BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: szociofotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2011. augusztus 30. 18:07
A lista

Tritace,Furosemid,C-vitamin,Stilnox,Andaxin és társai. Hülye helyzet mert olvasható(én eltudom olvasni),de azért leírtam pár lista-elemet,mert még sem olvasható annyira állítólag. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2011. november 5. | 11:29 | andrasmihaly

megragadja a nezot a kep, es elgondolkodtatja...
nagyon tetszik ahogy megkozelitetted ezt a nehez temat a kep az embersegedrol es tiszteletedrol arulkodik...
grtalulok ez igazi fotografia
udv: Mihaly

zoliologia válasza:
óó köszönöm!:)

2011. szeptember 30. | 11:57 | Huszti Zoltán

Zoli
megvallom öszinten, hogy a kep nagyon tetszik! nem azert mert "z " csinalta hanem azert mert a kep möge tudok nezni.
tudom milyen nagy kihivas az, hogy ilyen körülmenyek között fotozol es az "embert!" mutatod meg.
a bizalmat amit irantunk taplalnak ezek a hetköznapi emberek nagyon nehez kivivni meg csak egy fel orara is es ez hatalmas lepcsöfok eyg fotos szamara aki szivvel lelekkel csinalja a munkajat,
megtanultam azt , hogy nem a merce keresese a lenyeg es bizonyos emberek elismeresere varni, hanem egyszerüen az amit a belöled jön es at akarsz adni azon az uton jarj!
akik a kepek möge latnak, azoktol nem kell elismerest varni hisz szavak es ertekelesek nelkül is elismeresben reszesitenek.
a munkassagod szamomra peldaertekü!
az emeberekhez kifinomultan es alazattal közeledsz ami egy olyan emberre vall akinek van lelke!
abban igazad van, hogy kellenek az elismerö velemenyek , kritikak ahhoz, hogy nagyobb elannal folytasd tovabb ezt a munkat. ad egy löketet....tudom
de nalam forditva volt.....sok kritikat kaptam, pejorativ es epitö kommentet de a több rosszallo kritika ellenere is tovabb csinaltam mert belülröl ereztem a kesztetest, hogy nekem ezt kell csinalnom valamit meg akarok mutatni az embereknek.
a masik meg ha le is huztak a kepem vagy a kepeim folymatosan a "szegyenfan" vegeztek egymas utan mindig megvolt bennem az, hogy " na varjatok csak az anyatoku .......it , mutatok en nektek jobbat is majd meglatjuk ki nevet a vegen"
:-))) ez az önbizatas is nagyon sokat segitett!

1-2-3 embernek azert nagyon sokat köszönhetek akik meg a kis "pelusos" koromban is biztattak es segitö kritikaikkal kesztettek arra, hogy ne csüggedjek el.
lehet, hogy szo szerint nem fejtettek ezt ki de a kommentjeikböl ezt ereztem at, annak ellenere, hogy 3 vagy 3,2 vel pontoztak a kepem!
es itt a par ember közül megemlitenem Feher Elefantot!
Ö nagyon sokat segitett nekem abban, ahol most vagyok es ezert halas is vagyok neki.

ne csüggedj el Zoli!!!! ha nem is az itteni "nagymenök", de azert vagyunk itt paran kis "szürke egerek" akik ertekelik a munkassagodat, EMBERSEGEDET ha nem is irjak le. (tudom es hallottam)
en szemelyszerint nagyrabecsülöm es tisztelem a munkassagod!!!!!!!
kivanok Neled szivböl a jövöben is nagyon sok sikert!
barati üdvözlettel
HZ

zoliologia válasza:
Nagyon köszönöm a hosszú irományod,ha nem haragszol elég röviden válaszolok:Nagyon Köszönöm,számít nekem hogy TE írtál.Köszönöm!!

adott pontszám: 5
2011. szeptember 28. | 15:45 | Huszti Zoltán

ez valami brutal jo kep!!!!!!!
keves ilyen fotot latok itt mostanaban es itt, ebben a stilusban Te viszed a primet
nagyon nehez a megfelelö pillanatot ebben a tematikaban elkapni de neked ez brutalisan sikerült!
le vagyok hengerelve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
DOF+++++++
elesseg++++++++
expo++++++++
gratula!!!!!!!!
üdv
Z

zoliologia válasza:
Hali!
Bocs a késői válaszért,nagyon nihil vagyok most ami a fotózást meg a fotozz-t illeti,van ilyen,majd újra visszatér a kedv.

