BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA apóka (4,88)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 2714 darab

1/167 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Mutatós a látvány. Izgalmasak a fények Jó a szerkesztése is. Viszont kicsit zajos a kép, ez főleg nagyobb méretben zavaró..Hiányolom a zajszűrést....További jó fotózást! Üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

frangipani válasza:
Köszönöm szépen az értékelésed és a hasznos tanácsot!
"Ufo" (3,8)
Izgalmasak a kép fényei. Jól mutat a pára is. Viszont zajos a kép. Egy zajszűrés jót tett volna neki..További jó fotózást. Üdv!

A képre adott pontszám: 3.8

Torpisbeva válasza:
Igen, tömörítés után valóban bezajosodott. Köszi a véleményt!
Üdv!
Tetszik. A skorpiólégy megfelelően éles. A háttér elmosott. Jó a szerkesztése is. A téma előtti tér is elég.A színek is élethűek.További jó fotózást! Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Tarr Lali válasza:
Szia Apóka!
Ismerve a Te ilyen kategóriájú színvonalas képeidet, nagyon örülök az értékelésednek. Rájöttem, hogy ha Te "apóka" vagy akkor én is az vagyok, ugyanis egy napon születtünk.
Szép fényeket.
Üdv: Lajos
Chevy Nona (2,5)
Szép a kocsi, de a háttér nagyon zavaró.Tele a figyelmet a témáról elvonó tárgyakkal... Egy homogén háttér előtt jobban mutatna Mondjuk egy úton, ahol a háttér növényzet,kellően elmosva..További jó fotózást .Üdv.

A képre adott pontszám: 2.5

turikad válasza:
Köszönöm az értékelést. Bárcsakegyszer egy ilyet a kezem közé kaphatnék, hogy elvigyem fotózni egy nekem tetsző háttéer elé :)
Szép karvaly, éles ahol kell..a fej ,a szemek. A hátér mosott. A színek is rendben vannak....

A képre adott pontszám: 5

Va_im válasza:
Köszönöm az értékelést!
kedvenc (2,16)
Sajnos nem igazán sikerült kép.A kép több részlete kiéget.Főleg a középen lévő,amire feltételezem hogy "főtémának" szántad.A többi levélrészlet kuszaságot okoz. Rövidebb idővel és,vagy, szűkebb rekesszel fényképezve jobb lenne. Így egy elrontott kép.További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 1.5

A téma érdekes,de én a nézőponton (ha lehet) változtattam volna.Szemből jobban tetszene ,így a vízszintes részletek ,tényleg vízszintesek lehetnének.Szerintem túl élénkek a színek,túlszaturáltak. Egyes részei a képnek bebukottak ,túl sötétek, így eltűntek a részletek.Az élesség sem az igazi..További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.7

CsehSanyi válasza:
Köszönöm az értékelést!
A vörösbegy,kellően éles. A háttér elmosottsága kiemeli a madarat.A színem is valóságosak.A középre szerkesztés véleményem szerint itt nem hiba . Előtte amúgy is valamivel több teret hagytál.A még több tér már "üresnek" tűnne...További jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 5

ravaszguba2 válasza:
Szia! Köszönöm szépen,örülök a véleményednek!!!
Napkelte (3,8)
Üdv. Nem kertelek, zavar az álló képformátum.Alul sok a sötét részlet..ebből kevesebb is elég lenne.A téma itt a napfelkelte...amit elnyom a túl nagy sötét előtér... A téma jobban érvényesülne fekvő képformátumban.Nagyjából ennyi amit fontosnak érzek.További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.8

Tatranky válasza:
Köszönöm!
Van fekvő is, ez jobban érvényesül számomra.
Ősz (4)
Az a baj hogy ez a zöld drótkerítés nem a szívem csücske,képen nem jól mutat... Tudom hogy ezt a képet kell megítélnem, de én p.l,d.egy faágon fennakadt levelet szívesebben néznék,mert természetesebben mutatja az őszt, az elmúlást.... . De ha már így van egy szűkebb vágással kevesebb lenne a kerítés.A levél sem mindenhol éles, ami nem lenne baj ,de maga a levél sem a legmutatósabb,egy tarkább színesebb levél jobban mutatna..Tehát a téma választásra több figyelmet érdemes .fordítani.Mivel írod hogy ,,Néhány hónapja ismerkedem a fotózással." a véleményen ne vegye el a kedved...További jó fotózást . Üdv.

