BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,87
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2010. január 17. 15:26
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Panna cotta meleg meggymártással

Tetején vanília és narancshéj darabok vannak. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,9
2010. február 3. | 18:25 | solve

Én benyomnám mind egy szállig az biztos:) Technikailag is rendben van kicsit szűknek érzem a képkivágást de egyéb szempontból nem látok kivetnivalót benne. Kellemesek a tónusai, és természetesen szép a kép elrendezése is.

bodzaszörp válasza:
Köszönöm!

adott pontszám: 5
2010. január 20. | 20:23 | cneref.b.

éhes lettem... szépek a kontrasztok: világos tányér-sötét háttér, piros szósz-zöld levelek-és a világos puding (?).

bodzaszörp válasza:
Köszönöm! :)

adott pontszám: 4
2010. január 18. | 18:35 | papp79

Szia . Az alapötlet nagyon jó. De a kép javítandó sajnos életlen a fehér sütemény, az éleséget a meggyeken látom és a tükrőződő fény a gyümölcsön zavaró. A kép háttere kár,hogy besötétedt a szórás jó ötlet a süti tetején az sokat dob rajta. Sokkal nagyobb mélység élleséget kellett volna produkálni !!!

bodzaszörp válasza:
Nálam éles. Köszönöm az értékelést!
üdv.

adott pontszám: 5
2010. január 18. | 08:39 | Álomfejtő

Látom, volt keletje az édességnek... :o)
Valóban nagyon guszta, részleteiben egészében is nagyon mutatós darab.
A meggyszemek csillogása finom kiegészítője az amúgy lágy fényű felületeknek, és tetszik, ahogy a tányér alsó felső íve közreöleli a finomságot : mintha két tenyér között lenne rejtve... nagyon szép a háttér is árnyalataiban, színeiben. Először furcsának találtam a vágást és az álló formátumot, de megbarátkoztam vele, éppen a tenyér-hasonlat érzete miatt.
Szóval klassz, gratul !

bodzaszörp válasza:
Köszönöm szépen Álomfejtő!
Örülök, hogy tetszik! :)
A vágást már az elötted szólók is emlitették...
Szép fényeket!

2010. január 18. | 01:30 | cs.g.

szerintem az ide feltöltött képeid közül ez sikerült a legharmonikusabbra

bodzaszörp válasza:
Köszönöm! :)

2010. január 17. | 20:33 | inexis

Koszonom szépen bodzaszorp a kreditet:-)
Szerintem vannak ettol sokkal jobb ételfotóid.

bodzaszörp válasza:
Most csináltam először ilyen édességet és megtetszett.
Szivesen volt...:)

adott pontszám: 4,9
2010. január 17. | 19:33 | G4bor

Szia !
Nekem tetszik a képed nagyon... talán csak annyi hogy szerintem szebb lenne ha a tányéron lévő panna cotta egésze éles lenne... bár ez az én véleményem.

bodzaszörp válasza:
Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 4
2010. január 17. | 18:38 | ksaca

Szia! Szép színek remek fénybeállítás, de a vágás az kicsit lehetett volna szélesebb ill. egy fekvő tartás.

bodzaszörp válasza:
Köszönöm!
üdv.

adott pontszám: 5
2010. január 17. | 18:18 | zoltii

Vasarnap delutani pudingtorta. Ez a nyalmirigyek kinzasa, mert a 23"-os monitoromon elethu nagysagban jelenik meg ez a fenseges falat, de nem erintheted!
Es valahol ez a kep kuldetese: a vagy felkeltese. Nem talalok hibat a kepen, ugy jo ahogy van. Erdekelne viszont a technika, ahogy a szurke hatteret megoldottad. Elore is koszi.

bodzaszörp válasza:
Ps-ben csináltam a hátteret.
Köszönöm az értékelést!
üdv.

adott pontszám: 4
2010. január 17. | 17:35 | inexis

Szia!

