BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,72
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. december 19. 16:50
  • Készítés helye (ország): Thaiföld
-

Thai éjszakai piac 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2011. január 13. | 10:45 | Marcali Gábor

Üdv!

Tetszik, ahogy játszol a mélységélességgel. A színek nagyon jól néznek ki. A bal oldali cipők vezetik a szememet a lány felé. szépen felépített kép, remek élességgel, színekkel és hangulattal! Szép munka! Talán jobbról vágtam volna egy keveset.

Gábor.

Virgonc válasza:
Köszi :)

adott pontszám: 5
2010. december 27. | 15:31 | smena8m

Nagyon tetszik a színvilága, és jól is komponált kép. Minden a helyén van, a fókusz, a női alak, az izzólámpa. Jó a kidolgozás, szinte zajmentes, pedig úgy látom, nem volt túl sok fényed. Gratulálok.

Virgonc válasza:
Köszönöm szépen :)

adott pontszám: 4,5
2010. december 20. | 18:00 | vmadarasz2

Érdekes..., de persze életkép kattegória, így minden belefér! :-)

Az ötlet jó volt a kép, bár lenne pár észrevételem..
A kép készítésekor egy fél lépéssel balra mentem volna, hogy a háttérben (középen) ne látszódon az a csúlya lyuk a ventilátorral, mert egyébként jól néz ki, hogy mindenhonna csak lábbelik lógnak! :D
A másik ami első ránézésre eszembe jutott, hogy inkább a hölgy fejére fókuszáltam volna, az élességet oda tettem volna. Bár ha jobban meggondolom, talán jobb így ahogy van!

További jó fotózást kívánok!
vmadarasz

Virgonc válasza:
köszönöm :)

2010. december 20. | 17:12 | Dante Darker

"ennyi csiricsáré cipőt máshol nem látni :)"
Akkor nem kell messze menni: Újpest-rákospalotai piacon dettó!:)

Virgonc válasza:
Az ázsiaiak értenek ehhez :) Hidd el még a fele sem jut el ide annak amire képesek :)

adott pontszám: 5
2010. december 20. | 14:40 | 2bats


Biztos kell egy kor, élettapasztalat, vagy trauma ahhoz, hogy az ember számára nagy rohanásban jelentéktelennek tűnő dolgok értelmet nyerjenek.
Számomra ez egy kellemes perspektívában dokumentált, akár riport jelentőségű fotó, jól összerakva.
Még jobb lenne, ha a piaci nyüzsgést nem csak az árudömping fejezné ki, hanem az embertömeg is.

Öt ponttal szeretném támogatni az életképeket az "irgalmas szűz nézésű, politúrozott plázacica" kategóriával szemben!

Virgonc válasza:
Köszönöm szépen a kedvességed :) embertömeges képet itt szétszednének hogy zavaros a háttér :)Már eleve azt sem nézik jó szemmel hogy miért ezt látom érdekesnek Thaiföldön. Bár ilyenkor felmerül bennem a kérdés hogy ezek az emberek elmagyarázhatnák nekem hogy mitől thai egy thaikép mi az amivel igazán be lehet mutatni thaiföldet... templomok? tengerpartok? éttermek? vagymi az ami igazán Thaiföld.. mert szerintem a hatalmas árumennyiségnél semmi nem irja le jobban azt hogy bármilyen árucikket megnézel azt látod rajta hogy made in thailand vagy made in china. Thaiföldön mindig mindenhol mindenki árul valamit... na mindegy.. bocs hogy ezt igy neked csak ez ugy kikivánkozott :)

2010. december 20. | 12:42 | min69

Biztos jellemző ez a kép a thai éjszakai piacra,nem tudom....Nekem ugyanúgy kínai is lehet a Józsefvárosban...Biztos van thai-ab képed is..,

Virgonc válasza:
van .. de egy kreditért nem tudok 100 képet feltenni.. meg nem is akarok. Ha normális képet raktam fel arra nem irt senki.. itt csak a giccset értékelik ahhoz meg nem volt kedvem..

adott pontszám: 5
2010. december 20. | 01:28 | kvasztojan

Szia! Nagyon tetszik a képed feelingje, színvilága. Átadja az ázsiai gagyipiacok színes hangulatát. Szerkesztésileg is tökéletesnek érzem: balról indulva a számomra ízléstelen cipők sora ráirányítja szemünket az unott eladóra, aki láthatólag a háta közepére sem kíván egy újabb nézelődő vevőt. És utána még van hova elkalandoznunk, a vietnami tangapapucsok kavalkádjába. Az egyetlen zavaró dolog a fényforrás, de egy életképnél ez kikerülhetetlen volt.
Grat! 5*

Virgonc válasza:
Köszi :)

adott pontszám: 4,4
2010. december 19. | 23:48 | harminchat

Szia! Éjszakai piacon még sosem jártam, de jó módszer lehet a tömeg elkerülésére. :)
Akárhogy is, színesebbnek és minőségibbnek tűnik a kínálat az itthoni piacokénál és még a fényekkel sem sprórolnak, csak az árammal, mert ha jól látom nagyon helyesen energiatakarékos izzókat lógattak a helyiségbe.
Tetszik a fotó perspektívája, a tágas bemutatás, jó a szemmagasságú nézőpont is, ellenben eléggé zavar a fehér pár cipő és méginkább a tartó rácsának kifutása. A szűkebb vágás sem segítene igazán, mert elveszne a tágas perspektíva, de így mégsem tűnik tökéletesnek a kép...
További jó fotózást!

Virgonc válasza:
köszi :)

2010. december 19. | 18:33 | balatonifotós

Szia!
Köszi a kreditet, bár nem tudom, hogy megérdemlem -e, csak őszintén leírtam amit gondolok.
Thaiföld gyönyörű, főleg a turisták által kevésbé látogatott részei (északon) és azok a szigetek, melyeknek nincs kikötője. Élhető ország aranyos tiszta szívű emberekkel és finom ételekkel....de visszamennék..:)

Z.

Virgonc válasza:
Nem tudom milyen sziget az aminek nincs kikötője :) minden szigetnek van csak nekik más a fogalmuk a kikötőröl mint nekünk :)Minden szigethez ki lehet kötni vagy igy vagy ugy :)
Viszont sosem kérdőjelezném meg hogy valami miért téma valakinek. Nekem a gomba nem téma de mégsem kérdezem meg hogy egy gyönyörű erdőben miért azt fotózod :) Sosem kérdezném meg egy fotóstól hogy mitől érdekes az amit lefotózott.. max nekem nem érdekes.. mint ahogy az ezredik hegycsúcs vagy a 80. gombafotó :)
Te thaiföld szépségei közül mást emelsz ki. Nekem ez sokkal szebb mint a tömött turistastrandok és tömött túrista éttermek :)

adott pontszám: 2
2010. december 19. | 17:30 | balatonifotós

Szia!

Ne haragudj meg, de mitől hírértékű, vagy legalábbis fotótéma az, hogy egy thai csajszi nézeget két cipőt.
Ez szerintem az a kategória, hogy épp arra jártál, mint gondolom sokan közülünk és belekattintottál egyet az egyik stand aktuális történésébe.
Ha ott jártál akkor biztosan készült több kép is ahol jobban be tudod mutatni Thaiföld szépségeit.

Üdv, Z.

Virgonc válasza:
én szeretem a thai piacok hangulatát :) Nem szeretném máshogy bemutatni :) ennyi csiricsáré cipőt máshol nem látni :)
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.