BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA globeeye (3,91)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 579 darab

1/35 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
napozás (4,63)
Sajna nem elég éles, és akkor a többi már mindegy is....

A képre adott pontszám: 3

k_tamas válasza:
Nem elég éles? :) A fókusz pontosan a szemen van, egyedül a méretezés miatt adódhatott gond.
Fényfürdő (3,99)
Jó ez, szép ahogy a levélen áttetszenek a lábai, szép a szárny, csak hát az a baj, hogy a fej van sötétben. Arra valahogy kellett volna egy kis fény.

A képre adott pontszám: 4

Copilot64 válasza:
Köszönöm az értékelést.
Na jó, de miért ff, de ok az lehet, de minek a vignette a sarkakban, és miért olyan sok felül, és olyan szűk alul? A kezeket levágtad,pontosabban félbevágtad. És miért nem éles? És miért megy a horizont pont keresztül a fejen? Mi az a ronda szenzor kosz a bal felső sarokban? Szóval nem igazán érzem a fotót tudatosnak sem.

A képre adott pontszám: 3

achilles02 válasza:
Szia,

A vignette az a gép műve. Semmilyen utómunka nincs a képen. Ha hozzányúltam volna kiszedem a foltot is a sarokból. :) amit lehet megteszek majd egy másik verziónál. Most nem akartam belenyúlni. A horizonttal pontosan nem értem mi a probléma, éppenséggel mehetne máshol is, de nem érzem, hogy bárhol máshol jobb lenne. Ez a fotó egyébként tényleg nem tudatos, értem ez alatt, hogy sokat gondolkoztam volna rajta, vagy sokat bajlódtam volna a beállítással. Esetleg kerestem volna helyszínt. Leültünk a fűbe és tetszett, amit a keresőben láttam. A hősnő valóban lehetne egy kicsit jobban középen és akkor a kezei jobban látszanának, az úgy nekem is jobban tetszene. Mármint az egy tökéletesebb fotó lenne.

Köszönöm az értékelésed
üdv
Kényelem (4,99)
Hát ez tényleg szép. Nekem tanulmányfotó. Minden a helyén van. Az élesség, a DOF, a színek, a részletgazdagság, és főleg a fények. A fehér részek sem égtek ki, nem csillant be sehol. Szóval nekem tankönyvbe való!

A képre adott pontszám: 5

Cserkelő válasza:
Köszönöm.
Igyekszem már fotózásnál mindenre figyelni a beállításokra fényekre kompozícióra.
Horgász (4,99)
Nagyon hangulatos, szép fotó. Az egyetlen amit nem értek az a négyzetes szerkesztés. Én felül bőven vágnék.

A képre adott pontszám: 4.5

najó válasza:
köszi, alább már leírtam mindent, Pulykakakasnak!
üdv!
Nagyon szép éles fotó egy szitakötőről. Nagyon látványosak a szárnyak, szépen kiexponált. Tulajdonképpen jó a háttér mosása is. Talán a potrohon a kiégett rész zavaró egy kicsit.

A képre adott pontszám: 4.5

balu760 válasza:
Köszönöm szépen.
Tényleg gyönyörűek a színek!!! De a bal alsó sarokban az a pasi háttal nemigazán ok. Legalább ha szemben állna. Egyébként meg tetszik, nem is kicsit.

A képre adott pontszám: 4.5

ruprechjudit válasza:
Köszönöm!
Szerintem szemben állva zavaróbb lenne...de igazad van, az lenne a legjobb, ha nem volna ott.
Koncert volt a várárokban, azt hallgatta.
vacsora (4,86)
Ha egy kicsit élesebb lenne ahernyó, és nem égett volna ki a hasa, nagyszerű kép lenne. MInden más szerintem tökéletes.

A képre adott pontszám: 4

álomlakó válasza:
Köszönöm! :))
Bocsi, de én ezt nem értem. Se nem rendesen sziluett, se nem kép. Mi az, hogy penge élesség?? Azok a fehér pözzyök tényleg ott vannak, és nem kellenének, szóval szerintem ez nem 5-ös, de nem pontozom, mert kicsi vagyok:-)
evakar válasza:
Köszönöm és elegánsnak gondolom, hogy nem pontoztad mert másképpen látod és persze nem vagy kicsi ezt Te is tudod, néha nagyvonalúan nem rontjuk el más örömét és a véleményed mégis leírod így is lehet:)
további szépeket
Kivárhattál volna egy HÉV-et, vagy egy-két autót. Sokat dobott volna a képen (szerintem).
Kicsit zavar engem az a bokor, szerintem ez itt nem ad a képhez. Különben persze eg yszép kékórás kép a legagyonfotózottabb hídról Bp-en.

