BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,82
KATEGÓRIA: tárgyfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. május 2. 20:08
  • érzékenység: ISO 100
  • objektív: EF-S 17-85 IS USM
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Sopron
  • Készítés ideje : 2008-04-13
Sesquialtera, 2. sor

Egy már nem használt templomi orgona részlete... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2008. május 21. | 09:59 | www.rompety.com

Szép, dokumentum jellegű kép, némi elmúlás-zöngével.
Szépek a tónusok (jó a mély tónusok túlsúlya), Jó az élesség és a mélységélesség, hangulatossá teszik a képet.

De asszem, mégsem az én stílusom: ahhoz túl jó (túl tiszta) a képminőség :-)

P

Sailer válasza:
Lehetséges. Én a hangulatra gondoltam, ez is egy kicsit elborult és FF. :-) Valóban, én inkább a "tisztát" szeretem, bár elég sok a porcica a képen... :-D Kösz a vélemény.

adott pontszám: 4,5
2008. május 9. | 15:49 | tacsak

Tetszik a fotód, de nekem nagyon zavaró hogy az utolsó gomb annyira elvész a sötétségben.

Üdv

Tacsak

Sailer válasza:
Kösz a véleményt.

2008. május 6. | 00:17 | Lenke73

Szia.Azt hiszem most még jobban megijedtem.Azt hiszem feladom.Imádok fotózni,de nem értek hozzá.Nem ismerem a szakszavakat sem,és komoly felszerelésem sincsen.Ez az oldal túl komoly nekem.Azt hittem arról szól,hogy bárki megmutathatja mire képes.De itt hatalomharc folyik és ez engem megrémít.Nekem csak szépérzékem van és egy kis tehetségem...talán....de ahogy elnézem esélyem sincs rá,hogy bárkinek is megmutathassam.Ez szomorú.Mellesleg megnéztem az összes képedet,és kettő fogott meg igazán.A vakító tavirózsa,és az elhagyatva akt.De atöbbi is nagyon tetszett,egy két kivétellel.Ha tudnál nekem tanácsot adni,hová tehetném fel egyszerűen a képeimet,megköszönném.Csak egy-két véleményre vagyok kíváncsi,és egy kis bíztatás kellene...ennyi.Köszi.További szép képeket.

Sailer válasza:
Szerintem ha csak 1-2 véleményre vagy kívánicsi, akkor biztos ne ide tedd fel a képeidet. Örülök, hogy a képeim között találtál olyat amelyik tetszik. Én inkább azt csinálnám, hogy besétálnék a legközelebbi fotóklubba és megmutatnám a képeimet. A legközelebbi fotóklub megtalálásában nem biztos, hogy tudok segíteni, de a www.mafosz.hu honlap lehet segítség. A másik lehetőség egy ingyenes tárhelyű honlap készítése lehet szerintem. Azért nem semmi, hogy egy teljesen új embernek helyből kiderül, hogy ez az oldal kisstílü hatalmi játékék színterévé avanzsált... :-) Régebben (az indulás évében + még utána egy évig talán nagyon jó hely volt ez az oldal, de ez már a régmúlt. Sajnos ez van. Ha gondolod én szívesen megnézem a képeidet, de a társalgást inkább mailban folytassuk. A honlapomon (www.baloghfoto.hu) találsz mailcímet, azt ami itt van regisztrálva nagyon ritkán nézem.

2008. május 5. | 19:12 | Lenke73

Helló.Elnézést kérek ha megbántottalak.Éppen tegnap regisztráltam az oldalra,mert imádom az ide letöltött képeket.Az az igazság,hogy nem vagyok gyakorlott fotós.Képzőművészeti alapjaim vannak csak.Nem tudom manuálisan beállítani a fényképezőgépet.Nem gondoltam volna,hogy ennyire bonyorult ide képeket feltenni.Csak szerettem volna megmutatni másoknak egy pár képemet.Ezért véleményeztem párat,de ez az oldal nagyon komoly.Kicsit megijedtem tőle.Sajnálom,hogy lepontoztalak.

Sailer válasza:
Szia! Semmi probléma nincsen a dologgal több okból sem. Az egyik, hogy a 2-es ellenére továbbra is 5-ös az átlaga. (A frissen regisztráltaknak kicsi a súlya a kép átlagának számításakor.) A másik ok, hogy már régen túlvagyok rajta, hogy felizgasson az, hogy bármelyik képemnek rontanak az átlagán. Hu, de megtekerve fogalmaztam... :-) A harmadik pedig, hogy mindenkinek szuverén joga, hogy egy kép tetszik neki vagy sem. Neked nem tetszett ez a kép és elmondtad miért nem. Én nem sértődtem meg, a kedvedet sem szerettem volna elvenni a véleményezéstől, pusztán borzasztóan fáradt voltam már amikor írtam a válaszokat és ilyenkor előfordul, hogy nyers vagyok. Sajnos tegnap is ez történt, elnézésedet kérem érte. Ellenben ha tényleg fotózni szeretnél tanulni, akkor óvva intenélek a fotozz.hu-s tagságtól. Ha az ember bizonytalan, akkor itt nagyon hamar a sablonos képek világába tudják rántani és utána már nagyon nehéz megtalálni az egyéni stílusodat. Én még a mai napig keresgélem, bár azt hiszem 1-2 dolog már körvonalazódik belőle (nem csak a fotozz.hu miatt). Ez a kép amúgy erősen rétegkép, valószínüleg csak az emberek kis százalékának tetszik, mert távol áll a mai, megszokott digitális képektől. Inkább a régi, analógos középkorszakra hajaz, ha szabad ilyet mondani. Arról nem is beszélve, hogy egy szomorú dolgot mutat be a maga komor módján. Ha megnézed a képeimet, akkor fogsz találkozni több ilyennel is. További kellemes fényeket!

adott pontszám: 2
2008. május 5. | 00:30 | Lenke73

Helló.Érdekes a kép.Szeretem a fekete-fehér képeket.Sokkal többet tudnak elmondani.Számomra nagyon zavaró a képen,hogy nem látom a harmadik gombot,és úgy érzem,hogy belelóg a kép keretébe.Szerintem csak egy kicsit kellett volna előtérbe hozni és máris nem lenne olyan mintha kiközösítették volna.Bocsi,de így érzem.

Sailer válasza:
Hát ha te így érzed, akkor így érzed. Számomra nem zavaró két okból sem, egyrészt mer már jócskán kívül van a DOF-on, másrészt mert a vignettálás szépen elfedi. Bár nem tudom, hogy merjek-e egy művészemberrel vitatkozni... No mindegy. Azért egy olyan fotóst is megkérdeztem, aki publikált az utolsó fotós szemben és neki tetszett (szerencsére).

adott pontszám: 5
2008. május 2. | 22:09 | harminchat

Szia! Kellemes látványt nyújt a fotó. Finom, lágy fényeivel közelivé hozza a témát, ezen apró részlet bemutatásával elképzelhetővé teszi ezt a nem éppen kis hangszert. Még két-három hasonló szelet az orgonából és a sorozat többet mesélne mint egy olyan kép, amin az egész hangszer látszik.
Az erős szemcsézettség a bevetődő fénysugaras világítással hatásos kiegészítője a fotónak.
Gratulálok a kiváló meglátáshoz!
További jó fotózást és szép fényeket!

Sailer válasza:
Köszönöm a véleményedet. Van még 1-2 közeli részlet. Lehet, hogy majd felteszem őket, bár úgy látom nem lesz közönségsiker a kép... :-)