BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2009. október 4. 12:03
  • Készítés helye (ország): Románia
  • Készítés helye: Hargita megye
  • Készítés ideje : 2009-10-04
Me and my Dacia

Csak a képzeletem szabhat határt a Dácsiámnak :) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2010. március 18. | 12:20 | Aquila heliacA

ez jo, lehetne kicsit kontrasztosabb!

de igy sem rossz

szattilasz válasza:
Köszönöm!!! Nem kell több kontraszt szerintem ide, túl irrealista lesz...

adott pontszám: 5
2009. október 6. | 17:37 | ruprechjudit

Nagyon tetszik, irtó jól "felépítetted" azt a tornyot, színvilág, fények, felhők, madarak...pazar. az is, ahogyan az út textúrája megjelenik. Épp csak a Daciával van gondom - hogy alig látszik, elveszik a képen! Előrébb az úton jobban komálnám, ha már ő a téma. De a kép így is megéri az ötöst.

szattilasz válasza:
:) Nagyon szépen köszönöm az 5öst! Örülök nagyon, hogy elnyerte a tetszésed. A dácsia éppen csak, hogy felismerhető, igaz, de én igy szeretem. Lehet, hogy lesz egy nagyobb dácsiás design is :)))

adott pontszám: 5
2009. október 5. | 11:17 | Cpt

Nagyon klassz, szépen megcsinált illusztráció, a szinek is egész kitünőek, jó kis Warhammer vagy akár.)

szattilasz válasza:
Titkon reméltem, hogy "a" nagymester is rápillant legalább a képemre, és ime, véleményt és magast pontozást is kaptam tőle. Köszönöm nagyon szépen. És azt is, hogy munkásságod itt a fotózz-on nagymértékben oktató jelleggel bir számomra! Nagy örömmel tölt el, hogy ennyi 5öst kaptam, főleg h tölled is. Én akkor nem is fűzök többet hozzá. Köszönöm!!!!

adott pontszám: 5
2009. október 5. | 10:41 | largo

Szia! Gyönyörű fantazmagória, de szvsz épp az autók nem illenek már ide:) – kivált a közelebbi, ami nagyon ladának tűnik:) A fantasy és a valóság keverése zavaros számomra. A kastélyrom utaztatni kezd…, de a képet továbbnézve visszaránt ebből az autóút.
De, hogy számomra milyen benyomást kelt, az nem von le a kép értékeiből. Nagyon tetszik a sok szemvezető vonal, főleg az út vége, ahogy továbbível a függőleges hegygerincen és fölperdít a madarakra, a toronyra. Ha alább nem kérdezték, én érdeklődnék miképp készült a hegy és a kastély. Utóbbi alatti sziklás felület inkább szintetikusnak tűnik… A térérzet is nagyszerű, a kastélynál még szívesen látnék némi árnyékcsíkokat a levegőben, valami enyhe, megvilágítandó reggeli ködöt. Mivel érted el az egységes színt?
Hasonlóakat a jövőben!
Üdv; Ferenc

szattilasz válasza:
Üdv! Köszönöm a magas pontozást! Az autóútat és az autókat tudatosan tettem be a kompozicioba. Ez számomra az átmenet a valótlan és valós elemek között. Az, hogy lada-e vagy nem, az mindegy, lényeg hogy nem mesebeli autó, vagy hintó, vagy tündér-járgány, hanem egy régi, de ma is használt hétköznapi autó, jelen esetben egy Dacia. A bevillanó árnyékcsikok kiboriitották volna a fény-árnyék harmóniát az út és a vártorony között, -bár megoldható lett volna, kicsit több munkával biztosan. Az egységes szinvilágot 1 color-al és két overlay plussz réteggel értem el(nem tudom ennyiből kivetted e, hogy hogyan.) Lekötelezel az igényes elemzéseddel, és a magas pontozással. Várom esetleges válaszod.

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 22:04 | belphnaque

Nagyon érdekes és különleges kép, mesterien megoldva. Sokkal több ilyen színvonalú és meglepően érdekes fotót szeretnék még itt látni.
Mesélj azért, hogy ez egy grafika, vagy valami fotó egymásra rámolt részletekből felépített tornya, vagy mi ? :-)

szattilasz válasza:
Köszi, a nagy jegyet, és az érdeklődést!
A Kép 5 általam fotózott romániai fotó, és egy, az iternetről levett grafikából tevődik össze. A vártorony természetesen, ami nem saját design. Igyekeztem a lehető legjobban összekomponálni a képet ugy szinben, mint fórmákban és a realizmust követve fény-árnyékok vetülete szempontjábol. persze ezt is viccelve, ottvan példának: az út messze eső része a levegőben lóg. Kösziiiii

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 20:54 | V.F.

