BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2013. április 14. 17:25
Koros mosoly

Nem aurás hanem vignettes.Kockás ing gáz mert "ugrál a szemem,zavaró az ing" "meg a mosás is,nem tudom hogy az obi műve-e,vagy te mostad el,de szerintem nem jó" "nem éles a füle" stb stb :):)  

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2013. április 19. | 19:41 | andrasmihaly

hello,
ismeros az arc, ez tenyleg porte benne van az alany szemelyisege szamomra.
a dof nagyon jo a tekintet nagyon elo a kor ellenere is.
egyetlen dolgon javitanek a fej korulotti aura szerintem rontja az osszkepet azon lehetne meg finomitani az utomunka soran.
gratulalok
Mihaly

zoliologia válasza:
Igazából nem aura(hdr portrénál gyakori),hanem vignette,és a háttér világossága miatt van aura hatása.De igazából mindegy...Igen,ezen én is gondolkodtam,kicsit zavaró lehet,illetve úgy is fogalmaznék hogy lehet úgy esztétikusabb lenne,nálam belefért még....:)

Köszönöm!

adott pontszám: 3
2013. április 18. | 15:20 | Hedgehog-S

Szia
Érdekes arc fotóra való, tetszik benne a kor láthatósága, de valahogy zavar az ing valami mintamentes nekem jobban bejönne. Valamint az arc bal felén az elmosódottság nem ép tökéletes.

zoliologia válasza:
Óóó,hát mégsem ok nélkül írok én a megjegyzés panelbe:)

Köszönöm!

adott pontszám: 5
2013. április 17. | 11:48 | deadness

Amiket írtál a leírásba.. azk mind csak olyanoktól jöhettek, akiknek nyilván van még mit tanulni, a szavukra meg nem kell adni.. de őszintén sajnálom, ez a bajom ezzel az oldallal...

A kép nagyon nagy, láttam már máshol is, de most meg nem mondom hol..

Remek arc, remek kidolgozás.. ez nem kép, hanem fotográfia.

Gratulálok hozzá!

zoliologia válasza:
Ohh,hát nagyon szépen Köszönöm!!

adott pontszám: 5
2013. április 15. | 13:01 | mszabolcs1985

Szia! Szerintem nagyon jó portré! Írtál pár sort a cím alá, ezek gondolom hozzászólások. Ezekről a véleményem, hogy nagy hülyeség..a fotód teljesen részletgazdag, éles, persze ott éles ahol élesnek kell lennie, az ing homályos de nem az a fő téma.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy aki ezeket írta, valószínűleg nem ért a DSLR- ekhez, és nem tudja milyen egy jó fénykép. És egyébként a "mosás" a kis f szám miatt van, gondolom fix obival fotóztad.
Az ff is jó választás volt, így még drámaibb az összkép, attól függetlenül, hogy mosolyog a fotóalany. Nekem nagyon tetszik, gratulálok

zoliologia válasza:
Köszönöm szépen,igen,50 mm fix.

A megjegyzéseim sajnos nem véletlenek,most is bebizonyosodott hogy van helye :)

2013. április 15. | 09:25 | pilipár

Ez nem volt szép Töled.....már késön vettem észre, bíztam benne, hogy átsiklasz felette.....de legalább látom, figyelmesen olvasol :))))

zoliologia válasza:
Egy ilyen labdát feldobni nekem...... :):):)

2013. április 15. | 08:21 | pilipár

Jó reggelt! :)
Zoli, ha megcsinálsz egy portrét kiválóan, föleg ha ugyanarról a néniröl, és szinte ugyanazzal az elkapott mosollyal (tehát nem egy más variációban, hogy mondjuk most vasal) és az úgy bevésödik, mint nekem az, akkor azt nehéz felülmúlni......az ember önkéntelenül is viszonyít. Így jártam én is a Katis portréimmal, csak ott fordítva volt....mindenki azt mondta, a ff annyira szenzációs, hogy anál már a második, a színes változat nem tud figyelemreméltóbb lenni. És engem is zavart, hogy összehasonlítják....
És akkor mit mondjak azoknak, akik egyes képeimnél arra hivatkoznak, hogy "neked ennél sokkal jobb képeid vannak már a fiadról, lányodról...."? Pedig azt a képet éppen akkor és úgy, önmagában kellene nézniük. Néha nagyon nehéz. Föleg, ha az elsö is kiváló volt.
Most is úgy érzem, nekem az a jobb. Nem szebb, jobb. :)
Ildikó

zoliologia válasza:
Hát igen,nem mindenkinek jön be az anál :):):):)

2013. április 15. | 00:05 | pilipár

Az a különbség, Zoli, hogy a színes változat annyira élethü, hogy szinte ijesztö, ahogy a monitor képernyöjén át is hat, a nénit szinte megérinthetem....érzem a lélegzetvételét, mintha mellettem ülne.
Ez pedig, bár technikailag semmivel nem rosszabbul fotózott, inkább kelti egy kiválóan utómunkázott kép hatását. Ezért mondtam, hogy számomra az az értékesebb, ezáltal jobb fotó is.
Így érted?

zoliologia válasza:
Miért a másikhoz nézed? :):)

2013. április 14. | 23:40 | pilipár

Szia Zoli! Ezt most nincs lehetöségem egy müszaki áruház nagyképernyös monitorain nézegetni, de - bár hasonló, és a kidolgozás sem rossz - nekem annyira tetszett a másik változat, annak a színvilága olyan hangulatot teremtett, hogy úgy érzem, azt a mosolyt ez nem tudja felülmúlni :)
Ha most leírom, annak a másik képnek a természetessége volt igazán megkapó, leharapod a fejem, ugye? :))
Ildikó

29.

zoliologia válasza:
Értem a bajod,csak nem értem:) Nem látom másabbnak mint azt.Természetességében sem

adott pontszám: 4
2013. április 14. | 21:00 | tarodikoni

Nem rossz kép!Az alany arcán teljesen kirajzolódik minden egyes ránc. A mosás nekem egy kicsit természetlen, pl.: az ing is homályos a nyakkal együtt. Ezeken kívül nem lehet más hibát ráakasztani. Gartulálok

zoliologia válasza:
Porté=portréobi=tág rekesz=környezet elmosás.....így szokás portét készíteni.

Köszönöm!

adott pontszám: 5
2013. április 14. | 18:37 | h.rom

Nem kell itt "hibákat" keresni kérem. Szerintem ez egy kitűnő beszédes portré, ami még technikailag is tökéletes. tetszik ez a fakó fekete-fehér konverzió, ami mégsem csak szürkeárnyalatokból áll, hanem csak a mélysötétek fakók, Ez a nézés, a mosoly, a hölgy mintha csak a saját korát nevetné ki, úgy sejtem lélekben ő egy örökifjú ember. Grat a fotóhoz.

zoliologia válasza:
Igen,tényleg az,és valóban volt egy kis játék a színekkel. Köszönöm István!!