BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: abszurd
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. május 27. 14:15
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Lány tiltott önkényuralmi jelképpel

Volt már lány pipacsokkal, ablakkal, zongorával, borral, autóval, motorral, könyvespolccal, kalappal, eperrel, csillaggal, szamovárral sőt VILLÁVAL. De ilyennel még nem :)) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. június 19. | 23:43 | tiger1977

nem teljesen olvastam végig mindent, de talán nem volt eme csudaszó(d): blokkolnám... :)

fehér elefánt válasza:
:))) hajjaj

2010. május 28. | 08:19 | rolandPRO

Igen sztár lett.

Hozod a formád haver:-)

gratu üdv roli

fehér elefánt válasza:
Hiába, minden képbe kell egy kis önkényuralmi. Úgy látszik. :))

2010. május 27. | 23:24 | NZsuzsi

nade kérem mi folyik ittezamindenkitátverő mataharilány kémhálóját fonó pókasszony reklámkampánya a zengedélyem nélkül??????

Sürgösségi összerfonódási gyűlést rendelek el a zutca végi kiskocsmában. Csak hogy a konspirációs háló zatunk meg ne sérüljön.
A jelenlétivet kitölteni ne felejtsék! Azonnali sörriADÓ

fehér elefánt válasza:
Ajaj lebuktunk. Mehetünk megint az illegalitásba, eftársak! :))

2010. május 27. | 21:27 | praefect

Mégiscsak röhelyes, hogy maga kriptokommunistázik itt, miköszben a reakció röhög a markába.
Hát azt hiszi, hogy itt a káderosztájon nem tuggyuk, hogy kinek a születésnapjára készült a kép? Na, ugye. Maga néha elhajol, de azért elégedettek vagyunk a munkályával.

[Ha nem akarok egy nyarlást a festői Kolimára, nekem is iparkodni kell, még sehol sem tartok a zünnepi dekorációval.]

Bomlasszon csak tovább a fedőmunkahején, mert a zunióba maga a legelkötelezett emberünk. Soron kívül kiláyárok magának egy hetes utat a népi Koreába.

A témára térve: Micike elvtársnő szemeibe nézve minden férfiből kijönne a <a href=http://www.moviewavs.com/0059305935/MP3S/Movies/Casablanca/cbparis.mp3>Humphrey Bogart</a>.
És még mongya valaki, hogy a mozgalomnak nincsenek relytett tartalékai. Nemcsak Ildikó mögött lehet tömörülni szoros egységfrontba.
Bizony, a Zaporozsec hátsó ülését is meg lehet szokni, kérem.

Éberség!
Aszkétizmus!
Pártfegyelem!

fehér elefánt válasza:
Engem csak ne fenyegessen az eftárs! Azt hiszi nem tudom hogy maga felejtette el bekenni vazelinnel a lépegető exkavátort, ezzel sok álmatlan éjszakát okozva szeretett vezérünknek? Gyakoroljon ön kritikát, különben minden titkát az ÁVH fogja előhívni egy nagyon sötét kamrában! Sőt azt is tudom, hogy éjjelenként vakuzás álcája alatt fényjeleket a zimperialistáknak, hová dobják le a robbanó kolorádóbogarakat!

adott pontszám: 5
2010. május 27. | 20:49 | berkilac

Erdekes! Jol harmonizal a holgy arckifejezese a jelkep mogotti vilagvallas emberre gyakorolt lelki es fizikai hatasaival.
Kar, hogy a valla takarja a kalapacs nyelet.

fehér elefánt válasza:
Jogos amit kifogásolsz, bár ha szépen kitöltené a bal hátteret még félreérthetőbb lenne a kép. Igaz hogy egyre inkább úgy látom hogy én magam értem félre. Az pedig elég ciki ha a végén kiderül hogy maga a fotós magyarázza félre a képet. Köszönom!

2010. május 27. | 20:41 | glivia

"A fotózást annyira nehezen viselte hogy ha bármi szúrószerszám lett volna a kezében, szemenszúrt volna."

Ahogy elnézem a tekintetét, semmiféle eszközre nincs szüksége ehhez a mutatványhoz :) A szemmel verés bizonyíthatóan fennforog.

Amúgy szerintem marhaság kapcsolatot keresni a lány és a szimbólum között. Miért nem lehet egyszerűen csak úgy rábólintani, hogy igen, tulajdonképpen jól mutatnak együtt...? Nekem tetszik.

fehér elefánt válasza:
Szerintem sem kell. Első fotózás volt, kicsit nehezen is ment, asszem innen a morcos tekintet. Köszi hogy ránéztél!

2010. május 27. | 19:38 | hcsabi

Írtam neked egy jó hosszú eszmefuttatást, hogy mit is gondolok a különböző jelképek (horog és "hagyományos" kereszt, vörös csillag...)és a liberális fiatalok ezekkel kapcsolatos képzavaráról, de inkább megtartom magamnak...

Ha kihagytad volna a felsorolásból a szamovárt, egy hónapig bojkottálom a képeidet...!
:)
Egyébként a kép tetszik!
"Nem akar többnek látszani, mint ami..."
Ez az idézet a napokban "ragadt belém" egy francia filmből.
Valami olyasmi lesz ez, mint nálad a...

