BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,18
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. december 6. 22:05
Karácsonyra készülvén

Tudom,a pohár,a gyertya... Remélem,hogy azért átjön számotokra is a hangulata annak,ahogy a gyerekek készülnek a karácsonyra. :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2012. december 28. | 11:04 | CamisaNegra

Kedves, de nagy kár, hogy a narancson van az éleség. Sokkal érdekesebb lenne, hogy ha a gyerekek tevékenységére élezted volna ki a képet.

Bambusz válasza:
Szia! Direkt a narancs éles, de azt gondolom, ezt mondani sem kell..:)
Egy pályázatra készült a fotó, nem véletlen a szerkesztése.
Üdv; B.

2011. december 7. | 18:27 | Tusi13

Kellemes a kép is meg a szinek is! Tetszik! (: !!!!!!!!Grat!

Bambusz válasza:
Szia! Köszi,örülök,hogy tetszik! :)

adott pontszám: 4
2011. december 7. | 13:02 | tomachewsky

Szia! tetszik a kep jo otlet eloterben a kesz munka , hatul a szorgos kezek "dolgoznak" csokis cukros tal gondolom a telapo hozta:) aterzem a hangulatat :) kar a gyertya kiegesert,jo kep:)

Bambusz válasza:
Szia! Köszi az értékelést,örülök,hogy tetszik! Igen, a tálban az édességet a Mikulás hozta! :)A kiégés,háááát,igen! Míg nem mondtad,fel sem tűnt igazán... :P
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 5
2011. december 7. | 11:00 | Elekne_2

Szia!

Először is, nem kell az általad látott hibákra felhívni a figyelmet, mert akkor azokat kezdem el keresni! És megtaláltam, köszönöm! :D Mégsem ez a célom! Ha egy fotót megnézek, én (mint tanonc), akkor először is a téma nagyon tetszik! Nagyon aranyosak ahogy ott " szöszmötölnek", mi is nagyon várjuk már a karácsonyt, a nagyobbik fiam is készülődik a segítségemmel! Van abban valami titokzatos, hogy ezt a narancsot betetted ide előtérbe, és a gyerekek homályosak maradtak! Ez a tompa fény is nagyot dob a kép hangulatán! Legalábbis engem nagyon megfogott! Én nem találom zavarónak a poharat, az kell oda! Nálam a kép rendben van! További jó készülődést, és szép képeket!

Bambusz válasza:
Szia! Köszönöm szépen a dícsérő szavakat! :)
Hogy miért írtam ki a hibákat? Megmondom őszintén semmi kedvem nem volt ahhoz,hogy csupa olyan értékelést olvassak,ami ezen hibákról szól. Tudom én,hogy ezek vannak,gondoltam így egyszerűbb lesz a dolgom! :D Jó,hogy Neked is tetszenek a fények,kaptam már hideget-meleget miatta. De sebaj,Nekem is így tetszik,szóval ebből nem engedek! :D
Nektek is jó készülődést kívánok és sok-sok meghitt pillanatot Karácsonyra!

adott pontszám: 5
2011. december 7. | 10:22 | Vadliba

Szia!
Teljesen átjön a hangulata. Nagyon kedves kis életkép. Tetszik, hogy a színek ennyire közvetítik azt az érzelmet, amit ilyenkor érezni lehet.
Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a narancs itt elöl éles és a gyerekek hátul életlenek. Szinte elénk teszed az illatokat és hatásosan érzékelteted mi is folyik a háttérben.
Igen, a gyertya ott a srác feje mellett nekem kicsit zavaró, de nem olyan rossz.
A színeket szépen összeraktad. Ad egyfajta harmóniát a narancs a vörös és ez a meleg tónus.
Nagyon jó, hangulatos életkép!
Üdvözelttel
Vadliba

