BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA quentin (3,79)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 40 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Egész jó kép lenne de van egy számomra óriási hibája: sajnos a függőleges vonalak elég nagy mértékben eltérnek a függőlegestől. Ezt a fényképezőgép felfelé vagy lefelé billenése okozza. Ezt a perspektívahibát utólagosan lehet javítani pl PS-pal. Plusz a kép jobb alsó sarka kicsit sötétre sikerült, ennek is elkelne némi utómunka.
Üdv.

A képre adott pontszám: 3.5

miskei válasza:
Köszi!
Szia! Inkább nem pontozom...Ne haragudj meg, de szerintem ez egy félelmetesen rossz kép. Hiába írtad, hogy nem akart éles lenni, így meg nem akart jó kép sem lenni. A "szerkesztés", hát szóval nem is tudom...ez a fél ló nem egy nyerő kompozíció. Színei nincsenek a képnek és az egésztől elszédül az ember...Ne haragudj még egyszer!
NZsuzsi válasza:
:))
szia! Sajnos nem sikerült túl jól ez a kép, ennek több oka van: 1.Szerkesztés: vagy úgy kellett volna ábrázolnod, hogy többet lássunk a bogárból, vagy a virágszirmoknak kellene teljes egészében látszódnia. 2. A makrófotó lényege, hogy a téma -jelen esetben a bogár- tűéles legyen. Sajna ez erről a képről a legjobb jóindulattal sem mondható el. 3. Fényerő-kontrasztarány: a bogarad feje és potroha teljesen egybeolvad, nem lehet látni a textúráját Ha ezekre a dolgokra odafigyelsz, sokkal jobb lesz a következő képed.
Üdv.

A képre adott pontszám: 3

gix33 válasza:
köszönöm a hasznos tanácsot
szia! Tetszenek a színek, amiket használsz, nagyon hatásosak. A szerkesztés jó, talán a jobb alsó sarokban lévő test részlet nem kellene a képre, de ettől eltekintve remek. Végre egy nem szokványosan beállított kép!
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 5

mutty.hu válasza:
köszi. A testrészleten gondolkodtam, de csak egy kéz kevés volt.
Szia! Nagyon jól sikerült kép, gratulálok! Az utómunka pedig teljesen egyedivé varázsolja, mintha egy gyönyörű rajzot látnánk. Talán egy picit lehetne sötétíteni a felhőkön, túl vakítóak, és egy parányi szaturáció is elférne.
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 4.9

Cpt válasza:
Köszönöm Quentin a javaslatod, megnézem! Szép fényeket számodra is!
Szia! Tökéletes lett ez a kép. Gyönyörű színek, a fények, megvilágítás is remek. Szerkesztés is rendben! Már csak a modellről tudok írni, aki szintén gyönyörű!
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 5

h.rom válasza:
Köszönöm.
Szia! Parádés bemuatatása ez a természetnek! Bravó! Tetszik, hogy nem egy szokványos makrófotót láthatunk, van benne egyediség, ami nagyon fontos! Technikailag is kiváló, gratulálok!
Üdv!

A képre adott pontszám: 5

kissendre válasza:
Örülök hogy tetszik ,köszönöm az érékelést.
Szia! Ez egy kiváló kompozíció lett, a címmel megkoronázva! Élesség rendben, a köcsög színe tökéletes. Eszembe juttatott néhány "embert" ez a kép!
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 5

erőslacc válasza:
:))))nekem is :)))) de szerintem mindenki ezt gondolja aki megnézi... Örülök, hogy tetszett. Üdv.
Szia! Csillagos ötös! Remek kompozíció, remek kivitelezés! Gyönyörű színeket mutatsz, az effektek is a helyén vannak, kontrasztarány rendben. Fisheye...thanks!
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 5

trifoto válasza:
Köszönöm.
(4,59)
szia!
Ne haragudj meg, de ezt a képet nem kellett volna feltölteni...nem is tudom miért tetted! Mielőtt feltöltesz egy képet, előtte nézz körül az oldalon, hogy milyen a nemkívánatos kép, és milyen az, amire 4-es, 5-ös pontszámokat adnak, amiből lehet tanulni!
Ennek a képnek nincs egyetlen egy éles pontja sem, a kontrasztarány nem megfelelő. A kép jobb felső negyedében a boltív belső fele is és a fa lombja is összemosódik. Hiányoznak a színek, a téma borzalmas! A függőlegestől egy picit bedőlt jobbra, de ez legyen a legkevesebb!

A képre adott pontszám: 1

irolvasok válasza:
ecsém, téged mutogatni kellene, csak még azt nem tudom hol
Szia! Ez egy nagyon jó kép...lett volna, ha pár dolog nem rontja el. A fotó alsó harmadában lévő zöld foltok (gondolom fű) nagyon zavaróak. Vagy el kellett volna távolítani az exponálás előtt a látótérből, vagy ha az nem sikerült, akkor egy kis utómunkával. A másik zavaró dolog, hogy nem a fej éles, hanem a test. Pedig nagyon jó testhelyzetben sikerült lekapnod ezt a kis jószágot. A szerkesztés is és a színvilág is jó lett, kár ezekért a hibákért.
Üdv!