Csabi

fehér elefánt válasza:
Hogy hagyhattam volna már ki? :) És tényleg nem akar több lenni, mint egy abszurd kis képecske. (Bár szerintem a modellben van spiritusz.)

adott pontszám: 3,5
2010. május 27. | 18:32 | Matu

Szia!
Hát sokat gondolkoztam,hogy valójában mit szerettél volna ezzel a szemünk elé tárni és hidd el,bármennyire is akartam,de nekem perpillanat semmi összefüggés nem jutott az eszembe,az önkényuralmi jel és a lány között.Mármint ha még esetleg olyan arc kifejezése lenne,ami az elnyomás a rendszer ellen irányul vagy az elkeseredés.De én semmi ilyet nem látok.Amit látok az egy bukott és zsarnok rendszer jelképét,ami sok millió ember életét gyötörte meg,itthon és a világ keleti részén.A másik,egy lányt,de nem tudom eldönteni,hogy most kedvesen mosolyog,fanyalog vagy egyébb hasonló,de a jelképhez semmi köze,-szerintem- .Portrénak egész tetszik.Nem egyhangú,de ha meg portré mit keres ott az a jelkép,egy laikus ember ezt látván egyből a két dolog közti lehetőségeken asszociál.Ez nekem így nem jött le.
A technikai része a dolognak,szép éles kép,talán már túl éles.Én mindenképp lágyítanék rajta egy picit,egy hangyányit.Kontraszt megfelelő.Dícséretesnek találom,hogy a válla nem vízszintbe van,ettől hangulatosnak találom a fotót.Jól áll neki,ez a monochrom stílus.
Én azt vallom,hogy elsősorban a kép mondanivalójának kell,hogy megragadja az embert,a technikai részt én valamivel elenyészőbbnek tartom.Sajnos,én ebbe a fotódba ,bármennyire is szerettem volna nem találtam ilyet.Ezt láthatod a pontozáson.
Üdv.Matu

fehér elefánt válasza:
Nahát. Egyszer adok egy képnek magyarázós címet, ami úgy kábé mindent elmond amiről a kép szól, hát erre nem akad valaki akit megvezet? Nincs mögötte semmi rejtett üzenet meg jelképkapcsolás. Ha nem így lett volna, mondjuk azt a címet adom neki hogy "Best of Communism" aminek viszont hazai szájton annyi értelme lett volna mint a szocializmusnak (azaz meg lehet csinálni, de minek).
Ám másfelől tök igazad van, a fotós a kép minden pixeléért felel és bocs hogy megvezettelek pár kriptokommunista pixellel. Ez a kép a másik, általad is pontozott fotó farvizén készült és utólag visszanézve valami abszurd humort láttam a grafitti és a szép arcocska ellentétében. Inkább abszurditást, mint humort ami vgy átjön vagy nem. Csak ennyi.
Nagyon köszönöm a részletes értékelést!
A fotós 2 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2010. május 27. | 15:50 | inexis

Hogyhogy még nem rótta fel senki,hogy a ruha pántja meg van tekerdve? :DDDD Nem lepodtem volna rajta meg.

A lány tekintete,arckifejezése visz mindent.
Nagyon jó!

fehér elefánt válasza:
Meg hogy egyáltalán ott van az a fránya pánt! (Jellemző módon a színes és közelebbi portréja érdektelenségbe fulladt. Bezzeg most, hogy ott van a jelkép. Biztos sok a fotózzon a kriptokommunista!)

adott pontszám: 5
2010. május 27. | 15:00 | krezinger

Rendkívül jó a kép! Szerintem nagyon hatásos a kompozíció. Sokat dob rajta az elmúlt időket idéző fekete-fehér színvilág. Gratulálok!

fehér elefánt válasza:
Köszönöm szépen, néha azért sajnálom hogy nem hagytam meg színesben.

2010. május 27. | 14:54 | mutty.hu

Jahogy, nem is neked jutott eszedbe? Hanem Agentnek?

Basszus. Akkor csak alexpós :)

fehér elefánt válasza:
Hát igen, ma nem vagyok formában :(

2010. május 27. | 14:54 | mutty.hu

VILLÁVAL az igazi! :))) De sarlóval ás kalapáccsal is lehet, csak picit alexpós. A fehér fal átverte a fénymérőt.

fehér elefánt válasza:
Határeset. A leányzónak kreolabb a bőre az átlagnál, főleg miután arcába villantottam a rendszervakut.

adott pontszám: 5
2010. május 27. | 14:33 | akosakos

Eredeti kép.
Tetszik a lány nem is tudom, nemtörődömsége:)
és a tekintete.
ennyi
szép képeket

fehér elefánt válasza:
Köszönöm, valóban csak ennyi.

2010. május 27. | 14:27 | agent2.0

A villát kihagytad:D

fehér elefánt válasza:
A répába. Hogy ez akkor nem jutott eszembe. Igaz hogy a fotózást annyira nehezen viselte hogy ha bármi szúrószerszám lett volna a kezében, szemenszúrt volna.