BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,78
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. szeptember 1. 02:10
NP

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2013. szeptember 16. | 22:17 | csiger78

Szép modell abszolut előnytelenül megfotózva szerintem. Központos, zavaros a háttér, a kéztámasz eleve előnytelen, szélesedik a tricepsz egy amúgy szép vékony testen, a kicsavart támasz nagyon görcsössé teszi, a fenék ivéből kinövő sarok eleve hibás. Ebből a tekintetből és testből sokkal többet ki lehetne hozni. Direkt adtam pont nélkül, mert nem az átlag lerontása a cél, remélem ezt nem veszed rossz néven.

Zorko válasza:
Nem, nem veszem rossz néven. Bár a túlzott szabályok és korlátok közötti fotózást nem érzem magaménak.Ha megnézünk néhány nagy fotós alkotását, sokszor láthatjuk hogy szinte szándékosan szabályellenesen állítanak be modelleket. Ilyen szempontból a kéztámaszt nem érzem megfontolandónak, de a popsiból kitörő sarokban érzek igazságot. köszönöm a figyelmed :)

Üdv,

Zorko

adott pontszám: 4
2013. szeptember 8. | 08:10 | Vidasaa

Szia!Látom nem nagyon értékelik a fotódat.Tulajdonképpen nem sokan tudnak mit hozzáfűzni,mert a gyönyörű modell eladja a fotót és eltompítja annak hibáit.Gondolok a környezetre ami nagyon szemetes,vagy valami faforgács van mindenfelé.A póz tetszik ezzel nincs is semmi baj,viszont a főtéma középre van szerkesztve ami rontja az összbenyomást.Jobbról simán lehetett volna vágni még.A fények is rendben vannak,nem látok kiégést vagy hibát ebben.Jó lett így fekete-fehérben.Alapvetően jó kép!Üdv!
u.i.:azt a bugyit valahogy nem lehetett lekönyörögni? :-) sokat dobott volna a képen mivel nem takar semmit viszont a pántja elviszi a tekintetet.Mellesleg szerintem ez már az akt kategória így is......

Zorko válasza:
Köszönöm,

A szemetesség érzetével egytértek, pedig nem szemét volt csak valami világosabb falevél vagy ilyesmi lehetett :)

adott pontszám: 5
2013. szeptember 1. | 21:18 | mazzz

a rekord nézettség mellé elég kevés a vélemény, de gondolom senki sem szeret bal kézzel gépelni. Szerintem jó kép, a modell gyönyörű és az, hogy természetes tud maradni a fura ötleteid dacára, profimusra vall. Merthogy nekem a póz, a szitu kissé fura. Egyrészről. Másrészt viszont nem. De ez is fura. A részletek eltaláltak, a tónusok is szépek, finom ff, grt.

Zorko válasza:
Köszönöm,

Ez a balkezes gépelés jó poén! És igen nagyon jólesik amikor valaki látja azt amit írsz. FURA! Igen ilyen vagyok. Ha úgy érzem hogy valami jó lehet, akkor azt csinálom, és lövöm. Még ha nem is annyira megszokott. :) Persze a rekord nézettség tudjuk mindketten hogy a cicik miatt van!

Örülök hogy tetszik, Üdv,

Zorko

adott pontszám: 4
2013. szeptember 1. | 09:51 | KTB

Kicsit erőltetettnek, túl beállítottnak érzem a pózt, ezt főleg a felkar előnytelen dudorai mutatják...
(igaz, ezt ellensúlyozza némileg az átlós szerkesztés)
A fenékből "kinövő" topánka sem túl előnyös, talán ha jobban megemelte volna a csípőjét akkor... (a támaszkodó képfejnél is van egy fadarab amit ki lehetett volna venni)
Hogy ez a háttér mennyire tesz hozzá az erősen szubjektív, talán egy homogénebb, kevésbé "szemetes" terület jobb lett volna...
Mindezek ellenére ígéretes..., ezzel a szép modellel még sok variációt ki lehet hozni...!
(még akkor is ha nem vetkőzik le ennyire...:)

Zorko válasza:
Köszönöm :)