BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Short (4,92)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 47 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Tátra (5)
És milyen jó hogy nem tetted! Nem is tudom hova kapjam a tekintetem annyira eltalált kép lett. A Világos fenti vagy a kékes középső részre vagy a közeli, lenti zöldre. Jobbközép oldalon az a folt engem kicsit zavar, nem tudom mi okozta, de mindenképpen ront az összhatáson, sajnos pedig nagyon szép lett. Valamint én a lilás színeket is kicsit próbáltam volna korrigálni mert olyan mintha falsok lennének a színek. Természetesebbnek hatna ezek nélkül.
Kicsit tátva is maradt a szám mikor megláttam :) Remélem egyszer fogok én is tudni készíteni ilyet.
Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.8

Zoran_2 válasza:
Köszönöm szépen
Hello!

Az ötlet remek, én még nem is gondoltam ilyenre :)
Tudatos, kreatív, javítandó mégpedig olyan téren hogy a háttér dől nem is kicsit, illetve a szerkesztése hogy az első valaki kilóg a képből és a hinta sincs középre szerkesztve. Gondolom nem szándékosan. Az is igaz hogy a képen nem ezek a fő szempontok, gondolom. Az ötlet viszont mint írtam nem rossz és tetszik is! :)
Szép fényeket!

A képre adott pontszám: 3.5

tsumpyster válasza:
Sajna így sikerült a kép, tényleg lehetett volna középpontban a hinta. Na de majd a következő:)Köszönöm a kommentet és örülök, hogy ötletet adtam;)
Részemről sikerült amit szerettél volna. Remek meleg nyári színek, és a víz által nyugodtságot sugárzó hangulat elért hozzám! Tetszik a képed. Tényleg egyszerű és sok mindenki ellőtte, ellövi ezt a naplementés témát de mégis nincs két ugyanolyan. Aki pedig ezt meg tudja unni nem e világra való. Nagyon szépen adod vissza az ott lévő általad látott világot. A Balaton pedig mindenki számára varázslatosnak kell hogy legyen, akiben egy cseppnyi magyar vér csorog. Nem kreatív de kiváló, tökéletes fotó arra amit közölni szeretnél képi formában. Ezért nem fogom vissza magamat meg azért sem mert nagyon tetszik, még akkor is ha sokan le fogják tucatfotózni. Jó ilyen képekre visszatekinteni itt a tél közeledtével.
Szép fényeket!

A képre adott pontszám: 5

gaborisz válasza:
Nagyon köszönöm kedves soraid Short!
Hello!

Kicsit javítandónak érzem én is. Persze dőlnek a vonalak de gondolom magasan volt a dolog és nem tudtál volna semmire ráállni hogy hirtelen megnőj 3m-re. Viszont már szögből fényképeztem volna mégpedig hogy az épületnek az éle essen középre, utána ha zavart volna a lámpa PS-sel kiszeded. Remélem adtam ötletet. Egyébként szép kép. Nagyjából reális értékeléssel!
ingyom válasza:
Köszönöm, hogy benéztél... legközelebb már tudom, mire kell jobban odafigyelni!
SMS (4,6)
ezek a jellegű képek mindig meg tudják mosolyogtatni az embert amikor számunkra elmaradottnak hitt kultúrákkal párosul a mai modern vonal. Remek példa a képen a mobiltelefon (az én telefonomtól biztosan újabb), aztán a másik a fehér nő öltözékéhez egyáltalán nem illő edzőcipő. Habár biztosan kényelmesebb mint valamely más, de akkor is... És ezt a dolgot te ahogy kell lencsevégre kaptad, mi több jól szerkesztetted, és megmutattad nekünk. Végre nem tucatképet látok, nem kell nézegetni mit emelhetek ki értékelésnél. Ez az ötös kérem szépen!

A képre adott pontszám: 5

ingyom válasza:
Nagyon szepen koszonom, orulok, hogy tetszik a kep, mar megerte! :)
Hello!

