BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,66
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. szeptember 25. 23:05
  • Készítés ideje : 2010-09-25
Násztánc

A kép (eredetiben) egy hosszú záridővel készített körforgalmat ábrázol a rajta áthaladó autók fényével. Aztán otthon utat engedtem a fantáziámnak.:) és a ps-nek:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,5
2010. október 3. | 21:52 | Marcali Gábor

Üdv!

Nagyon érdekes lett, tetszik! Ha jól látom, akkor volt egy fehér, illetve egy piros fénynyalábod és ezeket tükrözted. Jó megoldás, hogy a piros, illetve a fehér színek fordítva jelennek meg felül és alul. Nekem akkor sokkal jobban tetszenek, ha középen egy pontba futnának be a fények, nem tudom, hogy csak ez a verzió készült, vagy esetleg olyan változat is, de megnézném azt mindenképpen. A fények sarkokba futása precíz szerkesztésre vall, szép!

Gábor.

zoliologia válasza:
Helló!
Teljes mértékben igazad van!Ma már úgy csinálnám hogy összeérjenek.Pedig 1 hetes csak a kép...Mindig tanulunk...
köszönöm az értékelést és a pontot!

2010. szeptember 27. | 13:07 | MBEE

O.K. Legyen neked igazad! Még egy mosoly fejet is küldök! :) Üdv: Mbee

zoliologia válasza:
okézsoké!Viszont :)

2010. szeptember 27. | 12:42 | MBEE

Ja! És érdemes bekukkantanod, hogy milyen képek vannak a digit.-ben...

2010. szeptember 27. | 12:39 | MBEE

Szia! Azért vontam le, mert, ha az ember nem olvassa el a kommentedet, akkor egyáltalán nem látszik rajta, hogy fénykép. Mint fotó még ennél is kevesebb pontot érne, de azért figyelembe vettem a látványt. Üdv: Mbee

zoliologia válasza:
"Azért vontam le, mert, ha az ember nem olvassa el a kommentedet, akkor egyáltalán nem látszik rajta, hogy fénykép"---Igen,ezért absztrakt!:)
Érdemes bekukkantanod,hogy milyen képek vannak az absztrakt-ban.

adott pontszám: 5
2010. szeptember 27. | 11:43 | DTomi

Elképesztően tetszik. Ezt így ahogy van kitenném a szobám falára, hogy mindennap láthassam.
Számomra ez egy tökéletes kép. Gratulálok az ötlethez, kreatív gondolkodásra vall.
További szép fényeket!

zoliologia válasza:
Nagyon köszönöm,te vagy a 3. emberem aki kitenné a lakásába!:)

adott pontszám: 5
2010. szeptember 27. | 11:06 | ZitaMSE

Szia! Ez nagyon ötletes és nekem mindig tetszettek az ilyen és hasonló fotók. Pláne, ahogy olvasom az elkészülés körülményeit. Mondhatom kreatív vagy. Érdekelne milyen utómunkát csináltál rajta. Fekete, fehér, piros. Ez a három szín egyébként is nagyon gyengém. Határozott színek, viszont ez az alakzat lágynak tűnik. Érdekes ellentét. Nagyon tetszik, ügyes.
Grat!
Zita

zoliologia válasza:
Nagyon köszönöm,örülök hogy ez is tetszik!
Igazából addig húztam a fényeket-árnyékokat ps-ben,míg nagyon sötét nem lett a környezet,ami megmaradt átfestettem feketével:)

2010. szeptember 27. | 09:53 | efi

image, canvas size, relative, canvas extension color, black
:)

zoliologia válasza:
Nagyon köszönöm,még békatojás vagyok ps-ben:)

adott pontszám: 4,8
2010. szeptember 27. | 09:36 | hajnal67

Nem tudom, miért a hét legkevesebbet értékelt képei között van. Nekem tetszenek ezek a fénnyel való játékok és szinte hihetetlen, hogy mit ki hoztál egy körforgalomból. Jók ezek a színek és simán el tudnám képzelni egy high tech lakás falán valami érdekes keretben. Talán egy kicsit balra forgatnám még, de akkor meg a piros fények távol kerülnének a sarkoktól tehát talán az exponál lehetett volna ezen műteni.
Minden esetre kreatív vagy ez tény.
Üdv!
Hajni

zoliologia válasza:
Helló!

Köszönöm szépen!
Számítottam rá hogy a legkevesebbet értékeltek közt lesz,valahogy elsiklanak az emberek felette,de örülök hogy te megláttad benne a kreativitást.Pont tegnap mondta egy ismerősöm hogy ő is eltudná képzelni a lakásában:)
Köszönöm az értékelést és a pontot!

adott pontszám: 5
2010. szeptember 27. | 09:35 | efi

ötletes fotografika.
talán annyival turbóznám. hogy a vonalakat nem engedném túlfutni a szélen, de az ötlet díjazandó.

zoliologia válasza:
Helló!

Az a baj hogy az eredeti fotón is kifutnak már,nem fért bele a nagylátóba még így sem minden.Plusz teret nem tudom hogy adhattam volna neki,lehet ps-el megoldhattam volna nem tudom...
Köszönöm az értékelést és a pontot!!

2010. szeptember 27. | 08:23 | MBEE

Szia! Szerintem egyértelműen a digit.illusztráció kategóriába kellett volna tenni, mert valljuk meg jelen formájában, ha az ember nem olvassa el a kommentedet, nem gondolja fotóművészeti alkotásnak... Egyébként tetszetős alkotás, jól néz ki, amúgy is szeretem a piros-fehér-fekete szintriót. Üdv: Mbee

zoliologia válasza:
Helló!
De a komment ott van (nem véletlenül) tehát...Nem digit ill,attól nagyon messze van!Csak a fényeket,árnyékokat húztam le,és egy kicsit festettem.
Viszont nem írtad mitől 4-es?Félre ne értsd,nem csak az 5-re vagyok vevő,de nem indokoltad,a kategória miatt nem vonhatsz le,főleg hogy nem digit ill.

