BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,12
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2006. október 24. 23:00
Én is úgy, mint a nagyok..

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2006. november 16. | 17:20 | zoknihegyező

Az ötlet nagyon jó,csak borzasztóan szűkre vágtad a képet,szinte összepréselődik a két alak rajta,így az ég is úgy tűnik inkább,mint egy fehér fal.

PaloAlto válasza:
Az ég nem ezért tűnik úgy. Sajnos semmi részletet nem tartalmazott. Ha meghagytam volna, akkor az lenne a baj. Ez egy szar kép, csak kifejez egy hangulatot, amit meg akartam osztani.

adott pontszám: 4
2006. október 28. | 03:13 | hapika

Jól elkapott felvétel. Remek színek, fények és a két alak csendélete. Két dolog zavar csupán. Egyrészt a panorámára vágott méret. Jobb volna, ha balról kb egyharmadnyit vágnál belőle. Tudom a hullám sérülne, viszont a kompozíció előnyére válna. Ezzel az alakok a harmadoló közelébe kerülnének, ami tovább emelné a kiemelő hatást. Másrészt zavar az ég csíkja fent, nem előnyös. Talán a bal oldali vágással ez is javulna. Jó fényeket!

PaloAlto válasza:
Köszönöm, ez hasznos volt.

adott pontszám: 3,2
2006. október 26. | 20:41 | gumiBOCI

Szep taj, szep kep, kisebb hibakkal:
1 - tul sokat kivagtal felulrol, igy nagyobb hangsulyt kapott a homok, pedig szerintem a viz es az egbolt osszjateka sokkal szebb kepet eredmenyez. nemde?
2 - Nem tudom mi van ott fent a bal szelen a keppel, de feher iv latszik, ez ront a kepen, olyan mintha a foton egyet faragtak volna.
3 - a szineken picit allits, elesitsd, mert tul sotet lett, az alakok majdnem teljesen feketek, pedig hidd el ok is fontosak a kepen, hiszen ok is a foto reszet kepezik.

PaloAlto válasza:
Köszönöm az értékelést.

1. Szertintem egy fehér, semmitmondó égbolt inkább zavaró.
2. Ezzel egyet értek, azt hittem sikerült megszüntetni, feltöltéskor láttam, hogy nem.
3. Nem véletlenül ilyenek az "alakok" a képen. Jelen esetben nem fontos, hogy lássuk az ő részleteiket. Ha viszont csak a sziluettjüket hagyom, túl keménnyé válik a kép.
Azzal egyet értek, hogy a színek így rosszak, de fogalmam sincs, mit kéne állítani ahhoz, hogy reális is maradjon meg életteli is.

adott pontszám: 3
2006. október 26. | 09:47 | mateszabolcs

Na hol is kezdjem. Talán a szebbik végén. Jó meglátás, ötletes cím. Szép az ég megmaradt része. Viszont ennél több a bibi vele szerintem. Az expo nem az igazi. Vagy fölé kellett volna (legalább ps-ben korrigálni), hogy kicsit kivehetőbbek legyenek a "szereplők" (esetleg derítővaku), vagy alá kellett volna exponálni (vagy szintén ps korr.), hogy kicsit sziluettszerűbbek legyenek a figurák. Nem szerencsés a kompozíció. Egyrészt a vágás nagyon "panelfíling", iszonyúan rá van szakadva a szereplőkre a kép felső széle. A téma súlypontja magasan van, és nagyon jobb oldalon. Nagyon labilis így. Szerencsésebb lenne, ha a kisfiú lenne belül, és a "nagy" (apuka?) kívül, ez kicsit bonyolultabb, de talán a másik oldalról fotózva. Technikai probléma, hogy a gép optikája erősen aberrál kromatikusan. Ez ps-ben korrigálható, ha másként nem, ff konverzióval. :)
Asszem ennyi. :)

PaloAlto válasza:
Köszönöm szépen a részletes véleményt. Sajnos nem volt lehetőség a helyszínen a korrigálásra, mert a pillanatnak vége szakadt és többet nem álltak be így. A PS dologban igazad lehet.
A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

adott pontszám: 4,4
2006. október 25. | 13:03 | Pekter

Nekem tetszik a kép, de ahogy nézem beautomatikusan behúzom a nyakam. Bár gondolo ez direkt van, de nekem akkor is nagyon szűk fent. Semmi különös, szóval szép..

PaloAlto válasza:
köszönöm, igen direkt mert annyira seszínű az ég, hogy többet nem bírna el a kép belőle