A képre adott pontszám: 4

zöldfülű válasza:
Köszönöm a véleményed! Az az igazság, hogy abszolút spontán volt a témaválasztás, mert a reggeli futás közben láttam meg, hogy a kerítésen fennakadt leveleket olyan szépen átvilágítja a nap...,ezt szerettem volna megmutatni, ezért mentem vissza másnap reggel lefotózni :)
Punk szajkó (4,41)
A szerkesztése tetszik ,megfelelő az élessége is.Jó a háttér színe és ,,mosottsága" is. Ami viszont zavaró, a túlzott kék szín.Ez igaz a madárra, de az ágra is. Tudom hogy a fényviszonyok is belejátszanak ,de ezt korrigáltam volna.További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 4

Westover válasza:
Köszi!
Tetszik . Amúgy is kedvencem az imádkozó sáska..Jó az átlós szerkesztés.Éles,ahol kell,a színek sincsenek túlhúzva.És a téma is izgalmas.akció !! Egy darázs sem ellenfél.... További jó fotózást . Üdv.

A képre adott pontszám: 5

csupakambra válasza:
Szia apóka!

Nagyon köszönöm a véleményed:) Azért is értékes nekem mert egy másik "vérbeli" makróstól kaptam most:)

Azért gyakrabban is ellátogathatnál ide a jó kis makrós fotóid kíséretében:)

Üdv: István
Cyrano (5)
Valószínű hogy a már a képet méltatók közé fogok tatozni ,de mégis megteszem.Jól szerkesztett,az ormányos éles, részletgazdag.A háttér színe is jól eltaláltak ,nem túl élénk. Semmi nem vonja el a témáról a figyelmet. Van ugyan egy kis foltocska a bogár előtt,de ezt csak a tényszerűség kedvéért említem. Gratulálok. További jó fotózást . Üdv.

A képre adott pontszám: 5

csupakambra válasza:
Szia apóka!

Köszönöm szépen az értékelésed:)
Örülök, hogy írtál!

Üdv: István
Párocska (4,63)
Tetszik a kép. Jól szerkesztett, Élethűek a színei a bogaraknak. Nem tudom tudod e, vagy írta e valaki, de a képen Piros liliombogár (Lilioceris lilii) látható.A háttér színe véleményes, de talán illik a témához és a képen látható ,,történéshez"További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

csupakambra válasza:
Szervusz Apóka!

Régen jártál erre, de örülök, hogy visszatérsz időnként. Remélem megint töltesz majd fel valamit, mondjuk egy klassz makrót:)
Az előzményeket - a hátteret is ideértve -már gondolom itt olvastad.

Köszönöm szépen a véleményt + az ötöst is:)

Üdv: István
Levelek (3,74)
Eredeti méretben keresni kellett a témát (túl nagy a méret). Az élesség sem az igazi. Maga a zúzmarás levelek túl kevés teret töltenek ki a képen. A bal oldal pedig üres... ez miatt borul az egyensúly.A háttér bár sok ,de a minősége jó, nem zajos...Azt írod hogy tudatos,de mégsem adja vissza amit mutatni akartál.Talán más nézőpontból egy kiálló leveles ág hatásosabb lenne. A levelek közül is csak a harmadolóban lévő éles.A többi nem,ez így zavaró..A következő biztos jobb lesz ! Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.7

fotó2016 válasza:
Köszönöm, megfontolandó tanácsok, a jövőben odafigyelek még jobban! :)
Tetszik amit látok. Jók a színek,a háttér szépen elmosott. Jó a szerkesztése is.Még a küsz is pózol rajta.Szép munka. Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 5

borsanyia válasza:
Köszönöm szépen, hasonló jókat kívánok!
Üdv:A
Mutatós kép, és nem csak a tükröződés miatt. A színek nincsenek túlhúzva,de hatásosak. Élesség, szerkesztés rendben.Tetszik ! További jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

Közepesben tetszik, de eredetiben már nem...Zajos,túl nagy a méret.A szerkesztése jó .Sajnos a csiga egyes részei kiégtek.Megérne újabb nekifutást...Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 3

Zoll 71 válasza:
Köszönöm,megpróbálom.
Kóstoló (4,95)
Jól szerkesztett,Megfelelően éles a téma.A háttér jól elmosott.A színek is harmonizálnak,bár ez adott volt...Tetszik.Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 5

csupakambra válasza:
Szervusz!
Ritkán látni Téged itt! Most azonban örülök a véleményednek és köszönöm is.
Üdv: István
Nem igazán értem mi itt a téma, Nem találom az élességet sem.. Csúnyán mutatnak a villanyvezetékek.Számomra olyan benyomást nyújt, mintha csak úgy találomra belefényképeztél volna a levegőbe úgy hogy a Nap is benne legyen. A kép minősége is gyenge.Bocs de én így látom. Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 2

fodbal válasza:
Miért kellene érteni? Ez egy tócsa, amelyben tükröződik az utca, a házak, az égbolt és persze a villanyvezetékek is. Nem lehetne élesebb és pont ez a lényege. A kép minőségével szerintem semmi gond sincs. Bocs, de ez számomra haszontalan, 'tankönyvízű' értékelés volt. :-)
1/167 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