BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA rover216 (4,49)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 783 darab

1/45 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
,,, (4,51)
Nagyon jó, szépen megtervezett, kiszámított fotó. Minden a helyén ahogy a nagykönyvben írva vagyon harmadolás, színek gondos kombinációja, gondolom utólag kapta az egész kép ezt a zöldes tónust! Valószínűleg pont ezért a kiszámítottságért fogja alulértékelni majd aki lehúzza, nekem pont ezért tetszik :)! Talán annyit, hogy elég lett volna 1 db sárga keretes vezetékjelző.. vagy annak a tartalmát is kicsit el lehetett volna maszkolni.. Jah és külön grat a modellhez :D !! The look is awesome!

A képre adott pontszám: 5

almitra válasza:
köszi
Modelled szépsége vitathatatlan... Mélységélesség jó lett, képed minősége figyelemreméltó. Ami számomra probléma az a szerkesztés, levágtad a fejét ráadásul középre raktad fekvőben, portrét általában állóra rendezünk hacsak nem valamilyen különleges beállításról szól a történet, akár még egy kis lágyítás elfért volna az arcon. Üdv

A képre adott pontszám: 3

sakkos válasza:
Köszi.
Amit kiemelnék: kis méretben, nem jó minőségben töltötted fel, utómunka durván szembetűnő pl az ég kékjén, egyebekben a hideg tónusválasztás nem tudom szándékos e. A háttér gótikus tornya jól harmonizál viszont a modell boszorkányos ruházatával. Részemről talán nem mutattam volna ennyit a háttérből, szűkebbre vettem volna inkább a modellre fókuszálva! Üdv

A képre adott pontszám: 3.5

Vempire válasza:
Köszi!
A macsek fotózás nem egyszerű műfaj.. a folyamatos mozgás nem teszi egyszerűvé a dolgot. Igen jó koncepció született, macsek szépen harmadolva, tekintete harmonizál a címmel, pont jött a villanyos.. is! Részemről megérdemel egy jelest, mivel technikailag is rendben van.

A képre adott pontszám: 5

csontrabló válasza:
Nagyon köszönöm.
Kivételes szerencsém volt, ráadásul éppen akkor kezdtem el a járműveken kívül mást is fotózni, macskákkal azóta sem futottam össze.
Végre! A fotó technikai megvalósítása korrelál a címmel a kettő együtt pedig már-már filozófiai megaslatokban :) jó értelemben! Nagyon jó példa arra hogyan lehet egy alapvetően nem átütő képet megtölteni értelemmel. Mindenképp jelest érdemlő koncepció! Ps.: Végre nem egy "elhagyatva" c kép... ! Grat

A képre adott pontszám: 5

Dante Darker válasza:
Szia Rover, nagyon köszönöm, hogy megírtad és szép fényeket számodra is!
mint ahogy írod is a homlok fehérsége.. a fő probléma az utólagos blur is igencsak világít, az arcbőr nem egyenletes szinte foltos, a 125mm ellenére nagyon tág a kivágás.

A képre adott pontszám: 3

woodoo69 válasza:
Köszönöm.
- Páholy - (4,61)
Együtt csináltátok ? vagy csak döbbenetes véletlen, még a cím is... http://dimensionseven.deviantart.com/art/Pa-holy-143665613
tempoka válasza:
Nem, én csináltam, aztán az Ákos.
Oda is írta a képe alá, hogy tempoka nyomán..vagy valami ilyesmi.Majdnem egy évvel előbbi az én képem.
M
Tökéletes.... beszédes fotó. Minden részlet a helyén, kékes/szürke tónusok csak fokozzák a hatást! Realistic.. itt élünk, itt gyógyulunk ! Grat!

Ps.:Eszembe jutnak az ügyletek róla, nameg Ákostól a "tű a vénán" c. nóta :) !

A képre adott pontszám: 5

tuffi válasza:
Köszönöm! Meghallgatom a dalt.
landscape (3,12)
Üdv! Nem tudom nálad mekkora a mon. felbontása de nálam nagyon kicsi a kép (1600x1200) így nehéz megítélni a részleteket, további problémának látom, hogy középre helyezted a horizont vonalát, izgalmasabb kép született volna ha harmadolni tudod a képet valamerre.

A képre adott pontszám: 4

csöppség válasza:
Köszönöm.
Kiváló cím, kiváló kép! Egészen földöntúli hatású ez a már-már lilába hajló naplemente (vagy hajnal?) a lábnyomok az előtérben csak fokozzák a hatást! Szép expo, gondolom készült néhány mire el tudtad lőni így! Grat

A képre adott pontszám: 5

abuk válasza:
köszönöm!
(4,99)
Nem írtál semmit a képhez, gondolom ránk bízod... amit én érzek: elmúlás, bánat, egyedüllét, szomorúság. Ha jól érzem akkor jeles (mármint ha ezt akartad megjeleníteni). Valószínűsítem, hiszem tudatos ez a sötét tónus, a harmadolás , a fényképek a falon.
Ps.: az orrcsúcson lévő elváltozással foglalkozni kell....!!!