Ez nagyon szép nagyon meseszerű bár ezen a fantasy hangulaton az a pár autó ront, szívesebben látnék ott pár hintót vagy lovast úgy tényleg hihető lenne, hogy egy mesében vagyok. Ha már digitill ez nem okozhatott volna gondot. :) Persze ez az én elképzelésem a képről, de ettől ez így is nagyon jó.
Gratula.
VF
16.

szattilasz válasza:
Nem biza, nem okozott volna gondot. Ellenben nem szerettem volna egy gyürük urás plakátdesign-t rajzolni. Az átmenet a való és a képzelet világa között pont a "nem digitalizált" rücskös és kontrasztos úttal, és rajta a két Dácsia személygépkocsival valósul meg. Nekem csak egyszerűen tetszett a gondolat, nekem is dácsiám van :)) Annak ellenére, hogy te észrevetted, hogy esetleg jobb is lehetne, 5öst kaptam tölled, amit nagyon köszönök!!!

2009. október 4. | 20:15 | Hanna

Az egyik legjobb dolog a világon, ha a gondolataidat, érzéseidet maradandóvá tudod formálni! Főleg akkor, ha az mások fantáziáját is megindítja, ha elgondolkodtat, ha elvisz egy másik világba!..
Remélem még sok hasonló szép képet látunk tőled!
Üdv!

szattilasz válasza:
köszi!! :)

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 19:16 | Hanna

Szia! Tetszik a fantáziavilágod, bár kicsit hideg...szinte beleborzongok és nem tudom mi a valóság és mi a digit... A fények, a színek mind egy egységes, különleges hangulatot közvetítenek. Talán az út az egyetlen kapaszkodó...de ha az útról letérsz, akkor készülj fel, mert bármi megtörténhet...:)
Ügyes munka!
Grat!

szattilasz válasza:
Köszönöm!!! Remek gondolatvitel!!!! és köszönöm az 5öst!!!!

Az egyetlen és legfontosabb dolog amiért ezt csináltam, vagy amiért rajzolok, vagy festegetek, az az, hogy közel kerülök ezáltal a gondolataimhoz, a fantáziámhoz. Mert azthiszem az a világ sokkal szebb mint ez.

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 14:52 | mszkata

Eszméletlen jó! Nagyon kreatív munka. Nagyon érdekes színvilág, gyönyörű fényhatásokkal. Sokáig gondolkodtam azon, hogy mennyire illik össze a kép két része, mármint az út az autókkal és a szinte meseszerű "kísértet kastély". De talán pont ettől olyan különleges! Minél tovább haladunk az úton, úgy jutunk el a valóságból egy képzeletbeli helyre. A madarak is nagyon kellenek oda.
Szép és gratulálok!

szattilasz válasza:
Kösziiiiiiiiiiiii!!!!!!! Nagyon örülök hogy tetszik!!!!! köszi a magas pontozást.

2009. október 4. | 13:55 | newgam

Ügyes, habár nekem a háttér (a hegyek, a madarak, a mesés torony) szépsége mellett erős és nyomuló az út kontrasztja, a fehér csíkokkal.
Talán az átlósan futó csík tetejéig el lehetne hagyni...
Szép fényeket!

szattilasz válasza:
Igy próbáltam a mélységet éreztetni. Ugyérzem ha közeli utat homályositottam volna el, (a torony és a háttér helyett, mert ugye az elvan) akkor nem lett volna ilyen kifelyező a kép. Tudatos az út erős kontrasztja. Lehet hogy hiba, de tudatos.
Lehet hogy éppen ez zökkenti át a fotót a való világ szürke és rücskös aszfaltos érzetébe. -Azaz megteremti a harmóniát a csodavilág és a valóvilág között.

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 13:07 | Azzi

:D)Rakula modern helyváltoztató eszköze, éppen a vára felé tart naplementében, egy kis esti vérengzésre :)
Remekül összehoztad a felvételeket, egész valószerű lett. :)
Gratulálni tudok...
Üdv

szattilasz válasza:
Nagyon köszönöm, hogy irtál!!! Lényeg hogy nem a várában fog vérengzeni, hanem valahol máshol bizonyára.:)
Örülök hogy tetszik egyébként, és köszönöm a magas értékelést!

2009. október 4. | 12:46 | aetrigan

Ügyes ez a mondom is meg nem is:)
egycolor és 2 overlay:)
Reméltem, hogy kicsit bővebben fejted ki, mondjuk beállítások, opacity
Köszi azért
Üdv

szattilasz válasza:
Mikor megvan a design, ráteszel még 2 layert. az alsot kékesszürkére szinezed, és átkattintod kicsitt fennebb a \"normal\"-rol \'color\'-ra. a felsőt meg szürkés zöldre és azt overlay-re kattintod át. mikor ezek megvannak, akkor az opacityvel játszasz vele. próbáld ki a transzfogarasos fotódon.

adott pontszám: 5
2009. október 4. | 12:13 | aetrigan

Nekem ez nagyon átjött! Tetszik a színvilág és a poén is üt.
Talán, ha valamivel közelebb lenne az ócskavas még hatásosabb lenne.
Mivel érted el ezt a színt?
Üdv

szattilasz válasza:
Köszi, hogy irtál! A biza nem ocskavas :))

Nem akartam közelebb az autót, mert igy nem annyira egyértelmű mindenkinek, hogy mi az, csak annak aki ismeri.
A szint egy "color"és 2 "overlay" réteggel értem el photoshopban.