BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,73
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. október 5. 13:23
La Roche sötét oldala

A keret elvileg sötétebb,valamiért itt kivilágosodott:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2010. október 10. | 21:03 | Alpine Trail

Nagyon jó ötlet . .hatásos kép, jó ötlet ...
minden szempontból tetszik . .
Kár azért a csúnya keretért, de ez már lerágott csont . .a keretek soha nem tetszenek :D

zoliologia válasza:
Köszönöm az értékelést és a pontot,gondolkodom egy vászonmentes verzió feltöltésén is.:)

adott pontszám: 3
2010. október 9. | 16:51 | Lizard

Szia!
Úgy sajnálom, hogy festménnyé vált a kép a gépeden!
Ez szerintem egy jól komponált, ügyes színeket viselő fotó lenne, talán egy vágással egy kicsit lecsíptem volna a sok kőből az aljáról. De ugye most jön a de: De a textúra...
Anélkül 5ös lenne nekem. Remélem nem haragszol meg.

zoliologia válasza:
Hihetetlen hogy mennyi embernek nem jön be...Mások szanaszét dolgozzák a képeiket,én rányomtam 1 kis vászonhatást és...Lehet felteszem még1x vászon nélkül.
Köszönöm hogy benéztél!

2010. október 7. | 13:44 | balatonifotós

Szia! Lehet, hogy nagyon félre értettél. A kompozíció nagyon jó de megnézném effekt és keret nélkül is mert ez a két dolog von le sokat a képed értékéből szerintem.
üdv, Z.

zoliologia válasza:
Pontosan így értelmeztem én is.Az effekt nem tetszik neked ami rajta van.Meg a keret,de azért nem vonhatsz le ugye tudod?

2010. október 6. | 22:17 | balatonifotós

Szia! A képedre szó szerint igaz a "tudatos, kreatív, de javítandó" megfogalmazás. A kompozíció tetszik, az expo is jó amennyit lehet látni a sok utómunka után. A kerettel kár volt bíbelődni. Kicsiben hangulatos kép, de csak akkor nyúlj bele ennyire egy képbe szerintem, ha meg szeretnéd menteni mert megszeretted de egyébként valamiért hibás. Ezzel a képpel pont fordított a dolog ez szerintem nagyon jó kis kép volt "újkorában" Kár érte... A kategória sem az igazi.
Üdv, Z.

zoliologia válasza:
Helló!

Az effekt direkt,1 kattintás volt,direkt hangulatfokozás céljából.valakinek bejön,valakinek nem.

adott pontszám: 5
2010. október 6. | 08:13 | ZitaMSE

Húú mekkora hangulat. Tetszik a sötét és a fényes rész harmóniája. Itt aztán jól éreznék magukat a vámpírok. Nagyszerű meglátás. Az alkalmazott textúra kissé festményivé teszik. Ez ad a képhez, mintsem elvenne. Jó ez a keret is és a szerkesztés egyéb technika is. Hát nekem egyben van nagyon. Repítek egy ötöst! :-)
Gratulálok!
Zita

zoliologia válasza:
Nagyon köszönöm az értékelést és a repítést!:)

2010. október 5. | 22:58 | hajnal67

Külön örülök, hogy így odafigyelnek rám az itt lévő emberek, de tényleg. Olyan jó ez fiuk! Napokig nem voltam itt és ahogy feljövök háát. Már olyan, mintha haza jönnék.
Ássátok el a csatabárdot és fotózzatok!!!!! Jó sokat mert az élet szép. Felpontozással is meg anélkül is. Hagyjátok ezt a csudába!

