BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Mikrobi1989 (4,86)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 427 darab

1/31 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Semmi értelme elhalt állatot fotózni, az nem kihívás és csak ellenszenvet váltasz ki vele.
cyw válasza:
Van értelme, de igen csak ez lesz a vége! :)
Ha már itt tartunk madarász betanított madarát sem nagy kihívás, de azt mégis ajnározzátok! :)) Na mindegy, lesz ez még így se! Zárójel bezárva!
Egyem meg de aranyos :) csak nem a te lányod? :) nagyon cuki, remek kép lett :) és tetszik ezzel az ellenfénnyel :) háttér, élesség nagyszerű lett :) (és suttyóban a kislányhoz is gratula :P )
mazzz válasza:
köszönöm
Dearanyos :) remek kép lett, teljesen jól van exponálva a színek az élesség meg minden :) Peace :)

A képre adott pontszám: 5

Zoran_2 válasza:
Köszönöm szépen.
Poooont ilyen géppel tanultam meg fotózni és makrózni :) sajna azóta már meghalt szegény, de még máig imádtam.
A kép nagyon szép, rendesen kiexponáltad, kellemes a színvilága. Eléggé jobbra dől a kép, azaz leginkább azon oldalon van téma, a másik fele üresebb. Talán egy kicsit szűk, de nem vészes. Remélem még sok képet látunk tőled az oldalon :)
Jaaa és majd lemaradt: Isten hozott a Fotózz.hu közösségben, reméljük sokat tanulsz majd és segítenek a vélemények elsajátítani a fotózás szabályait és technikáit.
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Lia90 válasza:
Először is nagyon szépen köszönöm a krediteket, ha nagy leszek, meghálálom! :)
Én annyira nem vagyok megelégedve ezzel a géppel, tervezem, hogy a közeljövőben beszerzek egy újat. De arra épp elég, hogy megtanuljak vele fotózni.
Köszönöm a véleményedet, remélem még "találkozunk"! :)
Sőtét sarok miatt levonás? O.o? Az ilyenbe már rég belefáradtam :( :) csinálj még ilyeneket :)
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Sunslayer válasza:
Nem tetszhet mindenkinek :) Igazán köszönöm a kreditet és a biztatást!
Neked is a legjobbakat,
András
Uhúúúú! (4,75)
:DDDD haláli :D nagyon jó lett a kidolgozás, az ötlet, a fények, már csak a szeme miatt is :D Gratula hozzá :D

A képre adott pontszám: 5

cyw válasza:
Köszönöm!
Örülök, hogy tetszik! :)
Uhúúúú! (4,75)
:DDDD haláli :D nagyon jó lett a kidolgozás, az ötlet, a fények, már csak a szeme miatt is :D Gratula hozzá :D
Üdv. Rég nem véleményeztem képet, de ez mellet nem tudok szó nélkül elmenni, maga a tökéletesség mind háttérben (rettentően szép az átmenete) mind éleséségileg, mind színvilágilag, semmi zavaró nincs benne szóval tökéletes! :) aki mást mond az vak! O.o

ui: Szerintem megérdemli hogy a falon legyen a helye... :)

A képre adott pontszám: 5

Sunslayer válasza:
Köszönöm, hogy időt szántál a képre és véleményezted. Benéztem a makró galériádba,hát mit mondjak le a kalappal. Mindig jól esik a dicséret kiváltképp ha hozzáértőtől jön, köszi még egyszer.
Üdv András
Üdv. Remek minőségben láthatunk ismét egy ugrópókot. Jól ki sikerült exponálni, illetve a 3 expónak köszönhetően jelentősen nagyobb dofot kölcsönöztél a fotónak. Szerkesztése nagyon tetszik, bár az alsó részen az a sárga volt nem igen tetszik, vonzza a szemem, de ezért nem vonok, nemérdekes.
Gratulálok hozzá.
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

