BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. szeptember 23. 12:38
Harántsávos katonaszitakötő.

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2019. szeptember 24. | 23:09 | Koskó

Töltöttem fel egy rovar képet, csak kis idő kell míg a Modik átengedik.
Megköszönöm, ha értékeled.
Üdv /Koskó

Tarr Lali válasza:
Szia!
Az előző válaszomban a nem szócska kimaradt.Még nem tudom,hogy melyik az újonnan feltöltött fotód,de ha rájövök írni fogok rá.
Üdv:Lajos

2019. szeptember 24. | 22:48 | Koskó

Majd töltök fel rovar fotót. Különben nem írtam, hogy rossz a kép. 4-est adtam rá ami jó minősítés, bár úgysem számít, mivel súlytalan az értékelésem.
Csak a véleményemet írtam, semmi bántó szándék nem volt benne. Ha Megnézed a sirály udvarlás képemet, és az arra érkezett egyetlen értékelést Na azon én megsértődhettem volna - :). De hát mindenki másképp látja ugyanazt.
Üdv, és remélem nem sokáig haragszol. /Koskó
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Tarr Lali válasza:
Szia!
Én is csak a véleményemet fogalmaztam meg.Egyáltalán vagyok megsértődve.A kreditet köszönöm,bár nem tudom hogy miért kaptam.
Üdv:Lajos

adott pontszám: 4
2019. szeptember 24. | 17:22 | Koskó

jó makró lenne ha a rovar testtartása egy kicsit szerencsésebb lenne. Úgy értem látnánk például a kitárt szárnyait esetleg amint szépen át süti a fény. Így ebben a fényben és pozícióban egy jól dokumentált szitakötő, de mint fotó sajnos elég unalmas Üdv/Koskó

Tarr Lali válasza:
Szia!
A szitakötő testtartása erre a fajra jellemző.Ezzel nem értem mi a probléma.A szárnyak látványa helyett /ami a legtöbb szitás képen látható/ itt a szereplő testének apró részleteit lehet megfigyelni.A fény egyébként ideális volt /szűrt fény/.Ezért lett a kép ilyen részletgazdag,ami Neked "sajnos elég unalmas" De hát látom az oldaladon,hogy te ennél színvonalasabb rovarfotókat készítesz.
Üdv:Lajos

adott pontszám: 5
2019. szeptember 23. | 19:27 | foto50

Szia!
Ez egy nagyon nagyon szép makró, különösen ami a téma részletgazdagságát és az élességet illeti. Nekem a nagyon precíz DOF használat tetszik a legjobban. Ami viszont kicsit csökkenti a lelkesedésemet az az előtérbe tolakodó életlen növényrész. Kár, hogy nem valamilyen vékonyabb szálon pihent meg, akkor szerencsésebb lenne az összhatás. Ettől függetlenül a tökéletes technika és a főtéma minősége miatt szerintem kiemelkedő fotó.
Szép fényeket!
József

Tarr Lali válasza:
Szia József!
Van pár jó minőségű szitás felvételem és azokat ráadásul természetes környezetben sikerült lefotóznom.De a részletgazdagságot illetően ez a legjobb, ezért mutattam meg ezt.A Tisza-tavi Ökocentrumban készült a kép,ahol a fakerítésre szált le.Többször felkínálva a lehetőséget.Ugyanakkor nem a kedvenc obimmal sikerült fotóznom,mégis ilyen minőségben sikerült.Köszönöm szépen az értékelést és a pontot.
Üdv:Lajos