:-)
Hajni

zoliologia válasza:
Jaaa,én hagyom....És fotózok:)

2010. október 5. | 22:29 | F.Kovács László

Nem folytatom tovább,ha egy mód van rá,légyszíves kerülj,ígérem én sem foglak zaklatni!

zoliologia válasza:
Hogy kerüljelek ha egyszer nem látom kié a kitett kép?Nem fogok állandóan rád nyomni hogy megnézzem melyik a te fotód!
Ezt a témát meg amúgy is én már eltettem.

adott pontszám: 5
2010. október 5. | 22:26 | R.János

Tudom, hogy, mint annyi minden, ez is ízlés kérdése. Nekem tetszik, mert az effekt szerintem hozzáad a kép hangulatához, hiszen ilyen mesés témáról igen sok festményt készítettek eddig is, és ha ecsettel szabad, akkor miért ne lehetne valami hasonlót egy jó kis Nikonnal?:) A fények nagyon varázslatosak, a táj sötétsége jó kontraszt, szép a kompozíció, remek a szerkesztés.
Gratulálok R.J.

zoliologia válasza:
Igen,ízlés dolga,de örülök hogy neked tetszik a kis effektem:)

Köszönöm az értékelést és a pontot!

2010. október 5. | 21:30 | F.Kovács László

Ja,értem,ha erre a Te képedre egy ismerősöd ötöst ad,az őszinte,ha az én árnyékos,dámos képemre(ami össze sem hasonlítható ezzel), valaki ötöst ad,az nem őszinte!Hát ez már nagyon vicces....egyesek hogy el vannak tévedve....:)))))))))

zoliologia válasza:
Az a baj László hogy ez nem a te és nem az én hibám!
Én láttam itt mi hogyan működik néha.-Tapasztalat
A te képedet rossznak találtam,és nem csak én,mások is,mert sokaknak megmutattam,hátha én tévedek,kiváncsi voltam mások mit mondanak.Senkinek nem tetszett,volt aki azt mondta:"minél tovább nézem,annál rosszabb".Ez megerősített abban hogy igazam van,és a "tapasztalat" előjött.Lehet nincs igazam és tévedek,és elkerültek téged a rossz kritikák,de azt amit én gondolok,és azt amit te(erről a szituról a képednél) nem fogjuk tudni bebizonyítani egymásnak.Én nem tudom bebizonyítani hogy felpontoztak,de te sem hogy nem.És mi marad?A megkérdezettjeim véleménye,és a "tapasztalat"ami más fotósoknak köszönhető!

2010. október 5. | 21:19 | F.Kovács László

Most jogosnak éreznéd,ha megkérdezném,hogy ez baráti pontozás????
Tudom,hogy nem az,de ez a Te mániád,és ezt a ziccert nem hagyhattam ki!

zoliologia válasza:
A felpontozás problémája nem az hogy a haver,tesó,kollega pontoz,hanem hogy irreálisan,elfogultan pontoz.Hajninak ŐSZINTÉN tetszik a képem,és kifejtettem NEKI IS,és másnak is,és most is kérem,hogy AKÁRKI vágja be a 1-2-3-ast ha úgy gondolja azt érdemli a kép!(ész érvek alapján persze)
Egyébként ez meg nem az én mániám,hanem többünké,csak róluk nem tudsz.Vannak elegen!Csak én nem rejtem véka alá!Vállalom,én megnyilvánulok!

adott pontszám: 5
2010. október 5. | 21:02 | hajnal67

Na csak egy pár napra teszem ki a lábam és kapkodom a fejem te meg csak dolgozol. Benéztem hozzád és látom több új fotód is van. Számomra hangulatos ez a fotó. Tetszik a kivilágított téma. Direkt odaugrik a szem a témára. Nekem tetszik ez a keret is és a képen alkalmazott effekt is talált. a színek valódiak vagy lejjebb húztad egy kicsit? Kicsit kísérteties a környék, nekem tetszik.
Grat!
Hajni

zoliologia válasza:
Helló!

