BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,5
KATEGÓRIA: növények
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. május 10. 20:57
Idegen virág

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,5
2016. május 11. | 08:28 | Hedera

Szia!

A színek és a mosott háttér tetszik. Amit máshogy csináltam volna: a virágot kimozdítottam volna középről, álló formátumot választottam volna átlós szerkezettel és akkor nem lenne ennyire szűk lent és fent...

CastorX válasza:
Hello! Jogos. Igen, az allo formatum sokkal jobb lett volna. Köszönöm!

2016. május 11. | 08:15 | PZsoltP

Szia! Csak pont nélkül, mert én sem szeretem amikor belém rúgnak az alacsony pontokkal...:-)
Nekem nagyon zavaró a kékes háttér a kék virág mögött, különösen a jobb alsó részén. A zöld fűszálak is zavarják az összképet, leginkább azért mert se nem éles, se nem elmosott kellően. Alul- felül nagyon kevés a hely, oldalt pedig túl sok, talán egy álló vágás jót tett volna neki. Végül az élességgel is vannak gondjaim, de lehet, hogy én látom rosszul. Persze a meglátásaim szubjektívek és mint lelkes kezdő amatőr írtam le a véleményemet. Ha bármit hasznosnak tartasz, örülök neki!

CastorX válasza:
Hello!
"Csak pont nélkül, mert én sem szeretem amikor belém rúgnak az alacsony pontokkal...:-)"
Csak jelzem, nyugodtan belem rughatsz az alacsony pontokkal engem NEM erdekel, ha jogos es ertelmes dolot irsz melle. 3 es attol felfele itt mar nem szamit rossznak szerintem. Ha nem adsz annyit, akkor meg ez van. Ha nem akarod, hogy pontozzak, akkor meg ne ugy vagy ne ide töltsd fel. Es nagyon jo lenne ha nem emelned ki allandoan, hogy "én sem szeretem amikor belém rúgnak az alacsony pontokkal" illetve "mint lelkes kezdő amatőr". A kepeid kerülnek ertekelesre, nem a tapasztalatod. De, megigerem, veled kivetelt teszek es csak akkor pontozom a keped, ha 4 vagy annal jobbra ertekelem.
Az ertekelesedt hasznosnak talaltam, köszönöm!