Na szóval,hát nem gondoltam volna hogy ennyire fog tetszeni.Ami nagyon tetszett és jólesett amit írtál rólam.Mostanában ezen sokat gondolkodom.Több mint egy éve vagyok már itt,mindenki aki valamilyen szinten törzstag,el van ismerve,de én valahogy úgy érzem ezt még nem kaptam meg.Kapok dicsérő szavakat képekre,meg a fejlődésemre,de magára a munkásságomra nem igazán.Főleg egy másik törzstagtól(aki jó fotós is) ez jólesne,most kárpótoltál.
A véleményekkel is így vagyok,sok fotós felé megy a tisztelet a véleményeket illetően,én írhatok bármit (főleg a nagyoknak),mindig úgy érzem "ki vagyok én?".Na de nem a fotozz a mérce ugyebár....:)

Igazából ennyi,még 1x köszönöm hogy benéztél,és hogy értékelted a képet,és a munkásságom!

2011. szeptember 7. | 23:13 | pitkin82

Szia!
Sajnos ahogy látjuk a beteg is lassan a múlté lesz.Így vagyunk mi emberek, ki közelebb, ki távolabb a kezdethez....
Szép erős kép.
A téma ütős, szerkeszteni sokat nem kell.
Tetszik!

István

zoliologia válasza:
Köszönöm szépen!

adott pontszám: 5
2011. szeptember 5. | 16:00 | SzBali

A kép nagyon nyomasztó hatással bír. Az elmúlás áthatja a képet. Ugyanakkor benne van egy nagyfokú feszültség az életért való küzdelem miatt.
Gratulálok, nagyon kifejezően sikerült átadnod ezt a hangulatot. Kicsit bele is borzongok, és ugyanakkor számos gondolatot ébreszt bennem az élet értelméről és a tervezett jövőről. A szerkesztés számomra szokatlan, de talán ezért is tetszik annyira. A mélységélesség és a hangsúlyok is roppant kifejezőek!
Üdv: Bali

zoliologia válasza:
Köszönöm,örülök hogy ilyen elgondolkodtató számodra,köszönöm a részletes értékelést!

adott pontszám: 5
2011. augusztus 31. | 13:40 | jethro

Szia!
Jó.Erős,de nem bántóan direkt,mint amilyen hibába sok ilyen tárgyú kép esik.
Tulkép mindent megmutat ez a fotó is ,de mégis hagy "helyet" a képzeletnek is és így a végső kép a nézőben születik meg ezért jó.Mert mindenkiből annyit vált ki mint amannyit a saját személyisége megenged ebben a lelket próbáló témában.
Grt további remek fotókat kívánok.
Szia.

zoliologia válasza:
Köszönöm a részletes elemzést!

Neked is!

adott pontszám: 4,8
2011. augusztus 31. | 10:38 | alex.k

Jó téma, elgondolkoztató! A fekete-fehér kép jól visszaadja a helyzet tragikusságát. De ide-oda ugrál a szemem az ágy és a lista között. Nem tudom, hogy megoldható lett-e volna, hogy az ajtófélfa kissé balra kerüljön... vagy esetleg szándékos a döntés? Üdv.

zoliologia válasza:
Nagyon kevés helyem volt,alig tudtam így is meglőni:)

Köszönöm!

