BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. szeptember 13. 12:09
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Kedves egészségére!

Oké, akkor ne pontozz, csak írd le a véleményedet! ;) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,8
2010. október 11. | 08:59 | pityu_tool

Szia! Nagyon jól elkapott kép, föleg, hogy annyira ritkán látni ilyen mosolygós eladót. A zsúfoltság ellenére a lényegre vonza a tekintetet a jól megválasztott mélységélesség. Kár, hogy a kedves vásárlót pont "kettészeli" az oszlop, ami kár, hisz ö is a kép egyik fontos szereplöje. De alapvetöen nagyon sokat kihoztál a helyzetböl, nagyon hangulatos kis életkép... gratulálok!

worker_boy válasza:
Igyekeztem, köszönöm! :)

adott pontszám: 5
2010. szeptember 18. | 17:05 | dosaalex

Szia, ebben a képben nincs semmi extra, mégis nagyon hangulatos, egy szép pillanatkép. Magával ragadó talán mert mindenki átélte ezt a bizonyos pillanatot. Szépen van kivitelezve, szép tiszta, éles. Tökéletes kép. Üdv lex

worker_boy válasza:
Köszönöm szépen!

adott pontszám: 5
2010. szeptember 14. | 13:40 | modoc

Szia :-) Nekem nagyon tetszik kellemes hangulatfotó, a lány szívből mosolyog, a színek szépek, élénkek, jó ránézni a képre. Nyüzsis utcajelenet, klassz! :-)

worker_boy válasza:
Igazán köszönöm! :)

adott pontszám: 3
2010. szeptember 14. | 13:19 | lazus

Szia! Kezdő vagyok, csak óvatosan a véleményemmel!
Ránézek a képre: ami feltűnik, hogy középen nincs semmi érdekes. Aztán elcsábul a tekintetem jobbra, ott a mosolygós eladó leány arca sajnos túl sötét. De a szemem már ugrik is a túloldara, megnézni, hogy kire mosolyog. Az a szőke hölgy meg sajnos ketté van vágva...
Remélem nem vagyok túl kritikus.

worker_boy válasza:
Érdekes hibákat írsz, nem mindegyikkel értek egyet. Középen nincs semmi? Ott a befőttes üveg a savanyúsággal, majdnem a kép közepén. Egyébként sem mutat mindig jól a középre komponálás, csak bizonyos képeknél.
Az árus lány arca nálam nem sötét, lehet hogy nem annyira világos mint egy beállított és jól megvilágított képen, de eleve borús idő volt, ennyi fény jutott be a tető alá, ahol álltak. Egyébként te is észrevetted a mosolyát, úgyhogy a lényegen szerintem ez nem változtat.
Ami a vevő fejének kettévágását illeti abban van igazság, sajna akárhogy helyezkedtem nem tudtam jobb nézőpontot találni, a három expóból ez sikerült a legszerencsésebbre. A mosoly ott bujkál az ő szája szélén is, s mivel a haja eleve takar, talán nem akkora baj az oszlop belógása. Az árus lány úgy is szebben mosolyog! ;)
Köszi az értékelést!

adott pontszám: 4
2010. szeptember 13. | 13:42 | August Rush

Szia!

Véleményem szerint ez egy nagyon kellemes prospektusba avagy programajánlóba való fotó. Abszolút el tudom képzelni egy vásár, vagy egy falunapok rendezvény egyik reklámfotójaként.

Szuper, hogy mosolyognak mind a ketten, főleg ettől hívogató a kép, de az is jó ötlet volt, hogy belekomponáltad az előtérbe a hatalmas serpenyőket is, így a nyáltermelésem sem maradt nyugalmi állapotban. :) A színek kellemesek, valahogy az egész barátságosságot, közvetlenséget, jó hangulatot áraszt.

Apróbb hiba: én vártam volna amíg a vásárló arcából is több látszik, csupán ezt kifogásolom egy icipicit.
Üdv, AR

worker_boy válasza:
Ráhibáztál! A helyi művelődési háznak készültek a képek hasonló céllal, mint amiket leírsz az első pár sorban. :)
Ami a vásárló arcát illeti, készült három kép háromféle szögből, ez lett a legjobb közülük, sajna a haja takart.
Örülök, ha tetszik és köszi az értékelést!

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.