BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,79
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2016. január 6. 22:22
  • érzékenység: iso100
  • fókusztávolság: 50mm
  • objektív: Nikkor 50mm F1.4G
  • rekeszérték: 5,6
  • zársebesség: 1/125
...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2016. január 25. | 16:25 | Zoli80

Szia! Mindenképpen pacsi, hogy próbáltál különleges fotót készíteni, mindazonáltal a megvalósítás nekem nem tetszik. Ez, hogy a teljes bal oldalát levágtad számomra zavaró, és nem is értem miért volt rá szükség, a hölgy sminkje pedig nem túl nyerő, főleg ezek a karcok, vagy sérülések néznek ki kicsit gagyin :/ De látszik, hogy próbáltál kreatív lenni és nem sablonos képet csinálni.

Karlsky válasza:
Köszi az ertekelest... a vágás nekem tetszik így...nem kell mindig ugyan olyannak lenni mindennek... a sminket meg nem en csináltam... :D

adott pontszám: 3,5
2016. január 9. | 17:00 | digit

Szia !
Szerintem nem véletlen, hogy a fö oldladra került ez a kép. A témából következik, hogy csak kellö tapintattal lehet hozzászólni. Ami a kategóriát illeti, szerintem csak az utolsó mondat teljesült, és ez a "glamúrhoz" túl kevés.
A kép egy kicsit túl van méretezve, az álló kép magasságának 1000 pixel bőven elég. (A kép ne fér rá a képernyőre)
Ami a kompozíciót illeti, ott is van több kifogásolni való. A modell nagyon a jobb felső sarokba került, nem szerencsések a vágások (izoleteknél nem vágunk)
Nem tetszik a kép színvilága (de ez túl egyéni dolog).

Karlsky válasza:
Szia! Köszönöm a velemenyed! Az első mondatod nem igazán ertem "hogy csak kellő tapintattal lehet hozzászólni...?"
Pedig leméreteztem 1000pixelre... ehhh lehet nem azt töltöttem fel véletlen... :/
A többi kérdéses dologra amit írtál már lentebb válaszoltam... Nem szeretnem mindig a szabályok köze szorítani magam... neha napján direkt vágom szabálytalanul... es direkt helyezem úgy ahogy... tudom hogy ez sokaknak nem tetszik de ez van neha ilyen is kell... :D

adott pontszám: 3,8
2016. január 7. | 22:36 | halligalli

Szia!
A glamour fotó meghatározása kb. a nő szépség, az érzékiség a báj bemutatása, néha egy kis visszafogott erotikával.
Nos itt a kis erotikát érzem a fotón a többit nem, persze a kategóriaválasztást nem pontozzuk, megmondom őszintén nem tudom milyen kategóriába sorolnám.
Viszont a képről: Szerintem szépen bevilágítottad, de a szerkesztés egyáltalán nem tetszik. Nagyon a jobb felső sarokba szorítottad az arcot elvágtad a karját és az ujjait, ami így nem tudja egyensúlyba hozni a felső sarokba szorított arcot.
Ezt a szemöldök festést és arc összefirkálását én nem értem, nem tudom mit akartál kifejezni vele, de ez lehet az én hibám.
Tudatos meg kreatív is..............
Elnézést, de ez nekem így nem igazán tetszik.
üdv. Piroska!

Karlsky válasza:
Szia Piroska! Köszönöm a velemenyed! A kategória választásban en sem tudtam hova tegyem nem teljesen glamour az ok de nem is portre es nem is akt es meg divatnak sem mondanám szóval nincs rá igazán itt kategória...talán beauty lehetne ha lenne itt ilyen de nincs... a szerkesztes tudatosan lett ilyen...
Elfogadom hogy neked nem tetszik... nem kell hogy mindig minden mindenkinek tetszen... es hogy mindig minden ugyan olyan legyen hogy mindenkinek tetszen es szájbarágósan erthető legyen... mint ahogy nem is kell mindig mindennek ertelmet adni es keresni... neha lehet egyszerűen valami csak esztetikus,szep vagy csupán erdekes is... A smink termeszetesen a sminkes hatásköre volt ez esetben is... ami számomra is rendhagyó de nincs vele bajom... erdekesse es megosztóvá teszi a kepet ezt a megosztottságot akartam meg jobban hangsúlyozni a nem szokványos vágással is... :)

Üdv.: Karesz!

adott pontszám: 4,6
2016. január 7. | 12:38 | kapka

Ami legelőször eszembe jutott, hogy ez a kép a megsebzett ártatlanság.
Technikailag rendben van a kép, ahhoz nincs mit hozzáfűzni. Nekem kicsit csökkenti a kép értékét a félbevágott kézfej és a fejbe bele metszés. Nem tudom mennyi volt még a képben, de a z a kicsike már beleférhetett volna szeirntem :) De, majd elárulod az okot. :)

Karlsky válasza:
Köszönöm az ertekelest es a velemenyed... a kezfejből sajnos tenyleg kicsi lemaradt ezert jobbnak láttam erősebben vágni... a fej viszont megvolt az eredeti kepen ezt már direkt így akartam vágni szerintem így jobb és elgondolkodtatóbb is...