Nagyon szép lett a képed azonban pár észrevétel (nem kötelező elfogadni).Milyen érzékenységen készült, illetve ami zavar az ibolyakék fény a sziklákon ahogyan megcsillan. Valahogyan eltávolítanám mert elveszti a kép a természetes mivoltát, olyan mesterségesnek tűnik mintha valami zárt térben lenne az egész világítással. Bár nemtudom a készítés körülményeit lehet köze sincs ahhoz amit írtam, csak már akkor is zavart mikor legelőször láttam. :) Pozitívumként elmondható hogy fantasztikus színei vannak a képednek, kellemes lágysággal! Tetszik!
Szép fényeket!

A képre adott pontszám: 4

fudzsiko válasza:
A kép ISO 400-as érzékenységgel készült. Volt még rajta polár szűrő, talán ezért érzed erősnek a kéket, de semmi művi nincs rajta ezen kívül. A kék csillanás az ég kékje, ami néhol tükröződik -az egyébként igen sötét - patakvölgy vizes szikláin. A sárgás-zöldes színek pedig a lombokon átszűrődő kevés fénytől erednek, ez a víz felületét valamennyire megvilágította, de a szélek már árnyékba borultak.
Köszönöm a figyelmed!

Szép fényeket!
Reflexiók (4,99)
akkor lehet nekem nem jó a szemem, mert mikor az én autóm lett fényezve év elején abban tényleg borotválkozni lehetett és nem voltak benne ilyenek. de mindegy! megvitattuk elfogadtam! :)
Szép napot!
h.rom válasza:
Állítsd az autót fénnyel szemben. Aztán a fara felől nézz rá az oldalára figyelmesen. Vagy fényképezd így le.
:) Szép napot neked is.
Reflexiók (4,99)
így már értem a dolgot. súrolófényről én még nem hallottam de elhiszem, már tanultam valamit! mindenesetre szebb az szerintem mikor olyanra van kifújva a fénye mint a tükör :)
h.rom válasza:
De hát olyan a fénye, mint a tükör!!! :) De tökéletes simaság nincs. A sógorom most megkérdeztem - ő karosszériafényező -, ő azt mondta hogy különbörő lakkoknak más és más a kötés utáni struktúrája. Bizonyos márkákon narancsos - mármint a felületi szerkezete -, más márkáknál, pl. jelen esetben a Peugeotnál meg ilyen szálkás. Szóval ez van, kár ezen lovagolni hogy lehetne tükörsima, mert olyan lakkozás nincs hogy tükörsima. csak simíts egyszer végig egy zsír új kocsin, és figyeld meg hogy az ujjaid érzik a szinte mikroszkopikus egyenetlenségeket.
Na ez igen! Profi munka, minden egyéni ízlésemnek megfelel. A fények valami fantasztikusak, és a reggeli pára is. Szerkesztése csillagos, színvilága ötös! :)

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszönöm, örülök hogy tetszik. :)
Reflexiók (4,99)
Egész kreatívra sikeredett a képed, viszont a mélységélességét kifogásolom pontosabban keveslem azt az 5-öt. Rendkívül zavar engem személy szerint hogy a visszapillantó tükör nem éles, vagy egy másik megoldással a fókuszt a tükörre tettem volna. A fényezés is durva de ez nem a te hibád. Színvilága találó a témához. Tényleg jó kép apró hibával.

A képre adott pontszám: 4

h.rom válasza:
Szerintem egy 407-es gyári fényezését enyhén szólva is "izé" durvának nevezni. Ez, barátom, csak akkor látszik így, ha megfelelő súrlófény éri, egyébként láthatatlan, csak az ujaddal érzed ha végighúzod rajta a kezed. Sokkal izgalmasabb _számomra_ így a kép, hogy a kilincs és környezete éles, mintha a tükrön lenne a fókusz, mert az csak egy tükör, de ezt a fényjátékot a festésen nem látni túl sűrűn.
Szerintem. :)
Köszönöm hogy írtál.
ok, szép napot neked is!
Hello!