A képre adott pontszám: 5

guru válasza:
Köszönöm a véleményed. Többen jelezték már, hogy miért nem adok címeket a fotóimnak, miért nem adok leírást. Azért, mert azok is befolyásolják a nézőt, és én azt szeretném, ha a fotó mondaná el azt, amit én láttatni szeretnék. Nálad ez jól működött!! :)
Köszi a figyelmeztetést is. Máshol is kaptam már hasonlót, így már közöltem az érintettekkel, többet sajnos nem tehetek.
biztosan mindenki a a macsesz napos oldalának beégésével fogja kezdeni... sztem ez nem annyira zavaró. Ami viszont nagyon nem jó az a háttér, nagyon sokat láttatsz belőle, portrénak tág a képed. A háttér pedig sokáig éles marad, kusza, ferde, nem illik a képhez. Tágabb rekesszel jobban el lehetett volna mosni ezt a hátteret.. nem kell ide! A macs pedig középen.. ez sem jó pont.. harmadolva szűkebbre vágva jobban érvényesülne! Üdv

A képre adott pontszám: 2.7

lakyluu válasza:
Szia!
Abszolút kezdő vagyok,ezek az értékelések érdekelnek ebből tanulok::)nekem fontos volt az út is,azért nem vágtam le,fotót pedig eredeti állapotában tettem fel,majd rájövök remélem nemsokára arra is hogyan lehet harmadolin,levágni..egyebek..köszi az értékelést..:)
3 2 1 Wii. (2,4)
A kép nagyon aranyos, családi albumba való. A moderátorokhoz hasonlóan nem gondolnám, hogy közkinccsé kellett volna tenni, már csak a hiányos öltözeted miatt is. Nem pontozom mivel 1/2-et adnék rá, remélem azért nem vették el a többiek a kedved a fotózástól.
Nagyjából az első képek között volt amit láttam a fotozzon. Ekkor éreztem, hogy még sokat kell fejlődnöm. Jó újra látni! Az ilford érzékenysége, szemcsézett világa csak hozzátesz! Nagyon jól eltalál szocio-portré! GRat

A képre adott pontszám: 5

Gilmour válasza:
Köszönöm, megtisztelsz!
- (1)
Ha valami vicc, polgárpukkasztó szándékkal tetted fel ezt a képet akkor elérte célját!
Nem tudom mit akartál bemutatni, olyan mintha elöbb kaptad volna meg a karácsonyi fényképezőt, és rácsodálkoztál volna hogy hogy szürkületben is lehet fényképezni!? Igaz bemozdul a szárseb miatt.. nem értem! háttér is teljesen összevissza, kusza.. csomó felesleg mindenütt! Nincs éles pont a képen.. ez így nem jó!

A képre adott pontszám: 1

kreditvadászok kedvence lesz ez a kép... végre lehet kiabálni, hogy kiégett, túlcsordult jajj! Nos ami engem illet engem nem zavar a fenti tény, inkább érdekessé szürreálissá teszi a macsekot, kiemeli mint valami glória :)! Ami engem zavar az az, hogy túl sokat látunk ebből hmm.. virágcserépből, illetve felül relatíve sok a kihasználatlan tér. Mindenképpen vágnék a cserépből jobboldalt él felülről is a macs vonaláig majdnem! Üdv

A képre adott pontszám: 4

hevesin válasza:
Köszönöm! Ha a kreditvadászokat segítő szándék is vezérli és hasznos véleményt is adnak, egye fene, vihetik a kreditet ezért a képért, tudom, hogy javitando. :)

Köszönöm a vágással kapcsolatos tippeket, eredetileg direkt hagytam ennyit a vödörből, de most már hogy ketten is azt irtátok, hogy zavaró, elgondolkodtam.
Kanyon (4,73)
felülre kéne még egy kis tér .. elfelejtettem
trombone válasza:
igen, már látom én is
Kanyon (4,73)
Mintha nem is a földön járnánk.. Akár egy sci-fi képkockája is lehetne. Szépen vezeti a szemet a sziklaív balról -jobbra! Az ármentes dohány szűrő alapszíne jól megy a tájhoz, feldobtad vele a képet! üdv

A képre adott pontszám: 5

trombone válasza:
Köszönöm, és külön köszönet a szűrőért :-)
beduin (4,77)
Mindenekelőtt kicsit irigyellek a helyszínért.. Mikor először megláttam a képet hirtelen a National Geographic féle "afgán lány" fotó ugrott be. Hasonlóan érdekes sok mindent megélt arcot mutat be a képed. A legyet mondjuk én kivettem volna de ez nem von le semmit a kép értékéből. A nem kommersz portré vágás először talán kissé furcsának tűnhet, mégis ennél a képnél a környezet is fontos szerepet kell hogy kapjon. Üdv

A képre adott pontszám: 5

trombone válasza:
Köszönöm Rover!
Ha lehet ilyet mondani, én is irigyelem magamat a helyszínért. Amikor megérkeztünk oda, hirtelen nem hittem a szememnem, befogtam a szám és bámultam és csak fotóztam. A natgeo-s afgán lány párhuzama kifejezetten megtisztelő! Köszönöm!
üdv
trombone
Mecsek Rally (3,81)
Szépen sikerült a svenk, épp beért az les tartományba a suzu! Sajnos a fényviszonyok nem kedveztek tegnap az outdoor fotózásnak, emiatt a szürkeség! Talán az alsó harmadból lehetne vágni az út vonaláig!
ui.: A helyszínben van egy elírás, nem Hetvenhely, hanem Hetvehely! Üdv

A képre adott pontszám: 4.2

Body válasza:
Kösz az értékelést,és a helyesbitést.
1/45 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