2010. szeptember 26. | 10:37 | Álomfejtő

Nem akarom szétoffolni a képedet pontozatlan hozzászólásokkal, -csak még egy gondolat :
-nem hiszem, hogy negatív lennék... igyekszem a saját nézőpontjaim szerint látni és értékelni, hiszen az értékelés alapja leginkább ez, vagyis, hogy egy adott nézőben mit vált ki a látvány. Ha azt látom, ami szerintem egyértelműen adódik a képből és passzol az én ízlésvilágomhoz -az nyilván hibátlanul megérint. Amit látni szeretnék - azok az észrevételek, amik által szerintem sokkal jobb lehetne. Ezért fontos a "nézői" visszajelzés, hiszen mindannyian másként látunk...
Ha azt írom, hogy a tükrözés tengelye nem precízen pontos, erre esetleg visszakaphatom, hogy ez már szőrszálhasogatás - amúgy sem a pontosságát, hanem egyáltalán a szükségességét vontam kétségbe.
Ezért éreztem a válaszodból, amire reagáltam. Persze hogy nincs harag, csak egészséges eszmecsere, ami által mindketten jobbak lehetünk....
:o)

zoliologia válasza:
A negatívot arra értettem hogy rosszallást véltél felfedezni az értékelésed utáni reakciómban.De akkor spongyát rá,megértettem a miért-et.

2010. szeptember 26. | 10:04 | Álomfejtő

Nem értem az értetlenséged, a halvány rejtett gúnyt/sértődöttséget a soraidban...
-az én véleményem szerint a tükrözés itt nem lett volna szükséges. A 0,5 pontot a szerkesztés miatt vontam le - úgy gondolom, korrekt módon indokolva, alátámasztva az adott pontot.
Elnézést kérek a szubjektív véleményemért, az adott pontszámért, ha ez sértene. Biztosan lesz, aki hibátlannak látja majd a munkádat, én pusztán az észrevételemet közöltem. Ha nem értesz vele egyet, elfogadnod sem kellett volna... nem kreditre gyúrok, több is van mint amennyi szükséges és gyakran ajándékozom is. A fotót kreatívnak, több mint jónak tartom, és a színek plusz pozitívumot jelentenek nekem.
Valaki itt mintha azt írta volna korábban, hogyha 3mp-nél többet időz a kép felett, az már mond neki valamit....
- Nos, per pillanat így voltam ezzel én is, de éppen a keletkezett kétségeim miatt nem adtam max. pontot. Úgy gondolom, az oldal rendszere lehetővé teszi az ilyetén észrevételek közlését, ezt teszi itt mindenki.
Kitakartam a számomra felesleges oldalt, nekem úgy hatásosabb.
További szépeket Neked !

zoliologia válasza:
Miért kell ennyire negatívnak lenni?Szerintem nem adtam rá indokot.Attól mert nem értek valamit már rossz ember vagyok és rosszat kell látni abban amit írok?
Örülök a 4,5-nek,ezért fogadtam el.Ha nem örültem volna neki,vagy idióta módon 5-öst akarnék csak,akkor nem fogadtam volna el!
Nyilván nem kreditre gyűjtesz,egyáltalán nem feltételeztem.
Ha pl. azt írtad volna hogy "középen nem érnek pont össze a vonalak,zavaró,a kibontakozó szárnyak harmóniáját elrontja"arra azt mondom oké.
Tudod ez kicsit olyan (és itt rengeteg ilyen szitut olvastam,ahol szintúgy a fotósnak az volt a baja ami nekem is ) mintha te konkrétan egy fix képet szerettél volna látni,de mivel ezt nem kaptad meg,levontál,holott magát a kész képet kell értékelni ugye.
Nem vagyok megsértve,nincs gúny,nem felháborodottam írtam!!:):):)

adott pontszám: 4,5
2010. szeptember 26. | 09:36 | Álomfejtő

Nekem tükrözés nélkül, a bal oldali képrészlet álló formátuma többet mond, mint ez az "forgás"...
Az én fantáziámnak úgy sebzett madár szárnysziluettje lenne - így túl szimmetrikus és kevésbé sejtelmes. Persze, ez csak az én véleményem, a színek viszont nagyon kedvemre valóak !

zoliologia válasza:
Helló!
Nem igazán tudom hova tenni az értékelésedet.
Azért mert nem állóba tettem így már "rossz"?Mert hogy levontál.Ha ebből indulok ki,akkor ha a színek nem lennének kedvedre valóak akkor mondjuk 3,8?Érted?
Nem rosszindulatból írom,nincs harag,nem vérre megy,csak furcsa...

2010. szeptember 26. | 06:40 | Fáncsi_voltam

HIába írod mi ez, nekem pávák tánca csókokkal fűszerezve...

zoliologia válasza:
Természetesen mindenki azt lát bele amit akar hiszen absztrakt,de szerintem nem jönnél rá hogy ez egy körforgalom(illetve 2),és az ember csak kíváncsi igazából mi ez,ezért írtam oda!

adott pontszám: 4,5
2010. szeptember 25. | 23:15 | Anonymus33

Én a helyedben nem tükröztem volna, nem tudom, ez így uncsi, de tetszik, mert nagyon kreatív, ötletes. Kár, hogy nem az a "fajta", amire ránéz az ember, és le se tudja venni róla a szemét (szerintem). Jó fényt!

zoliologia válasza:
Köszönöm,örülök hogy tetszik!