BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,4
KATEGÓRIA: humor
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. augusztus 6. 12:58
Szolfézs

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2015. július 28. | 20:45 | superdanee

Szia. Csak azért ragadtam "tollat", mert láttam van aki nem értette a címet. Engem pont ez fogott meg, nagyon találó, ötletes a cím. ;)
A madarak élességén még lehetne javítani, de maga az ötlet csillagos ötös nálam!

adott pontszám: 3,4
2013. augusztus 13. | 13:48 | macskacsajszi.

Szia. A címet nem értem. A kompozíciót és a szerkesztést viszont jónak látom. Nincs semmi dőlés hanem minden egyenes. Ha unatkozik a néző akkor megszámolhassa,hogy hány fecske pihen itt. Az élesség valahogy bizonytalan. Olyan mintha egy lágy kép túl lenne élesítve. A szépia árnyalat nem tudom,hogy indokolt de elképzelhetőnek tartom,hogy ellenfényben készült ez a fotó. Összességben nem rossz de a jó pontért valami pozitívum egyediség szükséges. Én semleges ponttal tudnám értékelni. További szép fényeket. Üdv.

N Peti válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést. A szolfézs jelentése: zenei alapismereteket oktató tantárgy. Vagy valami ilyesmi. Itt pedig a vezetékek majdnem párhuzamos egyeneseket alkotnak, mint az énekfüzetben. A madarak pedig, mintha hangjegyek lennének. (Igazából egyikben sincs semmi egyediség, egyformák.) Egyébként úgy gondoltam egyedi, új képet töltök fel ezzel, de felvilágosítottak, hogy volt már ilyesmi kép az oldalon, több is. Bár itt legalább majdnem szabályosak a "vonalak" az "énekfüzetben". No meg meztelen női fenekeket is számtalan fotón megörökítettek már, és fognak is, de mégis mindegyik lehet külön-külön érdekes, új. Az élesség sajnos tényleg nem a legjobb, túl messze voltak a vezetékeken ücsörgő fecskék. Jobbat nem tudtam kihozni belőle. A szépiára azért esett a választás, mert így jobbnak láttam, így majdnem olyan, mintha papírlap lenne a háttér. Eredetileg felhő nélküli kék eget látnánk.
Még egyszer köszönöm az értékelést, szép fényeket neked is.

2013. augusztus 7. | 08:10 | Cochise

A legjobb fotóknál az absztrakt kategória 20 legjobb képe között kettő is van, két különböző fotóstól:

http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=2555

http://fotozz.hu/fotot_megmutat?Foto_ID=124206

N Peti válasza:
Köszi

adott pontszám: 5
2013. augusztus 6. | 22:42 | Horváth Tibor

Nagyon tetszik a fotód egyedisége. A cím is találó , remek példa arra hogy lehet újat mutatni a fotózásban. Gratulálok! Üdv Tibi

N Peti válasza:
Köszönöm az értékelésed. Bár felvilágosítottak, hogy sajna mégsem újdonságot mutattam, mert szerepelt már az oldalon ehhez hasonló kép.
Örülök, hogy tetszik.

2013. augusztus 6. | 22:13 | mazzz

jajj...

2013. augusztus 6. | 14:31 | Cochise

A meglátás jó, bár nem egyedi az ötlet, itt az oldalon is vannak ilyen képek. A minőség viszont nagyon gyenge. Mi történt ezzel a képpel?

N Peti válasza:
Köszönöm az értékelést. Őszintén mondom, én még nem láttam az oldalon ilyesmi képet. Nem a minősége miatt raktam fel, hanem mert úgy gondoltam meg kell mutatni, hátha jó ötlet, és valaki tud jobb minőségben készíteni egyet. Ezért is feldolgozható. A képpel nem történt semmi különös, egyszerűen a technikámból nem tudtam jobbat kihozni.

adott pontszám: 4,2
2013. augusztus 6. | 13:27 | jessica66

Szia,
remek ötlet és rálátás :) Elsőre mintha egy kottafüzet lapját látnám. Látványos kicsiben, de mikor nagyban néztem már szembetűnt egy két számomra zavaró dolog. Az élesség nem az igazi, ez talán ami leginkább feltűnt.Kicsiben látványosak a madarak az elhelyezkedésük miatt de nagyban kicsit unalmasak, vagyis inkább átlagosak. Egyikre sincs különösebben hangsúly helyezve és így csak cikázott a szemem ide oda de nem találtam egy érdekes pózt vagy beállást sem. Kettős érzésem van a képpel kapcsolatban, Kicsiben összeáll az egész és egységes, nagyban viszont szétesik számomra a kép. De mindenki másként értékeli a látványt. Ötletes, egyedi jó kép, de nem érzek többet.

N Peti válasza:
Szia! Köszönöm az értékelést. Az élességgel kapcsolatban igazad van, sajnos többet nem tudtam kihozni belőle. A háttérről nekem is az jutott eszembe, mintha papírlap lenne. Azt írtad nincs egy különleges madár, amelyre a tekintet felfigyelhetne. De a hangjegyek is mind egyformák. :) Szerintem még az is jó, ha a nézőnek, jelen esetben neked, kettős érzései vannak a látvánnyal kapcsolatban. :)
Még egyszer köszönöm az értékelést.