BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,54
KATEGÓRIA: város, építészet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. június 17. 12:13
  • Készítés helye (ország): Irán
  • Készítés helye: Yazd
Yazdi főtér este

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2010. június 18. | 15:00 | suncike

Szia.
Hangulatos életkép. De a minőséggel mi lett? A szerkesztést nem érzem az igazinak a szűkőkút vize túl nagy hangsúlyt kap. Elnyomja az épületet és az elötte álló embereket. Hiszen kitölti szinte a kép felét. A WB is nagyon a sárga tartományba tolódott, érdemes lenne vissza csalni a valóságos felé. Az épület dől picit balra, de nem vészes. Talán a szőkőkút vizéből nyesve egy álló kép? Csak egy tipp.

Üdv Süncike

bece válasza:
Igazad van. Tulajdonképen ennek a képnek volt egy baloldala is, de ott pont szembe világított egy reflektor, ezért levágtam.
Köszönöm, amit írtál.

adott pontszám: 4,5
2010. június 17. | 18:38 | gevaert

Szia! Kicsiben nagyon tetszett a kép, de amikor megnyitottam már nem volt annyira szép. Szerintem jobb lett volna egy kicsit hosszabb záridővel fotózni és akkor elmosódna a szökőkút vize. Jobb oldalon kicsit zavaró a lámpa beégett fénye, amúgy a kép szerkesztése tetszik, bal oldalon a beszélgető alakok és a többi ember a téren, nem egy kihalt teret fotóztál, hanem megmutattad a főtér éjszakai nyüzsgését. kicsit zajos is a kép, úgy látom nem volt teljesen sötét ha kicsit korábban fotózol gyönyörűen ki lehetett volna hozni az ég kékjét, így is jó csak nem annyira hangsúlyos. Persze a hosszabb záridő meg, hogy ne legyen ennyire zajos akkor lehetett volna kivitelezhető, ha van állványod.

bece válasza:
Sajnos állvány nem volt velem és pont ekkor értem oda. És a jobb és a baloldalon sok reflektor volt szemben, amit tudtam, kivágtam. Köszönöm amit írtál.

adott pontszám: 3,7
2010. június 17. | 15:57 | murypeti

Egészen jó kis életkép, legalább is számomra inkább az. Hallom a szökőkút csobogását, az emberek társalgását és a kávéházi "zajokat". Ezért gondolom, hogy inkább életkép. De ez persze ezért nem vonok pontot.
A szerkesztés alapvetően nem rossz, talán mintha egy kis dőlést látnék a tornyokon. Az időpont megválasztása jó, az ég még kékes egy kicsit.
Viszont eszméletlen zajos, ez főleg az égen látható, de mindenhol fellelhető és eléggé zavaró. Ezt utólag szűrni kellett volna. Illetve érdemes lett volna megpróbálni egy kicsit hosszabb záridővel, hogy a szökőkút vize selymesebb legyen.
Remélem nem haragszol, így gondolom.
Üdv, Péter

bece válasza:
Lehet, hogy inkább az életképekhez kellett volna rakni. Az az igazság, hogy egy kicsit szűrtem, de nem mertem jobban. Az akkori gépem ilyen fényviszonyok közt ezt tudta,
Köszönöm az értékelést.

adott pontszám: 4
2010. június 17. | 14:18 | magnum_pi

Szia

Nagyon szép a környezet, gyönyörű helyen jártál.

A kép igazán jó lehetett volna, sajnos elég szűk lett a vágás, mindkét oldalt hiányérzetem van és egy kis balra dőlést is látok. Szerencsésebb lett volna egy másik szemszögből fotózni, ha van rá módod próbáld meg úgy fotózni, hogy a kép egy kerek egészet alkot, ne legyenek benne zavaró elemek.

Üdv

Szép fényeket

bece válasza:
Kénytelen voltam ilyen kivágást csinálni, mert két oldalon igen erős reflektorok világítottak épen szembe.
És ilyen helyeken igen nehéz úgy fotózni, hogy zavaró elemek esetleg ne legyenek benne.
Köszönöm az értékelést.