BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,5
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. augusztus 19. 12:21
  • Készítés helye: Bükkábrány
Szerencse fel!

A kép a bükkábrányi bányában készült, ahol lignitet termelnek ki külszíni fejtéssel. (Szóval ez egy ember készítette táj.) Továbbá, néhány éve itt találták meg az ősfákat is. Biztos sokan hallottatok róla. http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BCkk%C3%A1br%C3%A1nyi_%C5%91sf%C3%A1k 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2013. augusztus 23. | 23:36 | Piero

Szia!

A kép adatainál nincs feltüntetve, hogy milyen rekeszértékkel dolgoztál, amennyiben rosszul gondolom, elnézést, de szerintem nagyon tág rekesszel készült a kép, mert a részletek homályosak. Ha ez a tömörítés hibája, akkor nem szóltam. Más kivetnivalóm nincs, a beállítás jó, a színek pedig tetszenek nagyon. :)

Üdv

N Peti válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést. Fogalmam sincs, hogyan csináltam, mert legnagyobb szerencsétlenségemre,az indulás előtt elromlott a gépem. Fényképezni lehet vele, csak a kijelző nem működik. :( Szóval nem fotóztam, csak kattintottam. :)

adott pontszám: 2,8
2013. augusztus 20. | 20:40 | GreatHall

Szia! Érdekes kép, szeretem az ilyen témákat. Előbb olvastam a leírást utána nyitottam meg, és próbáltam a képen keresgetni valamit, ami felkelthetné az érdeklődést, de a távolság miatt nem látni ilyet. Nekem a párkány túl sok ahhoz képest hogy talán túlzottan is keskeny a vágás. Én az ember alkotta geometriai formákat másképp örökítettem volna meg, de akkor kihagytam volna a párkányt. Viszont szerintem a bánya belsejében annyi érdekes téma lett volna, ami jobb képet eredményezett volna. Ne haragudj, de nem látom igazán kreatívnak a fotót.

N Peti válasza:
Köszönöm az értékelést, valóban lehetett volna a bánya belsejében érdekesebb képeket is készíteni, csak ott sajna nem lehetett fotózni.
Egy busszal zötykölődtünk lefelé, és ott lent már nem szálltunk ki, mert a látogatás közben folyt a munka. A buszból pedig nem lehetett igazán jó képeket készíteni. Sajnálom a jelentős pontlevonást, de majd ha lesz jövőre is nyílt nap a bányában, elmehetsz és készíthetsz fotókat érdekes témákról.
Üdv.