BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,87
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2014. április 9. 22:55
  • objektív: Sony 70-200 G SSM
HRII

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2014. április 12. | 08:22 | katyakit

Szia! Tetszik a fiatal lany, jo az atlo elrendezes. Amilyen szep hatteret talaltal, lehetett volna kicsit tagabb a baloldali oldal. Csodas a beszurodo arany napfenyei! Termeszetes, kenyelmes poz, lenge ruhazata jol illik a koncepciohoz. Ellesseg helyen, fenyek rendkivuliek!
Gratulalok!
Udv!

Zorko válasza:
Köszönöm Kátya,

Tényleg egy nagyszerű helyet találtam! Nem is volt nehéz dolgom, csak nyomkodni kellett a gombot! :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 4,8
2014. április 11. | 09:40 | pilipár

Magasra tetted a mércét, Zoli, az elözö Renis képpel, azt hiszem, az minden tekintetben közvetítette a "wow!"-éményt :)) Ráadásul nagyon gyorsan töltötted a második változatot, még idönk sem volt elfelejteni azt az élményt, így óhatatlanul összehasonlítunk.
A helyszín azonos, a ruha is, a csinos modell is. A hangulat is hasonló: tündér az erdö mélyén alkonyati fényeknél. Talán az egy kicsit nöiesebb volt, egy kicsit provokativabb, erre a csendes szelidség jellemzöbb.
Jó a szerkesztés, nekem tetszik a döntött kompozíció, nem zavar a kitekintés, kellemes és természetes a színvilág itt is....nagyon szépek a fü kis megcsillanásai, a háttér mosottsága stb.
Ami miatt ez nem ötös, az a kis hiányérzet, amit úgy tudok megfogalmazni, hogy a kép "sava-borsát" nem találom, nem érzem. Csinos lány egy techikailag helyes képen. De a másikban elsö ránézésre éreztem azt a pluszt, most meg "csak" elégedett vagyok a képpel. Remélem, nem bánod, hogy leírtam és a pontokban minimálisan, de kifejezésre juttattam....
Üdvözöllek,
Ildikó

Zorko válasza:
Köszönöm Ildikó,

Igen értem az összehasonlítást, és szerintem ezzel nincs is semmi baj. Olyan ez mint amikor a zsűri pontoz és az első versenyzőnek nem ad sokat mert nem tudni mit csinál a többi. Itt az első kép ütős volt, így akkor a második csak kullog mögötte, még ha alapjában véve ő sem rossz. De hát mit csináljak? :) Amikor elkészül egy sorozat, a legtöbbször a legígéretesebb képet szerkesztem meg először :)

Üdv,

Zorko

2014. április 10. | 17:00 | ken_da_hayadra

a lány arcának, vállának és alkarjának(és felkarjának egy részének) három különböző tónusa van. ezek egymáshoz közel eső testrészek és ezért elfogadhatatlan az ekkora különbség azonos megvilágítás mellett.

Zorko válasza:
Hát lehet,

De ez vagy az utómunka eredménye, vagy tényleg ilyen. Végül is láttam már pár képen különböző tónusokat

Üdv,

Zorko

2014. április 10. | 15:59 | Pulykakakas

Szia!

Jaj, de kis husi, csini csajszi!:D
A láb alján kicsit sok számomra a takarás, én szívesen látnék belőle többet.
Szóval tetszik a modelled, a fények.
A jobb felső sötétítés nem.

Zorko válasza:
Köszönöm :)

2014. április 9. | 23:16 | Peti-

Ha egymás után nézem a két képedet, akkor nem értem ezt miért tetted fel. Nekem ezen nagyon előnytelennek tűnik a póz, a másik képhez képest dob rajta vagy 15 kg pluszt. Mintha egy kicsit össze lenne nyomva függőlegesen és széltében kicsit széthúzva.

Lehet, hogy csak optikai csalódás, mert a kezét pont úgy tartja és a fű is sokat takar a lábából, de nekem ez az érzésem a képpel kapcsolatban.

Üdv
Peti

Zorko válasza:
Hát Peti, ez azért van mert Reni nem egy nádszál lány, csak az előző képen előnyösen ez fel sem tűnhetett. Viszont ő ettől csinos szexi. Nem csináltam a képpel semmit! És nem az volt a célom hogy ne a valóságot mutassuk meg :)

Üdv,

Zorko