉ. Ez az arc olyan, amilyen és nem fontos mindenféle lágyító mesterkedésekkel megmásítani. A Mona Lisa is úgy szép, hogy nem is annyira "szép". Nem véletlenül írom ezt a hasonlatot, érzékelek párhuzamot. Jó a modell és tudatos, jó fotónak tartom a végeredményt is. Örülök, hogy láthattam, remek fotó!

Titmacs válasza:
Nagoyn köszi a bátorítást Auditor1! Örülök, hogy tetszik:)

adott pontszám: 3
2005. január 2. | 08:09 | Kwanon

Úgy látszik, újabban kezd mániámmá válni a világítás. Rettenetesen zavar, ha egy arcot úgy örökítenek meg, hogy az összes apró ráncot, dudort igen erősen kiemelik a megvilágítással.
Gyakorlatilag itt is ez történt: kapott oldalról egy erős és éles megvilágítást, ettől az orr vetett egy nagyon csúf árnyékot az arc jobboldalára (cserébe a szemen egy elég zavaró fényfolt jelent meg).
Szóval ez így együtt igen előnytelen a modelled számára.
Esetleg... vagy egy enyhe vakus derítés vagy valami egyéb derítőeszköz jót tett volna a képnek (jó, tudom, kategória - én valahogy ezt a kategóriát csak addig tudom értelmezni amíg a témát kategorizálja)

Titmacs válasza:
Köszi Kwanon az értékelésed, tanultam belőle, ez egy rögtönzött kép volt, igaz elég éles világítás mellett. Sajnos nem vagyok egy nagy PS zsonglőr, hogy utólag a kis dudorokat makulátlanul eltűntessem, vagy hogy úgy tudjam megvilágítani a terepet, hogy ne is kelljen ezekkel foglalkozni, de igyekszem:)

adott pontszám: 4
2005. január 2. | 07:11 | cosmicX

Néha, pl. most itt is, ezt a "csládi/emlékkép" kategóriát, egyfajta
gyerekes kibóvónak érzem, szinte arra kér, hogy légyszi csak finoman illetni kritikával...
Számomra ez egy portré és annak is tudom csak értékelni, mivel az.
A tekintet kifejezö élettel teli, de egy picit merev, talán túl sokat kellett ebben a pózban várakoznia. A viláítás megfelelö, de kicsit kemény és túlzottan kontrasztos egy ilyen hangulathoz.
A háttér zaveros /zavaró.

üdv

Titmacs válasza:
Szia CosmicX! Sajnálom, hogy gyerekes kibúvónak találtad a kategóriát, egyáltalán nem annak volt szánva, a modell kérésére tettem ide, ő ezt kérte, de szívesen megváltoztatom. Direkt nem írtam, a magyarázathoz, hogy első portré bánjatok csínján vele, mert reális értékeléseket vártam/várok, szerintem eddig nem is kaptam "jószívűségből eggyel jobbast".
A többi észrevételeddel egyetértek, és köszönöm észrevételeid!

adott pontszám: 3
2005. január 2. | 02:09 | katomy

Homloknal vagtam vola es alul kez alatt a pulover sotet reszleteinel vagtam volna, baloldalon tobb deritest hianyolok.
Szepr munka.

Titmacs válasza:
Köszi sz értékelésed Katomy! Lehet, hgoy igazad van a vágással kapcsolatban, mert embert nem nagyon fotóztam idáig, de, ha alul és felül is vágnék még, akkor a fej túl hangsúlyos lenne, talán túl nagy. Derítéssel kapcs. igazad van szerintem is!:)