eddie dean válasza:
Szia! Köszönöm. Rég társalogtunk, remélem képeket is hozol majd:-) Minden jót neked és már várom a következő Mikrobi remekművet.Üdv.
Üdv. Eszméletlen szép lett a kép, mint ha kíváncsi tekintetet vágna a pók, szinte már már emberi érzéseket sugározz felém.
Maga a fotó elkészítésében nem látok kivetnivalót, remek expozíció, mélységélesség, a színek harmóniája... mind mind remek, élessége penge :) remek ránézni. Gratulálok a pókodhoz, a fene megesz miatta :)
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

eddie dean válasza:
Köszönöm! Akkor irány ki, és kapd le őket! Nem kell neked sem a szomszédba menni pár ugróért:-) Már alig várom az idei felhozatalt, kíváncsi vagyok idén kikkel találkozunk. Minden jót és ugrózz egy kicsit mert hiányoznak az ugrós képeid. Üdv.
Üdv. Ha a szőlő és a légy ami inkább egy bögöly lenne szerintem miért vannak levágva? Teljesen balra szerkesztetted az egészet, a kép jobb fele pedig egy levél széle átlós irányban... inkább a rovarra őszpontosítottál volna. Kiégett a feje is :S és 90%-ban biztos vagyok abban hogy az állat elhalt. Olyant pedig inkább ne rakj fel, semmi értelme, semmi tisztesség nincs benne.

A képre adott pontszám: 2

EMZEPERIKSZ válasza:
Köszönöm.
Üdv. Nem lenne rossz fotó, de túl kemény fényt kap, lágyítani kéne. Az élessége jó lett, bár a szerkesztése annyira nem tetszik, de nem olyan vészes, viszont a szeme... ronda, mér kellet kivenni belőle a becsillanásokat??? Teljesen kiment belőle az élet :S Élt az állat mikor fotóztad? Fura, mint ha vízben lenne, közben így összehúzza magát... pedig inkább eliszkolna és száraz helyet keresne.
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 4

alphard válasza:
koszonom az ertekelest,utolag rajottem hogy hiba volt a vakutukrozodest kivenni....igen elt a pok es fotozas utan szabadon tavozott:)
Pirkadat (2,26)
Te jó ég (ez fogadott mikor megnyitottam nagyba)
A minősége szörnyű, nagyon rossz. Túl van élesítve, a szaturáció is sok, ráadásul a fotón nincs semmi téma, az édeskevés ha bemutató a "pirkadatot" kell valami téma is hozzá és nem igy belekomponálni a villaoszlopokat, vagy az oldalról belógó fát... A felszerelésed megvan, de még nincs meg hozzá a szemed, ill technikai tudásod. Javaslom hogy olvass sokat a fotózásról, illetve az utómunkáról, mert ez az út nagyon kerülendő, nem helyes. A szignó csak hab a tortán, teljesen felesleges.
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 1

Jimmyy válasza:
Köszi.
csikorgó (4,31)
Üdv. Nem lenne rossz fotó, de a minősége nem nyűgözz le. Teljesen felesleges volt az ISO-400, 100 bőven elég lett volna, ezzel sokkal minőségibb képet kaphattál volna. (ez miatt sok részlet elveszett)
morbidka válasza:
Köszi.
Üdv. A kép nagyon szép, jól megszerkesztetted. De ez a szignó nagyon nem kellene oda lent...
Szilard_Photography válasza:
Nagyon köszönöm. Azért az a szignó nem egy túlságosan feltűnő jelenség.
*** (0)
Üdv. Nagyon megfogott engem ez a fotó, olyan kellemes a hangulata... Az előtérben lévő virágon a hangsúly, mint ha üzenni szeretne valamit, míg a többiek hátulról figyelik az eseményeket :) A színvilága rendkívül jó, ez a fakóbb zöldes árnyalat áhh isteni, mint ha filmes hatása lenne. Szerkesztése egyedülálló :) A vignett nagyon sokat adott a hangulathoz, szinte behúzza a szemet a képbe, még jobban a "fő" virágra terelve a hangsúlyt. Nagyon tetszik.
Szép fényeket :)
pilipár válasza:
Köszönöm a szép szavakat, Robi! Nem gondolom, hogy ez a kép megérdemel ennyi dicsérö szót, de nem is ez volt a célom vele.....hangulatról szól, érzésekröl.....de megtisztelö a véleményed! Köszönöm!
Ildikó
(5)
Üdv. Eszméletlen hangulatos a fotó, a színvilága... bár csak egy szín dominál a képen :) de akkor is. A szerkesztés.. a kis dof ez nekem nagy pluszt adott a fotóhoz, érdekes hogy már a kezében található toboz is mennyire el lett mosva. Elárulnád milyen obit használtál kíváncsiságból? :) A szerkesztése és ez az elkapott mosoly remek képpé teszi.
Grat hozzá
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