Örülök hogy ez a képem is tetszik!A színt én adtam hozzá,kék órában csináltam,de annyira kék volt az az óra hogy utólag csinálnom kellett vele valamit.És ez lett.Hogy tetszik az effekt,annak külön örülök.
Lesz még innen kép,csak várnom kell még vele:)
Köszönöm az értékelést és a pontot!

adott pontszám: 4,5
2010. október 5. | 15:04 | simike

Szia ,jó kép lenne, de ezt az effektet egy kattintásal rátetted és nekem valahogy így már nem tetszik .Nincs meg az a fényképhatás.Mintha valami textilre lenne "nyomva"Szép fényeket.Üdv.

zoliologia válasza:
Bocs,de ez az amit nem tudok elfogadni.Gondoltam hogy ilyen vélemény is lesz.
Ennyi erővel az összes fekete-fehér kép rossz és nem működik,mert akármelyik színes képet egy kattintással ff-be lehet tenni,és hát annak sem sok köze van a valósághoz.
Igen,1 kattintás volt,és az miért baj?Azért tették bele a ps-be hogy használd.Plusz hatást tettem rá,mert pont egy vászon-kép volt a cél!
És még hányan használnak itt "hatásokat"
Akár 1,akár 5 kattintással....

2010. október 5. | 13:47 | glivia

Tudom, hogy szubjektív dolgokat írtam, de a látvány belőlem ezt váltotta ki :) Szerintem jószívű sem voltam :) Leírtam, hogy az alap nagyon tetszik, így szerintem ott volt a dicséret is :)) Köszönöm, hogy annak ellenére, hogy szubjektív dolgok miatt vontam, elfogadtad a véleményem.

zoliologia válasza:
Jaaa,persze hogy elfogadtam.Tisztában vagyok vele hogy effajta szemszögű értékelés is be fog futni.

2010. október 5. | 13:46 | fehér elefánt

Az effekttel nincs semmi gond, csak lehetne egy kicsivel finomabb. Pld kíváncsi vagyok hogyan mutatna ha a fény irányával eljátszadoznánk. Jó kis motívum, megéri vele foglalkozni.

zoliologia válasza:
Háát elefánt én még a ps-be békatojás vagyok.Alig várom hogy végre megtanuljam minden csínját-bínját.De majd ha hazamentem..addig....

adott pontszám: 5
2010. október 5. | 13:37 | fehér elefánt

Szép, igazán romantikus kép precíz szerkesztéssel. A ráhúzott textúra talán lehetne kicsit finomabb. Ja és lécci digitill vagy tájkép, mert egy csendélethez annyi köze van mint Leninnek a vörös iszaphoz.
(Egyébként vegyes érzéseim vannak a képpel kapcsolatban. Valóban festmény jellegű motívum, de önmagában attól hogy rányomsz egy szövettextúrát és fakeretet még nem lesz igazán festményszerű. Mivel azonban nem tudnám megmondani hogy mivel tehetnéd még festményesebbé - a PS alapszűrőit inkább felejtsük el - inkább befogom a számat.)

zoliologia válasza:
Helló!
Nagyon köszönöm az értékelést!Elküldtem 2 fotósnak is,abból az egyik egy itteni "nagyágyúé",ő mondta is hogy az effektért tuti szólni fognak,de ennek tudatában is vállalom:):)
Még1x köszönöm!

adott pontszám: 4
2010. október 5. | 13:35 | glivia

Ez egy nagyon hangulatos, sejtelmes, izgalmas kép lehetett volna enélkül a textúra nélkül... Miért kellett ez rá? Szerintem agyoncsaptad vele az egész hangulatot... Ha régiesíteni akarsz, ez nem jó, viszont nem tudom, mihez jó ez egyáltalán... A barna színvilág sem tetszik különösebben, főleg ebben a kakaóbarnában... Én úgy tudnám ezt a képet elképzelni, hogy vagy ff egy minimális sárgás filterrel, vagy az eredeti színekben, de a színtelítettséget visszavéve kissé kopottasabb feelinget kölcsönözve neki. Szerintem az alapkép nagyon jó, de amit kihoztál belőle, az személy szerint nekem nem tetszik...

zoliologia válasza:
Helló!

Két fotósnak direkt elküldtem 2 verziót, hogy szerintük így a jó,vagy simán?Mind2-en ezt választották...Most erre mit mondjak:)Biztos megosztja majd a közönséget:)Számítok is hidegre-melegre.._)
Viszont köszönöm hogy annak ellenére hogy sok jót nem írtál,nem pontoztad le és nem voltál szigorú!:)