BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,5
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2020. február 13. 23:13
  • forrás: negatív
*

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2020. április 8. | 23:44 | mazzz

Nekem tetszik :)

Azúr válasza:
Köszi szépen!

2020. április 7. | 11:18 | gljzsf

Ne törődj most pálkatával. Rossz napja lehetett, mindenkinek beszólt, lepontozott. Szerintem évek óta nem adott annyi gyenge pontot mint most, egy este. Nem ez a legjobb képed, de azért ennyire nem is rossz. Értsd ezt jól :). A saját lelki állapotát kivetítette az értékelt fotókra, és mindet sz...nak látta. Ez az Ő gondja majd túllép rajta. Nekem tetszik :)

Azúr válasza:
Ami azt illeti, az én lelkiállapotom is a béka feneke alatt van...imádom a természetet, a mozgást, de mivel szabálykövető állampolgár vagyok, csak végszükség esetén megyek ki...Köszi szépen!

2020. április 6. | 23:31 | pálkata

Annyira ócska lett itt minden, kár, mert vmikor értéket képviselt!
Ha a feltöltők néha hátradőlnének, és nem a mennyiség, ha nem az álltaluk jól átgondolt érzelem, képalkotás, empátia, misztérium, szerkesztés, egy szép színes, esetleg ff fotó, jó szerkesztéssel, ez mind rettenetesen fontos sztem. töltenének fel, az oldal minősége is nívósabb, átgondoltabb, látogatottabb volna!
( mindezt a tévedés kockázatával )
Köszönöm%!!!
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Azúr válasza:
Annyira ócska lett a világ...a képek meg tükrök...virágvasárnap egy bezárt templom...

2020. március 5. | 15:29 | pildi04

Szia. Ez a Kirkjufell-vízesés, nekem tetszik, így is, a te szemszögedből. Mondjuk a kitaposott hó vesz el belőle egy kicsit, de hát valahol a turistáknak is menniük kell. Mi holnapután megyünk Izlandra, ez a vízesés az első napi programba van véve. Kíváncsi vagyok, én nekem mit sikerül belőle majd alkotnom. Gratula a képhez.

Azúr válasza:
Köszönöm! Készülj fel arra, hogy minden híresebb helyszínen sok fotós lesz, nehéz lesz emberek nélküli fotókat készíteni az ilyen helyeken. Öltözz fel jól, és érezd jól magad! Izland gyönyörű, én szivesen élnék ott :)

2020. február 20. | 12:09 | lasztek

Egyébként (egyet)értem(k azzal), amit mondasz, már ami az ideális körülményeket illeti. Magam is így vagyok vele, már csak azért is, mert szeretem a koszos elhasznált helyszíneket - de ez pont az ellenkezője. És a válaszod továbbgondolkodásra sarkall, mégpedig abban a témában, hogy ennél a képnél miért zavar ez mégis. Igazából innen már belső utazás a dolog, de ha már itt beszélgetünk, gondoltam leírom mire jutottam. Valószínűleg az ilyen szigorú központra, szimmetriára szervezett képek nekem úgy "szocializálódtak", hogy a makulátlanság tapad hozzájuk. De a makulátlanság ritka jelenség a valóságban, annál sűrűbben fordul elő a vágyak vidékein. Lehet, hogy a szimmetria is pont ilyen tünemény... a makulátlansággal rokon - már abban az értelemben is, hogy makulátlanságra törekszik,amit sosem ér el, mert valahol mindig van egy-egy vonás, ami kiesik (nyilván ez a kép sem szimmetrikus, de a törekvés az egyensúlyra ebben az irányban hat. Nem tudom... a végén annyit gondolkozom rajta, hogy megbánom, hogy 4,5-öt adtam erre a képre és nem 5-öt...

Azúr válasza:
Nem számít a pont! Sokkal inkább az okos vélemény...

2020. február 18. | 23:22 | lasztek

Köszönöm. Azért a kredit túlzásnak tűnik. Inkább tölts még képeket rajta :D
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Azúr válasza:
Nem, nem, nem volt túlzás! Eredetileg, az oldal fénykorában, annak szoktak kreditet ajándékozni, aki érdemi kritikát írt, és a fotós úgy érezte, hogy az értékelőnek igaza van. Csak később fajultak el a dolgok az ajándékkreditekkel kapcsolatban. Tehát igazad volt abban, hogy nem lehet hasraesni ettől a fotótól, ezért volt az ajándékozás. Nekem viszont tetszik a tájaknak a nyers valósága, és ha még egyszer Izlandra megyek, akkor sem fogok ideális körülményekre várni egy-egy helyszínnél...szóval nem fogom megvárni, amíg friss hó hullik a tájra :)

Köszi szépen! :)

adott pontszám: 4,5
2020. február 18. | 18:26 | lasztek

Szia. Kicsit csodálkozom, hogy a legkevesebbet értékelt képek közt látom viszont ezt a képet. Igazából tetszik, meg bizonytalan is vagyok egyszerre, mert a szerkesztés letisztult, a téma érdekes, a tónusok és a kidolgozás is tetszetős. Ami elbizonytalanít a képet romboló részletek: az össze-vissza taposott hó az előtérben, a keréknyom, a villanypóznák, amik mind arra mutatnak, hogy a helyszín egy kicsit már fáradt állapotban volt, kicsit már olvadt is, kicsit már le is járták. És ez azért bizonytalanít el, mert nem biztos, hogy valóban ez a baj: de valahogy nem üt szíven a kép, nem lélegztelállító, nem elementáris, pedig az ilyen szcénáktól úgy várnám... sajnos nem tudom jobban elmondani. Gratulálok.

Azúr válasza:
Köszi szépen! :)
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.