BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,5
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. november 1. 22:53
Dűnék

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2022. november 9. | 15:42 | utazolany05

Egyszerű és nagyszerű. Kár, hogy a fókusz nem a hölgy arcán van, hanem valahol a hasa környékén.

adamkontor válasza:
Köszi az értékelést, valóban, eddig nem vettem észre.

adott pontszám: 5
2022. november 2. | 19:46 | Fotos84

Szia! Nekem tetszik. Van benne némi abszurd, az üres sivatagban napozó hölgy látványában. Jó a póz, erős napfény, kevés árnyék, passzol a témához.

adamkontor válasza:
Köszi!

adott pontszám: 4
2022. november 2. | 19:30 | foto50

Szia!
Adott egy csinos modell, adott a homokos part, az ember azt gondolná, hogy ebből minden remény szerint ki lehet hozni egy jó képet. Úgy érzem ebben az esetben több dolog sem sikerült. Először is a legnagyobb baj szerintem, hogy túlzottan erős a fény, kemény, semmi lágyság nincs a fotóban. A modell arcán látszik, hogy még a szemüveg és az árnyékoló kalap ellenére is hunyorog, mert zavarja a napfény.
A perspektíva magas. lejjebb kellett volna menni a kamerával. Az árnyék vagy lenne teljesen rajta a képen, vagy jobbról vágnék. Valahogy a modell fejtartása sem érdekes, jobb lenne pl. a kalap nélkül hátrahajtott fejjel napoznia, hogy a szép hosszú haja pluszt adjon a képhez. Végül, túl nagy méretben (pixelszámban) töltötted fel, és így nem lehet az eredeti méretben egyben megnézni a fotót, ami nagyon zavaró. A szabályzatban is szerepel szerintem, hogy egy fekvő kép hosszabbik oldala kb 1200. pixel legyen. Amúgy a kép minősége jó, az élesség is rendben van szerintem. Legfontosabb, hogy ki kell várni a megfelelő fényeket egy jó glamour fotóhoz, javaslom itt az oldalon h.rom képeit nézegetni, amennyiben ez a kategória fontos számodra, amihez a modellt már meg is találtad.
Üdv:
Józsi

adamkontor válasza:
Köszi! Figyelni fogok a felbontásra, elkerülte a figyelmemet, valóban zavaró így. Kipróbáljuk majd kevésbé erős fényekkel is ezt a helyszínt, itt valamilyen szinten a hőség a koncepció része volt, jön még egy kép a sorozatból nemsokára.