BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,79
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. november 1. 22:52
Jack Sparrow

Havasi Pálnak egy színes verzió. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2022. november 5. | 21:21 | h.rom

Nem is hasonlít.
Inkább Hook Kapitány :)

sasvari válasza:
:) Akár az is lehetne ,mondjuk neki kalapja volt.
De igazából ők mondták magukra ,hogy Sparrow.

adott pontszám: 5
2022. november 4. | 17:25 | Havasi Pál

Szia! Köszönöm a színes verziót! Jack Sparrow az egyik kedvenc karakterem. Zseniális volt mind az ötletgazda, mind a smink-fodrász-jelmez stáb, illetve maga Johnny Depp (Talán élete legtesthezállóbb karaktere) Így most kissé elfogult is lehetnék...ha értenék a portré fotózáshoz. Az viszont sajnos nem az én területem, így a rejtett hibákat - amiket mások észre szoktak venni és nagy súllyal emlegetnek - én nem látom. Azt látom, hogy a felvétel minősége hibátlan, és nekem ennyi elég! Köszönöm!

sasvari válasza:
Szia.
Örülök ,hogy tetszett.
Üdv Sas

adott pontszám: 4,5
2022. november 2. | 19:39 | foto50

Szia!
Alapvetően tetszik, jó arc, jó tekintet, jó cím.
Tetszik a vágás, jó az expo, az élesség.
A sok pozitívum mellett viszont a vörös szín leuralta a teljes fotót sajnos. Visszahúzva a színegyensúlyon sokkal élethűbb bőrszínt kaptál volna (kipróbáltam).
Üdv:
Józsi

sasvari válasza:
Szia.
Örülök, hogy tetszik. A bőr szín az egy érdekes dolog az ff képeknél is sokat küzdöttem ,
hogy az arc világosabb legyen a háttérnél úgy ,hogy közben ne csináljak belőlük fehérembert. Közben arra is rájöttem mások portréit tanulmányozva ,hogy nem törvényszerű ami a hátteret és az alanyt illeti. Egy sötét bőrű embernél elég nehéz sötétebb hátteret találni fekete posztó lámpa nem volt. Bár láttam jól elkapott képeket ahol nagy szerencséje volt a fotósnak a körülményeket illetően. Na meg vannak beállított sötét hátteres képek is. Lehet rakok fel sötét háttérrel is portét ami egy sátorban készült de ott az alanynak szinte majdnem fehér bőre volt (gyárilag).Visszatérve a képre Jacknek ez volt a természetes bőr színe ez a kép szerintem jól adja vissza. Érdekes volt mert bőrszínben elég nagy skálán mozogtak az emberek egészen sötéttől az egészen világosig és annak is minden árnyalatában.
Köszönöm az őszinte véleményedet.
Üdv Sas


adott pontszám: 5
2022. november 2. | 08:35 | gljzsf

Nekem tetszik! Jó a tekintet a mosoly, az élesség jó helyen van. Az arcra talán eshtett volna picivel több fény is, de így is jó.

sasvari válasza:
Szia.
Örülök ,hogy tetszik. Elég árnyékos volt a helyszín ,mondjuk utó munkánál még világosíthattam volna. Inkább a színes verziótól tartottam ,hogy milyen fogadtatása lesz nem mintha ördögtől való lenne de ff ben jobban tetszenek.
Köszönöm ,hogy értékelted.
Üdv Sas