adott pontszám: 5
2011. augusztus 30. | 21:48 | Andris82

Rekord ideig nézegettem ezt a képet, bizonyára később is sokszor eszembe fog jutni. A gyógyszerek nevei jól olvashatóak, elég élesek, max a kézírást lehet nehezen olvasni (az meg nem a kép hibája). Az ajtó szélét, ha fizikális mivoltában nézzük jól kettéosztja a képet. Egyik felén az ember, másik felén a puszta számok, gyógyszer nevek, adatok. Ha jobban megnézzük összeköti a kép két felét. Rájövünk, hogy az ajtó szélére felírt ismerősök azok akik segítenek meggyógyulni a betegnek, odaadni a gyógyszert stb. A kép tökéletesen átadja küzdelem érzését.

zoliologia válasza:
Nagyon nagyon szépen elemezted a képet,köszönöm!!

2011. augusztus 30. | 19:34 | ken_da_hayadra

(az adott pont miatt ne aggódj, tökéletesen súlytalan)

nem mondtam, hogy hozzáér, azt mondtam, hogy szélen van, ami itt inkább kényszerű megoldás, mint "kompakt". ezen "könnyen" lehetett volna javítani.
azért baj, ha olvashatatlan, mert ha egy fotón szöveg van a fókuszban, akkor a néző jelentőséget tulajdonít neki és el akarja olvasni. joggal érzi, hogy lényeges elem a szöveg tartalma, ha a fotó készítője is oda irányítja a figyelmét. (valahol te is tudatában vagy ennek, mert kiírtad a megjegyzésben.)

zoliologia válasza:
Persze,persze,igazad van,de azért ehhez kell egy normális monitor,meg egy egészséges szem.Ezekkel nem mindenki rendelkezik,ezért írtam le,de ettől még olvasható elvileg.Én még ha kicsit közel hajolok a monitorhoz a felsőket is eltudom olvasni.
Az adott pont meg nem számít.Tényleg.Ezt a képet nem akartam kihagyni akkor sem ha 1-esek jönnek rá.

adott pontszám: 4,5
2011. augusztus 30. | 19:05 | ken_da_hayadra

ebből a nézőpontból a "lista" olvashatatlan, ezt jobbra és közelebb lépve a kamerát balra fordítva ki lehetett volna küszöbölni. ezzel a megoldással a fekvő ember feje sem szorult volna a képszélre.
téma jó, vinyetta minek.
üdv

zoliologia válasza:
"ebből a nézőpontból a "lista" olvashatatlan, ezt jobbra és közelebb lépve a kamerát balra fordítva ki lehetett volna küszöbölni"--igen,ezt én is tudom,de kb 20 cm2-helyem volt,így is élőképpel lőttem mert a keresőbe bele sem tudtam nézni.
Miért baj hogy a kép szélénél van a fej?Van hely közte meg a széle között,nem ér hozzá.
A lista nem olvashatatlan,én el tudom olvasni alul pl a nagybetűs szavakat,és az már elég a megértéshez.

2011. augusztus 30. | 18:36 | hegyiember

ez megint nagyon bejövős, ötletes, elgondolkoztató, tartalmas.
egy két apróság. talán lehetne kevesebb kontraszt az életlen részeken, nem biztos, de lehet, hogy jobban kivehető lenne a fekvő alak, így fura ott a kemény kontraszt a lágy, elmosott kontúrokon. az ajtón nagyon kell és szép is, ott gyönyörűek a tónusok. ugyanebből az okból: eggyel szűkebb rekesszel?

és sajnos monitoron elvesznek a részletek, nehezen olvasható az írás, de ez nem a te hibád.

jó kép!!

grat!

zoliologia válasza:
Igen,ebben a kontraszt dologban van valami,néztem is mert volt egy érzésem hogy nem tökéletes,nem volt most agyam hozzá.

A lista nem olvashatatlan,én el tudom olvasni alul pl a nagybetűs szavakat,és az már elég a megértéshez.egyébként meg 300 k.Szóval.....:(