BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2020. szeptember 7. 14:36
  • objektív: Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro 1:2
kincsünk az élővilág

Soha nem lehet eléggé idejében felkészülni a téli madárszezonra.Nagyon érdekelne a kedves értékelésekben, hogy mennyire tartjátok a szemeteknek bántonak a textúrát, én nem látok jól mostanában és napszemüvegben fotóztam, a számítógépben a videokártyám sem teljesen van rendben!!! köszönöm a megértést. Legközelebb mit korrigáljak?? 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2020. szeptember 9. | 16:02 | metkos

Szia.
A legelso, hogy soha ne posztolj olyan fotot, ami szerinted sem jo! Egy fotonak lehetnek hibai, foleg ha valaki kezdo, de ha mar te is latod, hogy nem stimmel valami, akkor azt ne mutasd meg.
Pedig kar ezert a fotoert, mert akar jo is lehett volna. Szepen hasznaltad az arnyekokat, a vonalakat es a szineket, amik izgalassa tettek az amugy unalmas temat. A jobb oldali ter picit tag, szukebbre kellett volna vagni, de ez nem akkora nagy baj. Ami viszont nagy baj es ez el is rontotta a kepet, hogy egyetlen eles pont sincs rajta. Kar erte.

Zsolt36 válasza:
Szia. Mearcey... ___ --- szevasz. borotváljam vagy elég ha vékony ezüst vonalat telepítek rá. lehet spirál középtől kifelé, de akár célzó tábla is kis madának. Szajkó mér kérte ma a mgyoróját, amit utóljára februárban kapott. :D Piros is jól mutatna a bádog kupakon a peremén körbe - skypeszalag szigetelő!!! 🤩

én a madarakkal vagyok nem a késekkel ! kés van a konyhában sőt henetesbárd is volt régen. szerintem direkt jó hogy nem annyira éles és nem sebzi ki a madarat. Zsolti 20-80

2020. szeptember 8. | 05:33 | PaloAltoNew

szép, szép, de nehezen jön át, hogy mi ez
tudatos, kreatív, de ez nem közöl sokat

Zsolt36 válasza:
Nagyon köszönöm az érdeklődést. Itt nálunk magas tanyán a madarakat le kell kergetni a tetőről, mert szétcsipkednek mindent. viszont télen a cinkéket rigókat etetni szeretnék hogy legyen egy kis vígaszom. kék jezés el a deszkától, répa csak a fotó kedvéért. Madár mag pellets vitamin most nincs még idehaza, de a zorálabb időkig (1-2 hónap múlva megérkezhet) bevásárlok egy Teményesnél. :) Fürdetőm van, itatóm van, télen nem fűtött, kérdés még nem eldöntött. Indokold meg hogy miért pontoztad le a fényképészeti tudásomat, mert az szubjektív hogy neked miről mi jut eszedbe!!!!
A fotós 0,7 kredittel jutalmazta a véleményezőt.