praefect válasza:
Köszi mikrobi, sima 50 mm 2-es rekesz.
Bibeölelő (2,87)
"Kedves véleménymondók! Ez a méh, egy estike virágon van. Az estike képe nem forgatható. Ugyanis eleve felálló szárú, virágú. Ha mégis valami miatt kénytelen oldalra fordulni, bibéi akkor is a fény felé kanyarodnak (érdemes megfigyelni). Tehát természetellenes lenne, ha a képet forgatnám, mert valakinek oldalról, vagy alulról jobban tetszene. Bibéi árulkodnának a forgatásról. Vagy a valódi természetet fotózzuk, vagy kreálunk természetellenes képeket önkényes forgatásokkal, ill. hátterek elmosásával. "

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Még soha nem halottam olyanról hogy esetleges forgatástól természetellenes lenne egy kép, a fotó ugyanaz marad, csak máshogy mutatod be, nem kell mindennek vízszintesen lennie.
A másik hogy a háttér elmosása miért természetellenes? erre térjél ki, egyáltalán nem az, nem is utómunkával kell elmosni hanem hogy "rázoomolsz" mivel a nagyobb gyújtótávolság mossa el. Ezen jobban gondolkodj el. Szóval csak nyugodtan kezdj el komponálni és játszani a dofal, senki nem fog érte leszólni, inkább kreativitásra vallana, mert ezen a fotón ez nem látszik, de mindenki ezen a véleményen van, túlértékeled a fotód és azt hiszed csak is neked van igazad senki másnak, ezért el se fogadod a véleményeket. Ilyen hozzáállással nem ide kell tölteni a képeket, mert ez egy fotóértékelő oldal, ahol normálisan értékelik a fotód, hisz ez a cél, nem pedig mint facebook hogy csak dicsérjék, itt az emberek elmondják mivel lehetne jobb a fotód, igyekszenek kinyitni a szemed az esetlegesen (gyakran) előforduló hibákra, ha nem tanulsz belőle magadra vess. Arról nem is beszélve hogy még választ se vagy hajlandó írni, ne csodálkozz hogy a viselkedésed után esetlegesen megutálnának, legalább vedd a fáradtságot hogy egy egy értékelésre válaszolsz, nem nehéz, mégis ezzel megköszönöd hogy véleményezték a képed/képeid, mert nem kötelességük.
Üdv. Nagyon jóra sikeredett egy a pókmakró, a szeme szép éles, a környezete magával ragadó, nagyon bele illik a képébe, az árnyalatok kellemesek, a fények szép lágyak. A dof is tökéletes, a szerkesztéssel együtt. Szóval egy rossz szavam nem lehet a fotóhoz :)
Szép fényeket.

A képre adott pontszám: 5

-N- válasza:
Nagyon köszönöm!:) Pont tegnap néztem a galériád ami számomra magával ragadó. és nagyon örülök h a képem elnyerte a tetszésed.Kellemes délutánt!
Bibeölelő (2,87)
Ohh sejthettem volna...
1/31 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