BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. február 23. 17:02
  • forrás: negatív
  • objektív: Novar-Anastigmat 75/4,5
Én még maradok kép

Valóban haldoklik ez az oldal, én sem vagyok mindig aktív,de kirakni egy búcsú képet és többet be sem jelentkezni, az értelmetlen, nincsen kötelező feltöltés. Szeretném ha megmaradna ez az oldal, mert nagyon jó kis közösségi tér és nem csak a kemény mag számára. Ha van valakinek értékelhető ötlete, hogyan lehetne a modern kor elvárásainak megfelelően megváltoztatni a Fotozz.hu-t, illetve az aktivitást növelni, az írja meg az admin-nak. Különben: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel" 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2019. február 26. | 09:43 | kisspetik

Lasztek-hez csatlakozva ezt a moderálás dolgot én is nehezen emésztem. Vészesen közel az 50-hez már fényképpel vállallva az identitásomat nem fogok senkit egy nekem nem tetsző véleménynél elküldeni a ....ba. Eddig is simán benyeltem a negatív értékeléseket, olyanoktól is akiknek a feltöltött képeit nézegetve azt hittem, hogy mondjuk az építési hatóság helyszíni felmérő fotóit látom. Persze nincs nagy jelentősége, de ezek a kis momentumok is számítanak...

2019. február 25. | 10:40 | fodbal

Több mint két éve már, hogy beszélgettem Birdie-vel az oldal jövőjéről. Voltak tervek az átalakításra, többek között a pontozósdi megszüntetéséről, a + / - bevezetéséről, stb. Tudtommal dmcdmc is dolgozott az ügyön de nyilván ezek után (2018. április 27.:"nah pá, fotozz, meg úgy alecuzammen, ez az egész banda, hálistennek leáldozott a fotózznak, hamarosan már ti sem tolhatjátok a szart tovább itt :D") nem lesz belőle semmi.

Amúgy ez keményen erőforrás és pénz kérdése, szerintem a Pixinfonál nincs ember aki ráérne vele foglalkozni, új felület kellene vagy ezt jelentősen átalakítani (nem értek hozzá)...

Matthias válasza:
Ez így van. A technikai hátterét én sem ismerem sajnos, de biztosan sok meló kell hozzá.

2019. február 25. | 10:09 | Drilla.

Egyetértek najó..

Én kb. most hirtelen úgy tudnám elképzelni, a kiállítás dologból kiindulva amit írtál.
Hogy lenne 3 "ikonszerű akármi" a kép alatt.1. szem: értelemszerűen hányan nézték meg.

2. +, - jel.: Kinek tetszik, kinek nem. Itt némileg jobban súlyozna annak a +,- jele, aki több képpel, vagy +al bír. De ez már diszkrimináció..

Harmadik egy füzet: Ott lehetne diskurálni.
Segíteni, fikázni, szítani..

Továbbá lenne egy nagy könyv, ahova felhasználó "munkásságáról" lehetne írni átfogó véleményt.

Ezt is moderálják, szóval ide írom.

Matthias, adnék egy (+) jelet a fotódra! (:

Matthias válasza:
Amit említesz diszkriminációt az most is van. Egy újonc pontja kevésbé számít bele az átlagba mint egy régebbi tagé. Bár én ezt nem nevezném diszkriminatívnak. Szerintem rendben van. Egy zöldfülű ad 3 pontot azért mert nem érti a koncepciót az nem olyan súlyú mint ha például a Jenő adna egy 3-ast.

2019. február 24. | 20:08 | najó

miért is kell egy képet értékelni?
ha kiállításon vagy, ott is értékelsz?

ez a dolog lényege, hogy feltölthetőségért KELL értékelni, ez egy nagy HÜLYESÉG.

Matthias válasza:
Valamire szükség van, hogy legyen egy kis motiváció. Ha túlságosan egyszerű a dolog akkor olyan lenne mint a Face vagy Insta.
Az meg cél, hogy magasabb minőséget, nívót képviseljen ez az oldal.
Gurushots-ot ismered? Ott is szavazni kell ahhoz, hogy a képed előrébb kerüljön és más szavazzon rá. Annyi, hogy nem értékelést kell írni, csupán egy kattintás, egy szavazat. (de ezt most csak úgy példának mondtam és nem azért mert itt is azt a rendszert szeretném viszont látni)

2019. február 24. | 14:31 | Drilla.

Ha szét lehetne lájkolni mindent!!!! (y)

Matthias válasza:
Az egy másik weboldal :)

2019. február 24. | 14:28 | lasztek

Hát az a helyzet, hogy én nem vagyok itt rég, de azt érzékelem, hogy ami most itt van az szenvedés. Azt gondolom, egy lefele szálló jó oldalon vagyok. Nem tudom mit takar a moderáció, de talán nem a féket kéne húzni, hanem új tagokat bevonzani. Multkor megkértem a moderátort, ugyan szedjen már le a moderálandó listáról, mert bár tudom, hogy nem felelek meg a kritériumoknak, de hát...na mindegy, nem írok több levelet, azt hiszem, felesleges. Ez a hozzászólás is moderálva lesz, majd ott elolvassa valaki. Az a véleményem, hogy ez az egész moderálós dolog gyakorlatilag leblokkolja az új tagok érkezését. És ily módon aktívan segíti az oldal haldoklását. Lehetne moderálni, nem azzal van baj, hanem miért ragaszkodik hozzá, hogy előre? Miért nem egy pontozásos rendszer van, aki régóta jó gyerek sok pontja van, aki 100 fölé kerül, már nem nézik hogy mit ír, amíg nem érkezik rá panasz.... két gomb minden komment alatt: rendben van, jelentem - és aki valakit jelent ok nélkül, levonás. Ez csak egy példa. de lehet, hogy a honlap készítőit már nem érdekli az oldal, mert belefáradtak/lecsökkent a látogatottság/van jobb-újabb-stb projekt helyette, ami elviszi az időt-energiát... ezt is maximálisan megérteném...

Matthias válasza:
Köszönöm a véleményedet! Ezt a moderálósdit is fel vettem a listámba.
Persze, biztos benne van, hogy túl sok idő, pénz, munka, energia befektetése kellene ahhoz, hogy az oldal át legyen alakítva és ez nem biztos, hogy kifizetődő.

2019. február 23. | 23:24 | najó

ne aggódj, a kattintásszámot nézik, mint a tv-nél a nézettséget, amíg van megfelelő mennyiségű kattintás, addig vannak reklámok is, na meg van fotózz is...:)

Matthias válasza:
Az jó, csak az a baj, hogy az emberek nem írnak értékeléseket.

2019. február 23. | 17:37 | Azúr

Képzeld!!!

Eredetileg a kilincs helyett egy másik fotót akartam feltölteni, aminek a fenti, "Ki itt belépsz..."címet adtam volna :))))

Aztán gondoltam, hogy nem mindenki olvas Dantét, meg Isteni színjátékot, s lemondtam róla...

De majd feltöltöm :)

Matthias válasza:
Szerintem én sem olvastam :) csak emlékszek rá még a suliból.
A másik kedvenc irodalmi idézetem:
"A cél halál, az élet küzdelem, és az ember célja e küzdés maga"