A képre adott pontszám: 4

ovarnet válasza:
A hév ott van, út nincs a Duna mellett, így autók sem mennek, köszi.
felhőágy (3,38)
Polárszűrőőőő, vagy átmenetes szürke! Ilyenkor ezeket használd. És a horizont, ne legyen se ferde, se középen...

A képre adott pontszám: 3.5

mezgerel válasza:
Köszönöm a hozzáfűzést. Sajnos szűrőim nincsenek ehhez a géphez.
Parking (3,4)
Jó látom nem egy profi géppel fotóztál, de a kép minősége sajnos még íg yis nagyon gyenge. Nem értem tájképet miért fotózol 3-as rekesszel?? Így nincs sehol élesség, részletek meg aztán pláne nincsenek. És kivártam volna még vagy egy órát, az ég sokkal szebb lett volna.
fotozokageppel válasza:
Köszönöm az értékelést, sajnos a gépnek és a fotósnak is megvannak a korlátai, a rekesz tényleg túl tág így a részletek nem megfelelően élesek.A kép 6 évvel ezelőtt készültek azóta fejlődött a fotós és a technika is jócskán.Majd teszek fel újjab képet amint lesz elég pontom. A kép minden hibájával együtt nekem az egyik kedvencem azért raktam ki.
Hát jó közel kerültél hozzá. Nem könnyű ilyen állatokat fotózni, és, hog ymég íg ybe is pózoljanak. Emiatt aztán nem kukacoskodnék az élességen. A háttér lehetne mosottabb, de ez gondolom már nem aTe választásod volt. 5,6 volt a max blende. Az erdő meg ott van ugye ahol van.

A képre adott pontszám: 5

lizo válasza:
Az észrevételek jogosak,köszönöm!
S z i a (4,99)
Egy borzongatóan szép kép, egy gyönyörű lányról. Nagyon jó ff konverzióval, csodás tónusokkal. Szerkesztés, élesség is tökéletes.

A képre adott pontszám: 5

pappati válasza:
köszönöm a véleményed!.. a lány nevében is!
De remélem meg van az eredeti is, és meg tudod csinálni kicsit finomabban, mert az utómunkát leszámítva, tényleg egy nagyon remek kép
bromis válasza:
Meg persze. Sőt már meg is csináltam. :) De csak itthoni "felhasználásra" már.
Látom, hogy a nap képe, és szép is, kivló szerkesztéssel, de nekem túl sok az utómunka rajta (a felhők helyenként szürkék már) de rajtam nehog ymár múljon a nap képe státusz:-)).
Látom, hogy a nap képe, és szép is, kivló szerkesztéssel, de nekem túl sok az utómunka rajta (a felhők helyenként szürkék már) de rajtam nehog ymár múljon a nap képe státusz:-)).

A képre adott pontszám: 5

bromis válasza:
Köszönöm szépen, de ezért ne adj 5 pontot. Én nem is láttam, hogy nap képe. Szerintem csak 1/2 óráig volt:) Az utómunkával valóban kissé elvetettem a sulykot.
Üdv: Péter
Vao, egyszer lefotóztam ugyaninnen, ugyanígy, akkor kioktattak, hogy mi a kékóra. És volt benne igazuk. Igaz én nem ff-ben tettem fel (még más néven). Szóval szerintem egyértelműen ff-ben jó!! Nekem ez teccik!!!

A képre adott pontszám: 5

zoliologia válasza:
Köszönöm szépen!Hát színesben ez is kékórás,csak aztán átettem ff-be és nagyon megtetszett.Örülök hogy neked is tetszik!
Reök-palota (4,26)
Hát csípem a hozzállásodat. Komolyan. Kevés az ilyen, mint te. Ezt én nagyra értékelem. Ami a 14,30-at illeti, hát pont erre gondoltam, szerintem ez korán van az ilyen képekhez. de mondom ez csak az én véleményem. Látom mások azért többre értékelték a képet, és lehet, hogy igazuk van, én aztánnem akarom megmondani a tuti-t, csak azt amit én gondolok. Azt különben látom persze, hogy az égre mentél:-), az mondjuk tényleg kék, de hát a főtémád azért csak az épület (a szerkesztés alapján). Köszönöm a kreditet, és a hozzáállásodat!! Üdv
Espíritu válasza:
Nincs mit!
Használd egészséggel és remélem, hogy találkozol hasonló feltöltőkkel az oldalon :)
Kicsiben nem annyira, de nagyban jó. Tetszik, szépek a színek, és az ellenfény. Jó asarokból induló szár, és a visszahajló virág. Én a hátteret még jobban elmostam volna, de íg yis remek.

A képre adott pontszám: 5

trebor válasza:
köszönöm
1/35 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