Bambusz válasza:
Szia Vadliba!
Köszönöm az értékelésed,nagyon jólesik,hogy megérezted azt a hangulatot,amit szerettem volna a képemmel közvetíteni! :)
A gyertyával kapcsolatban igazad van,nem a legmegfelelőbb helyre tettem:/ Kellett,mert nagyon sötét volt nélküle az étkezőben,de az elhelyezésre jobban kellett volna figyelnem...
Szép fényeket Neked! :)

adott pontszám: 3,8
2011. december 7. | 07:49 | glivia

Nekem alapból tetszene ez az elgondolás, az előtérbe helyezett naranccsal, bár valószínűleg nem raknám ennyire centrális helyre, valamelyik irányba elmozdítanám a kép széle fel. Nem azért, mert a középre helyezés alapbóül rossz, hanem azért, mert jobban érvényesülnének a háttérben tevékenykedő gyerekek. tetszik, hogy az élesség a narancson van, és a gyerekek amolyan kedves kis homályban tehetik a dolgukat, ami egyfajta meghittséget kölcsönöz a képnek. Viszont sjnos a fehéregyensúly borzalmasan elcsúszott a sárgák, narancsok irányába, és számomra a kép minősége sem túl meggyőző...

Bambusz válasza:
Szia! A kép direkt sárgás színű,gyertyákkal világítottunk javarészt és azok eleve hasonló színt biztosítottak a nagy munkához. Nekem tényleg így tetszik,sokkal meghittebb,mint egy hidegebb fénnyel,egyensúllyal.A narancs eltolásával lehet,hogy igazad van,elgondolkozom rajt és legközelebb megpróbálom. :)

adott pontszám: 4,9
2011. december 7. | 05:38 | bromis

Szia! Abszolút jó látni azt, ahogyan a gyerekek készülődnek a karácsonyra. A várakozás izgalma szinte érezhető. Az ilyen kis elfoglaltságok pedig őket is még jobban ráhangolja az ünnepre. Először nagyon nem tetszett a fotó színvilága. Hiszen a mesterséges megvilágítás miatt tiszta narancssárga és vörös minden. De aztán úgy gondoltam, hogy ennyi még talán belefér, mert így meghittebbé, melegebbé válik ezáltal a fotó. Az ami nem tetszik a szerkesztés, illetve a vágás. A narancsot tetted előtérbe, ezzel nincs is gond. De csak egy mákszemnyit kellett volna jobbra helyezkedned, és a narancs középre kerül, a háttérben a gyertyatartóból is több látszódott volna, és a bal oldali gyermek könyöke sem lenne levágva. De mint hangulat fotó, abszolút jó.
Üdv: Péter

Bambusz válasza:
Köszi Péter! Tudod, a középre helyezés. :D Ha középen van az a baj,ha szélére kerül az a baj,ha nem pont 2/3-ad az a baj, stb... :)Örülök,hogy összességében tetszik a kép és átjön a hangulata. A fények direkt sárgásak ,szerintem így sokkal meghittem,mintha egy keményebb fényt kapott volna! További jó fotózást Neked!

adott pontszám: 3
2011. december 7. | 00:44 | Chrystian

Nekem sajnos nem jött át azt kell hogy mondjam!
Kicsit zavaró, hogy ilyen sárgás a kép, amit fehéregyensúllyal lehetett volna korrigálni a gépen, vagy utólag PS-ban. -meg, ha már a gyerekeken van a hangsúly, akkor miért nem ők élesek a képen? Szerintem az kifejezőbb lenne!

Bambusz válasza:
Szia! A sárgás kép direkt sárgás,hisz a gyertyák fénye sárgás,nem? :) Isten ments,hogy javítsak a fehéregyensúlyon,hisz épp ez a színvilág adja meg a kép meghitt hangulatát. Nem tudom,szerintem így sokkal kifejezőbb,hogy ők az életlenek. Szerencsére a hozzászólók többsége is így látja... Szép fényeket Neked!

adott pontszám: 5
2011. december 7. | 00:37 | Caramuso

Ez mekkora kép hallod.
Nagyon jó a hangulata. Elmosott gyermekek a háttérben, előtérben egy erősen fűszerezett gyümölcs élesen, nagyon megkapó.
Ez aztán az igazi hangulatkép. Teljesen átérzem a családi fészek melegét és a gyermekek vágyakozó, izgatott előkészületét az ünnepre.
Szinte magam előtt látom az ajándékozást, a vacsorát, érzem az illatokat.
És ezt ennek az erősen meleg felé elcsúszott feheregyensúlynak is köszönheted, szinte átjön a pillanat melege, minden érzésével.
Ez nálam a Nap, de a Hónap fotója egyben!
Gratula.

Bambusz válasza:
Köszönöm a kedves szavakat,nagyon örülök neki,hogy ennyire tetszik! Annak meg különösen,hogy átjött Neked a várakozás hangulata! :)