BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. augusztus 26. 08:41
Halálfejes odúlégy

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2019. augusztus 28. | 07:26 | foto50

Szia!
Nagyon jó lett, látszik rajta a teljes tudatosság. Precíz élesség és szerkesztés, a fény is szép homogén. Részletgazdagság és háttér remek. Kár a jobbról belógó háttér virágokért, de ez nem hiba természetesen. Rengeteg makrót nézegetek más oldalakon is, így ezt a fotót is óhatatlanul mérem azokhoz is, szerintem egy dolog van amin még lehetne változtatni, az pedig a mélységélesség további növelése, ha mód van rá.
Gratulálok a képhez!
József

Tarr Lali válasza:
Szia József!
Köszönöm hogy ezt a fotómat is véleményezted.Teljesen egyetértek azzal a megállapításoddal,hogy a minél több mélységélesség nem árthat egy felvételnek.De ugyanakkor ennek mint tudjuk gyakran számos korláta van.De egyébként nekem több olyan felvétel is tetszik ahol csak a rovar feje éles.Én a kis dof-ot nem tekintem feltétlenül hibának.
Szép fényeket.
Üdv:Lajos

adott pontszám: 5
2019. augusztus 26. | 09:28 | bau52lac

Szia! Ez tetszik, jó az élesség és szép tiszta a színvilág, kellemes a szememnek. Én a kép jobb oldalán lévő homályos virágfejet lehagynám, a légy is jobban egyensúlyba kerülne, de ettől függetlenül jó képnek tartom. Üdv

Tarr Lali válasza:
Szia Laci!
Igazán örülök,az értékelésednek.Elnézést kérek hogy ilyen későn reagálok,de napokig csak korlátozott internet hozzáférésem volt.Valószínüleg igazad van a homályos virágfejjel kapcsolatban,de ez is sok más mellett a dilemmáim közé tartozik.Nagy eséllyel Csupakamra is ezt írta volna amit Te.De például ő is legtöbbször f.gépén lévő programmal készítette a mosott háttereket.Mindenesetre tovább kísérletezek.
Szép fényeket.
Üdv:Lajos