Mivel kevés az az édesség,amit ehetek ezért ez az egyik kedvencem, imáádom:-)
Nagyon gusztusosan tálaltad,de nekem nem tetszik ahogy a tányért megvágtad,olyan befejezetlennek érzem. Szerintem elonyosebb
lett volna csak a tányér egyik felébol vágni ráadásul a kozepére helyezted a témát vagy fent vagy lent vágtam volna a háttérbol. Van egy olyan érzésem,hogy a hátteret klónoztad,mert a tányér alján nagyon meglátszik.
Osszességben a kaja nagyon gusztusos a kivitelezés viszont nem sikerult túl jól.

bodzaszörp válasza:
A téma nem középen, hanem aranymetszésben van.
Sajnos a foltokat eddig nem vettem észre..
Köszönöm az értékelést!
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4
2010. január 17. | 17:13 | tiberdamon

Szia! A desszert igen ízletesen néz ki, rögtön megindul tőle az ember nyálelválasztása. Ugyanakkor a kép kissé szűkre lett vágva, engem picit zavar, hogy a viszonylag "szögletes" tányér sarkai le lettek vágva. A meggydarabok sem lettek valami élesek, érdemesebb lett volna picit szűkebb blendével dolgozni. A háttér és a témád színei nagyon jól passzolnak. Összességében igényes kép lett, apró hibákkal. Gratulálok!

bodzaszörp válasza:
Köszönöm az értékelést!
Nálam élesek a meggyek is...
üdv.

adott pontszám: 4,9
2010. január 17. | 17:06 | nagylala

Szia! Nagyon guszta meg kell vallani.Szép szinek jellemzik és az élesség is rendben van.A szerkesztésről:.Csupán annyi hogy én a tányért nem vágtam volna le.Igy picit tul szűk.De ez csak az én magánvéleményem. Ezért4,9.
szép fényeket

bodzaszörp válasza:
Köszönöm az értékelést!

adott pontszám: 5
2010. január 17. | 16:57 | gyusszi

Szia!Szerintem nagyon jo lett csak nekem a forma szokatlan.
A narancsos szerintem jobban nez ki a tanyeron viszont ennel meg szep ahogy a friss vaniliarud apro szecsei latszodnak a tetejen.Egyebkent nincs olyan apro szuro amin at lehetne azt szurni.
Ha a tanyer szelere mondjuk leraksz egy desszertes villat es felulrol meghintetd kakaoporral akkor az is szepen mutat.
Finom szuro kell hozza.Veszel a boldba szeletel mandulat es kisse megpiritod sutoben az is szep.
Pisztacia daralva az kisse regimodi de valamihez az is jo.
Gy.

bodzaszörp válasza:
Köszönöm az értékelést és az ötleteket!
üdv.

adott pontszám: 5
2010. január 17. | 16:05 | glivia

Jaj nekem... :)

Szerintem ez szép lett. csorog a nyálam. A színek, a kompozíció a helyén. Ügyesen megtervezett, megszerkesztett fotó. És nagyon betalál :)

bodzaszörp válasza:
Örülök, hogy tetszik! :)
Köszönöm az értékelést!

2010. január 17. | 15:50 | efi

nagyon gusztusos.
mint kép arányos, kifejezetten jó színekkel rendelkezik. kicsit soknak találom az elülső meggy becsillanását - nem tudom, hogy lehetett volna jól megoldani. uis nemcsak az ételfotókhoz, a bevilágításhoz sem értek.

bodzaszörp válasza:
Nekem eddig nem tűnt fel...
Köszönöm az értékelést!
üdv.

adott pontszám: 5
2010. január 17. | 15:39 | Don berthy

nagyon ínycsiklandozó ez a kis krémes költemény :) jól sikerült tálalnod felénk az amúgy is jól tállalt csodát :) csak nem értem miért meleg meggymártás? :D miért nem finom hideg eper :) dehát ízlések és pofonok :)
grat!
B.

bodzaszörp válasza:
Köszönöm az értékelést!
Azért meleg, mert a meggymártást meg kell főzni, ha kihűl megdermed és kocsonyás lesz.
üdv.

adott pontszám: 5
2010. január 17. | 15:36 | Szt. Sebestyén

Ez egy csodás kép egy desszertről, nagyon kifinomult, ízléses, elegáns tálalás. a háttér -előtér színei kicsit merészek, de még is harmonizálnak a főtémával....
maga a kép is nagyon szép a minősége kifejezetten tetszik, nagyon szép színharmónia.
ez a kép annyira tetszik, hogy nem tudok a látványával betelleni , pedig be kell érnem ennyivel...

bodzaszörp válasza:
Köszönöm szépen!
Nagyon örülök, hogy tetszik Neked!
Amúgy, most csináltam először ilyet...finom is lett. :)