BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,4
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2008. április 15. 19:36
  • érzékenység: 100
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Fürdőkád :-)
  • Készítés ideje : 2008-04-15
Pohár legyek vagy kancsó?...

Unatkoztam a kádban, volt még egy kreditem, mert régen jártam itt... Nem számít semmi, de ha már megnézted véleményezd. Köszi :-) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2008. április 16. | 17:35 | gabormarcali2

nézd lehet, hogy nekem sem jobbak, de én jobban rászoktam tolni a kontrasztot. szerintem egyképt képnél jól is jött. sok sikert. további szép képeket!

Üdv:Gaborm2

portói válasza:
Majd kipróbálom. Viszont valaki elintézhetné, hogy most már süssön a NAP, de ne csak fél nap, hanem tovább :-) NAPfényes éjszakát :-) Nemtod mikor lesz már egy jó kis fotóstalálkozó? Vagy inkább olvassam fórumon? Ehh, télleg régen jártam már itt... jó fozózást neked is!

adott pontszám: 4
2008. április 15. | 20:53 | maxi04

Ha már így felkértél...
Nagyon jó ötlet én az élességen is javítottam volna, hogy mégjobban kiemelkedjenek az alakzatok...
A háttér ilyenfajta homálya nekem zavaró.
Elfolyik a lényeg...
köszönöm
e.

portói válasza:
Tényleg elfolyt :-) Köszi

adott pontszám: 3
2008. április 15. | 20:41 | oycid

kádban unatkozásnak remek, mint önálló műalkotás azért vannak hiányosságai. a középső darab szerintem nem annyira jó azt kihagytam volna. és kicsit igénytelen... legalább kontrasztot állíthattál volna vagy máshova tehertted volna a vakut, márha nem beépített. a cím az ötletes. egy két apró "cseppkoszt talán ki"radiroztam" volna. pácse Bence

portói válasza:
Fuji a500-on a géppel együtt tudom máshova tenni a vakut :-) tettem is, csak jött a gép is. hmm... milyen gonosz kis gép ez :D
már nincs több kreditem, ezért hiába unatkoznék legközelebb a kádban. de ha véletlenül lesz, akkor majd megint teszek fel, de akkor én nem leszek a kádban, így lehet, hogy jobb képeket tudok majd csinálni. majd azt pistulázd meg :) amúgy kösziii

adott pontszám: 3
2008. április 15. | 20:19 | nasztya

A téma unalmassága szubjektiv én személy szerint már nagyon sok ilyet láttam, nekem elég lett volna az Edgerton-féle legelső ilyen próbálkozás, de azt is meg tudom érteni, hogy ez egy olyan téma amit a legtöbb fotós kipróbál egyszer, és azt is megértem, hogy meg akartad mutatni, hogy mire jutottál. Nos nekem tetszik, hogy sorozatban mutatod be, bár a középső talán nem a legjobb a két szélsőt jól sikerült elkapni. Viszont megértem, hogy a középsőt is szereted, mert ott meg a fodrozódás sikerült szépre. Az élességre inkább nem térnék ki mert nekem élesnek tűnik, főleg a gépedet figyelembe véve, mások lehet belekötnek ebbe is, bár egy kis utóélesítés a tömörítés miatt is sosem árt. Jó ötlet a fekete-fehér, viszont nagyon zavaró számomra, hogy kontraszttalan lett az átalakítás, sőt azt is megkockáztatom, hogy a géped alapbeállításaiból választottad ki a fekete-fehéret, ezt semmiképpen sem ajánlom, de ha nem így van akkor is hiányzik a plusz kontraszt, mert igy nagyon szürke. Próbáld ki, sokkal ütősebb lesz úgy.

portói válasza:
Egy kis kontrasztot adtam rá utólag, mert még ratyibb volt, mint most. Nem várhatunk sokat egy a500-astól. Majd a következőt jó világításnál lövöm 10D-vel. Lehet, hogy másképp fognak kinézni a képek :-) Télleg csak unatkoztam, és volt egy kreditem. Amúgy tök igazad van. Alapból nem tud kb semmit az a500-as. Igazából azért vettem, mert olcsó volt hozzá a vízalatti tok. De gondoltam azt nem teszem fel, amit a víz alatt fényképeztem a kádban :D
Köszi a véleményt!

adott pontszám: 3,7
2008. április 15. | 19:50 | K.Geri

Szia! Sajnos elég kontrasztalan, középszürke lett a kép. Nagyon hiányoznak a csúcsfények róla.
A jobboldalin a becsillanás zavar, a bal oldali oldalon nem érzem az élességet, a középsőn ebből a szempontból nem érzek a hibát.
További szép fényeket, üdv: G.

portói válasza:
Ez a sok szürkeség. Jól jönne már egy kis napfény... Na majd legközelebb. Köszii!

adott pontszám: 4
2008. április 15. | 19:46 | gabormarcali2

üdv. nekem nagyon nyersnek tűnnek ezek a képek. én mindenképpen egykis kontrasztot tettem volna rá. bár azt azért értékelem hhogy nem könnyű egy ilyet összehozni, magam is próbálkozom ilyesmikkel, szóval ezért 4 pont, de csak próbálkozz és később jobb lesz. remélem nem haragszol.

Üdv:gabor. további szép képeket!!!

portói válasza:
Pici kontraszt van rajta utólag. ha tettél is fel megkukkantom mire jutottál. Majd még próbálkozom. Köszii!

adott pontszám: 3
2008. április 15. | 19:44 | Denio

Ez nagyon szép lenn és mindenképp ötletes is. A lenne azért áll ott, mert azon kívül, hogy az élesség megfelelő, elfeledkeztél valamiről. A vaku erősen becsillan a vízfelületen és a felcsapódó vízcseppek árnyéka is nagyon zavaró. Mivel ezek az árnyékfoltok a képen igen sötétek, felhívják magukra a figyelmet. Egy diffúzor mindenképp kellett volna, de legalább annyi, hogy a vaku elé tarts valami lapot, esetleg a plafonra irányítsd. Ezt a tervet bármikor megvalósíthatod normálisabb körülmények között, amikor a megfelelő fényviszonokat magad is befolyásolni tudod. Így tovább, üdv.

portói válasza:
Diffúzor nem jött velem fürdeni, de máskor majd szólok neki :-) Fogkefét lehet diffúzornak használni, :D Egyébként így is kevés volt a fény, a diffúzor az élességen rontott volna, plusz még a fényerő is csökkent volna mindazzal együtt persze az árnyékok is eltűntek volna az igaz. Éljen a softbox :-) Majd egyszer talán az is lesz. Kösziii a véleményt!