BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,55
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. április 9. 08:32
Kele portré

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2022. április 11. | 10:26 | gljzsf

Szia!
Hát nekem ez a fehéregyensúly nem tetszik. Itt van minden szín, csak fehér nincs. Márpedig a gólya alapvetően fehér. Nem tudom miért lett ez ilyen, visszahúztad esetleg, hogy ne legyen kiégés, vagy mi történt. A zaj is elég jelentősen jelen van a háttéren és a madáron is, ezt is hibának gondolom, egyszerű zajcsökkentéssel ez is megoldható lett volna. A szerkesztés jó, a madár póza is rendben van, de az említett hibák? miatt nálam csak 3,5 pontos.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!
Ez esetben nem értek egyet veled.
A szín a naplemente miatt ilyen, ilyen volt az eredeti látvány is, sőt egy kicsit még vissza is húztam. A zajra tett észrevételt nem értem elég precízen le lett szűrve a zaj a fotóról.
Sajnálom, hogy így látod.
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2022. április 9. | 23:20 | fallto78

Helló

Nagyon jópofa. Van stilusa a képnek. Van benne valami ami érdekessé és egyedeivé teszi. Ehhez gratulálok.
Szineiben kissé meleg hatást kelt elsőre, viszont a kék háttérrel kifejezetten jó összhangot alkot ez a sárgás biboros beütés a tollazaton. Kiváló az élesség is , szépen kiadja az apró részleteket de mégsem túlzó. Kifejezetten értékelem hogy a madár szemén van a hangsúly. Egyből magára vonza a néző tekintetét. Valamint nagyon lényeges hogy a madár tekintete a keret belseje felé mutat .
Nagyon tetszik maga a téma, van a képnek mesélni valója és humoros is azzal hogy a felborzolt tollak között kikandikál a csőre.
Jól megkomponált jól kivitelezett érdekes kép, izléses utómunkával
Nagyon Gratulálok
További szép napot

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm a részletes értékelést, örülök a véleményednek!
A perspektíva sajnos nem olyan jó, ezért gondolkodtam a feltöltésen, de a tollazat borzolása meg a fények miatt végül feltettem. Amúgy a színek az erős naplemente miatt valóban ilyenek voltak és nem akartam visszahúzni.
Szép fényeket!
Józsi