BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Brown54 (4,29)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 0 darab

Nagyon tetszik a magas perspektívás képed is.
Azúr válasza:
Köszönöm!
Nekem is furcsa a kék köd, sose láttam ilyet. Talán igazi szürke ködben becsillanó nagyon halvány arany szín - legalábbis szerintem - ütősebb lenne, de ez csak egy magánvélemény. A meglátás, a pillanat nagyon jó.
Tatranky válasza:
Mint már leírtam, a színharmónia miatt kékes a köd.
Szerintem is sok a víz. Engem egy kicsit zavar, hogy a mögöttes híd teljes takarásban van, kivéve a pilléreket. Ha az a híd is látszana látványosabb lenne, persze lehet, hogy azt a perspektívát nem lehetett megoldani. A hangulata nekem nagyon teszik.
Azúr válasza:
Dehogynem, felmásztam a dombra, ahonnan az összes híd látszott, s mindenfélével fotóztam. Közben szinte este lett, és az analóg a kevés fénnyel nehezen birkózik meg, és állványom sem volt.

Itt van az általad kért perspektíva, Samsung S22 Ultrával készült:
https://www.dropbox.com/scl/fi/vsxh6lb31srgq820qbgja/20230412_Firenze.jpg?rlkey=ytpasz9zfa571u05zqonfdcr3&dl=0

Köszönöm, hogy írtál!
Szerintem az akt fotográfia és az intimitás kéz-a-kézben járnak. Intimebb lenne a fotó a túlságosan domináló növény és a konnektor nélkül, ráadásul az a fej mellett van. Elég lenne csak a függöny háttérnek és ha esetleg a tükörben még az arca is látszana, az egy külön gag lenne a fotón és jobban kifejezné a címet is. Maga a modell számomra erotikus, és gyönyörű cickkel van megáldva.