BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,13
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. augusztus 12. 20:10
  • Készítés ideje : 2010-08-02
Lac d'Annecy-napnyugta

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3,8
2010. augusztus 18. | 12:02 | Alpine Trail

Kék óra . .értem én . .na de azért ennyire kék nem lehetett :D
Azonkivül nem egy rossz kép, bár nincs semmi rendkivüli rajta, semmi olyan kiemelkedő téma ami megfoghatna. Valoszínű éppen ezért van a kékség eltúlozva, hogy a kép árasszon magából egy hangulatot .. egy érzést.
Nekem viszont nem jön be ... inkább csak érdekesnek mondhatnám mint szépnek .

zoliologia válasza:
Helló!
Lentebb mindent leírtam másoknak a képről.
Ha akarod elküldöm az eredetit.Kék volt minden!!!Oké,nem ennyire,a ráhúzás kb 20%.Érdekes hogy senki nem értékeli ezt a természeti jelenséget ezzel a színvilággal.Úgy látszik napnyugta csak egyfajta lehet...

adott pontszám: 4
2010. augusztus 17. | 08:34 | Andrew03

Szia!

Tetszik a fotó, de a napnyugta érzés nem jön nekem meg tőle, gondolom mert napot sem látni, és még a nyugvó nap sugarait sem. Nekem kicsit sötét a kép és életlennek tűnik.
Jó fotózást!

Üdv

Andrew

zoliologia válasza:
Helló!
A napnyugtát nem feltétlenül azért írtam oda,mert napsugarakat kéne látni a fotón,hanem azért,hogy tudjátok miért ilyen sötétes,kékes.Meg szerintem éles is.
Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 4
2010. augusztus 15. | 23:03 | sisqoooo

jó a kép, a színek, de nekem a szerkesztés picit hibázzik. A kép alját a csónakok alatt levágtam volna.. kicsit ott sok.
grt

zoliologia válasza:
A mai napot "sisqoooo nap"-nak nyilvánítom.:)
Hát ide is azt tudom írni mint a éghez a másik képnél:Szerintem kell az ide,szép,ráadásul mégis csak egy tónál vagyunk!Ezért adtál 4-est?Sebaj,köszönöm!

adott pontszám: 4,5
2010. augusztus 15. | 10:31 | viktorcseh

Üdv
Tetszenek ezek a színek és csak egy hibát látok a képen; mégpedig hogy sötét. Utólag még nyugodtan adhattál volna rá fényerőt mert sok a sötét rész viszont világos meg nincs. tehát az égbolt is eltűrne még vagy +0,5 fényérték növelést...
Legalább is szerintem.... :)
üdv

zoliologia válasza:
Helló!
Naplemente volt,és ezt maximálisan szerettem volna visszaadni,mármint ezt a sötétebb hangulatot.De lehet persze hogy neked van igazad.Köszönöm a pontot!

2010. augusztus 15. | 01:12 | Pentaxfun

Az a bajom a fotóval, hogy biztos vagyok benne, hogy az érzelmi töltöttsége sokkal nagyobb, mint a kivitelezés minősége. Szerintem abban a D90-ben sokkal több van, mint amit ez a kép mutat. Ez kb egy turista fotó egy kompakt géppel, viszont annak a turistának meg lehet nagyon boldog perceket idéz fel, de ez sajnos nem jön át.

zoliologia válasza:
Helló!
A véleményeddel több bajom van(de persze elfogadom) Egy túrista a hegyet kapta volna telibe,középre helyezett horizonttal,elmosódott vízfelület nélkül.A kép szerkesztése jó,nem lejt a horizont,a horizont alul van,mégis van előtere,főleg a "szunnyadó" kishajókkal.A környező természetből is megmutatok valamit hiszen belevettem a hegyet is,ráadásul az égnek is hagytam elég helyet.A kép éles,nem zajos,a kompakt gép hasonlatod talán még sértő is egy kicsit,de legyintek rá.Elszoktam fogadni a véleményedet,meg úgy egyáltalán mindenkiét akié egy kicsit is jogos,de ez...meg ez nem egy fotós értékelés volt...Igen,szép helyen jártam,lefotóztam,de azért ennél több ez a kép!(technikailag,mindenhogy)