BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,5
KATEGÓRIA: akt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. október 16. 19:32
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Workshopp
Wasser

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2019. október 18. | 10:17 | kapka

Szia,
Egy ilyen fotó elkészítés nagyon sok tervezéssel és előkészítéssel jár. Maga a környezet megépítése is komoly munka, ezért már elismerés jár neked, hogy neki álltál és elkezdtél ezzel foglalkozni, beleásni magad a témába.
Az első dolog, hogy maga a kép kissé életlen, a focus nincs meg, pedig egy ilyen jellegű képnél az élesség szerintem nagyon fontos. Egy portrénál még egy kis lágyság ok, de itt véleményem szerint nem.
A fotó maga így érdekes ésnek is mondható.
A megvalósításon még van mit csiszolni. A fekete fólia nagyon látszik, jó lenne, ha egységesen sima lenne, vagy minimálisan állna a víz és akkor ki is smulna a felület.
Az ellenfények nagyon erősek, azon a részen szerintem ki is egétt a fotó, egy kicsit vissza lehetne venni. Illetve megpróbálkoznék egy szimmetrikus ellenfénnyel is, így kicsit dől a kompozíció, pláne, hogy a modell póz is asszimmetrikus.
A póz maga rendben van, egyedül a kezek hátrafeszítésén finomítanék, hogy ne tűnjön ennyire erőlködötnek.
Ami számomra már sok és fölösleges, az a fekete szallagok vagy övek a modell testén. Nem hinném, hogy meg kell törni a testvonalat ilyen jellegű kiegészítőkkel. Felesleges, nem ad a képhez, sőt...
Összességében egy különleges és bátor kép ez, érdemes még időt és energiát feketetni bele és próbálkozni, ha már összeállítottad a környezetet. Várjuk a további képeket!
üdv.

2019. október 18. | 09:19 | V.F.

Én sem pontoznám, mert a modell és stúdió fotózáshoz nem értek, csak mint néző véleményeznék.
Szerintem ez a kép nem jó. És itt eltekintenék a technikai részletektől.
Egyszerűen nem áll össze az egész, nagyon mesterkélt képi elemekből áll, sokat akartál egyszerre (ellenfény, víz , eső) . A modell testtartása még ok, bár a kezek nagyon kifeszülnek és az arca, száj, orr sem előnyös. Az öltözete is már minek... :)

2019. október 17. | 08:04 | lasztek

Én úgy látom, hogy nagyon komoly technikai apparátussal és felkészültséggel végsősoron közepes képet sikerült készíteni. A kompozíció kiegyensúlyozott, de a fények számomra túlságosan durvák. Ez az előlről jövő viszonylag éles fény, ami egészen furcsa árnyékokat vet itt-ott. A szembe dolgozó vakuk tetszenek, de szerintem lehetett volna még finomítani rajtuk - pl. a színeiken. Nem szeretnék pontozni, mert magam nem tudnám megcsinálni - lehet még így sem, szóval nem magamat szeretném fényezni... csak elmondtam a véleményem. Remélem nem bántóan, mert az nem volt szándékomban.