Először is inkább panorámaképnek tettem volna fel akkor nagyobb méretet enged (asszem 500k) és jobban tudna érvényesülni a képed! Lehet fura amit mondok de nekem nagyon fakó a kép, persze ez az időjárás miatt is lehet, de kicsit többet próbáltam volna rajta utómunkázni. A fenti felhő nagyon baljós színét próbáltam volna kicsit barátságosabbá tenni és a szaturációval is szórakoztam volna. Továbbá jó lett volna valami hétköznapi dolgot belekomponálni a képbe hogy tudjunk mihez viszonyítani, a monumentalitást visszaadja a képed, mert gondolom ez is az egyik lényege. A vonulatok és az árnyékok viszont remekül néznek ki, különösen ahogy az árnyék ráül a csúcsokra. Szerkesztése is tetszik hogy középre tetted a két "c betűt". A keret is lehet hogy picit túl vastagra sikerült, és vibrálja a szemet a nagyon világos fehér holott a képen szolid, visszafogott színek vannak. Vagy vékonyabb keret vagy valami lágy természetes szín kellett volna. Zöld, barna, stb... HDR verziót megnéznék belőle szívesen (Dynamic-Photo HDR), mivel a visszafogottsága miatt kapott is ilyen kevés értékelést. Egyszerűen elmentek mellette. Nagy kár, pedig jó kép lett ez egy szép helyen.

A képre adott pontszám: 4.7

Phoser válasza:
nagyon sok "butaságot" írtál, el is kezdtem kifejteni, de rájöttem minek. szíved joga így gondolni. üdv:
zsolt
Fantasztikus helyeken jársz! Eltudnám nézegetni a képeidet naphosszat. Varázslatos ez is, a visszafogott színeivel, és lágyságával! Másik kedvenc! :)

A képre adott pontszám: 5

ovarnet válasza:
köszönöm
Oh. Drága jó Norvégia. Nagyon szép színvilágú skandináv táj, mintha túl kopár lenne de mégis természetes. Zárseb is korrekt lett. Nagyon tetszik. Talán a legjobb kép amit eddig az oldalon láttam!
A 5-ös minden kritériuma illik erre. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

ovarnet válasza:
Igen Skandinávia és főleg Norvégia nekem is a kedvencem. köszönöm az értékelést.
Fantasztikus kép, olyan mintha valami folyadék lenne. Viszont talán jobban illene hozzá egy szélesebb oldalarány. kicsit bezárva van a téma így. Nem tudom erre milyen lehetőség lett volna. Milyen magasan és merre voltál?

A képre adott pontszám: 5

NyPeti válasza:
Szia!
Köszi a véleményt. Az Alpokban készült a kép, 3000m-en voltam, a ködből kiálló csúcsok kb 1800m magasak.
A szélesebb oldalarányra a legjobb megoldás egy panoráma kép lett volna, de ezt ott nem volt lehetséges megvalósítani. Sajnos csak kompakt gép volt nálam, állvány nélkül ez eléggé behatárolta a lehetőségeimet.
Üdv!
Szerencsejátékos rajtaütés :D
Vagy valami ilyesmi. Ötletes kis kép, kell az ilyen hogy ne legyenek egysíkúak a képek.
Grat'

A képre adott pontszám: 5

Blex válasza:
köszöntem h véleményezted :)

egy kis komolytalanságot szerettem volna vinni a képek közé.
örülök h tetszik :)
minden jót!
# (0)
előttem szólóval egyetértek maximálisan többet én sem tudok hozzátenni. kreatív kép! Vignettálás pedig kell oda nagyon!
Szép fotó
V.F. válasza:
Köszönöm!
Nagyon szép ez az arc. Csodálatos kerek szemek, kecses kis orr, vékony nőies száj. A szerkesztése is tetszik még akkor is ha erős a vágás a homloknál. A haj is szépen ívelve van, talán a nyak lehetne homogénebb, mindegy ez nagyon szép kép. Szép modellel. Grat'

A képre adott pontszám: 5

Ingrid0411 válasza:
köszönöm az értékelést és a pontszámot. :)
színes (3,8)
Elég zsír lett a kép ezzel a megoldással. Tényleg van rajta szinte minden színből kicsi. Érdekes feelinget is kölcsönöz a képnek, a dőlés is jó ötlet, az bal oldali guard felépítésű gyerek viszont el lett vágva rendesen :) -persze mindenki nem férhet bele...

A képre adott pontszám: 4.9

ken_da_hayadra válasza:
a kettévágott fejű bácsi anyukája biztosan szomorú lesz...
örülök, hogy tetszik
dafont.com-on van rengeteg ötletes betűtípus, én főleg onnan használok
Új tom00 válasza:
köszi az infót meg fogom nézni. üdv.
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