A képre adott pontszám: 3.5

Noorczy válasza:
Köszönöm az értékelést!
szia! ez egy nagyon jó kép lenne, ha élesek lennének az elülső szirmai. A makrófotózás lényege, hogy tűéles legyen a téma, de sajna erről a képről ez nem mondható el. Szépek a színek, a háttér is tökéletes ehhez a képhez.
Üdv.

A képre adott pontszám: 4

Breki válasza:
Köszi, asszem te fogalmaztad meg eddig legrövidebben és lényefretöröbben.

Köszi hogy írtál!
szia! nem hittem volna, hogy egy snassz műanyag öntözőkannát és egy régi, 10x10-es járólapokkal lerakott teraszt ilyen érdekes módon lehet ábrázolni! Gratulálok! Egy pici technikai kifogásom van: A kanna füle kár, hogy lemaradt, viszont a kép jobb oldalán kár, hogy rajt maradt az a két csúcsos árnyék. Egy parányit erősnek találom a fényerőt a járólap közepén, mintha kiégett volna. De az ötlet egyedi és ez a lényeg!
Üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

tomka24 válasza:
He, he. Végül is minden úgy sikerült ahogy szerettem volna, semmi sincs véletlenül, és az egészben a legfontosabb, hogy ráébredjen az ember, egy borzasztó szép világban él és csoda van mellette akár karnyújtásnyira is. Köszönöm a soraidat. Üdv Tom
Tükör (3,09)
szia!
nekem az az érzésem, hogy ezzel az effekttel túllőttél a célon. Túl összemosódott lett az egész, főleg ami azt a zöld foltot illeti. A szerkesztés egész jó lett, nem kellett volna elrontani. Szerintem természetes színeiben sokkal szebb lett volna...üdv!

A képre adott pontszám: 3.5

focusST válasza:
Soft focus! Nekem tetszik.
Köszi!
Vadpaci (3,85)
szia!
nekem egy problémám van a képpel, mégpedig a szerkesztés. Én megpróbáltam volna a lovat úgy lekapni, hogy az aszfalt ne legyen benne. Valahogy nem illik a képbe. Minden gyönyörű zöld, fák, bokrok, erdő...erre ott van egy aszfaltcsík!
Amúgy technikailag szerintem renben van!
Üdv!

A képre adott pontszám: 4

gyveres válasza:
Koszi, hogy értékelted!
Eurofighter (3,36)
szia!
azt kell mondanom, hogy a cím találóbb nem is lehetne...
üdv!
bajkaia válasza:
Köszönöm, hogy megnézted és értékelted.
Üdv, bajkaia

S V Á J C (4,22)
szia!
szó szerint marha jó lett ez a kép, tetszik, hogy az a három tehén kérdően rád néz. Mintha azt akarák mondani, hogy mit akarsz hapsikám...? Egy apró hibát vélek felfedezni, mégpedig a fényerőn egy picit lehetne visszavenni és több kontrasztot adni neki, ugyanis a fehér részek -főleg a fejeken- sajna kiégtek és nem látszódik a fej textúrája.
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 4.5

ákos2009 válasza:
köszi,

igen, pontosan ez a baja a képnek, viszont ha megcsinálom amit írtál akkor sztem túl sötét a kép többi része...

de azért majd megpróbálom

köszi az értékelést!
szia!
szerintem van ennél jobban sikerült képed, bár még nem látom, hogy ki készítette. Nem látok benne semmi különöset, "csak két gombát", nincs meg AZ A plusz. Az ilyen közeli képeknél és a gomba fotózásnál is a lényeg, hogy a téma tűéles legyen, ami sajnos erről a fotóról nem mondható el. Látni kellene a gomba legkisebb barázdáit is. Egy picit több kontrasztot is elbírna a kép és a szerkesztés sem tökéletes, a háttér több helyen kiégett.
Remélem segítettem a legközelebbi gomba fotódhoz...Üdv!

A képre adott pontszám: 2.5

ákos2009 válasza:
hát igen, ezek a kép hibái! ha lesz legközelebbi gombafotó feltétlen értesítelek majd, és akkor meglátod, hogy javuló tendenciát mutatok-e:)))...

köszi az értékelést
szia!
lassúság ide-lassúság oda, sajna nem sikerült tökéletesen beállítani: a jobb oldali csáp vége lemaradt a képről, alul viszont indokolatlanul sok helyet hagytál, amit utólagos vágással lehet korrigálni. A kontrasztarány sem jó, túl szürke, egybemosódó a kép. Több kontraszt segítene.
A vaku villanása is zavaró a bogár egész testén. Ez állványról hosszabb záridővel, vaku nélkül kiküszöbölhető, vagy derítőlapokkal vakuval. Az élesség sem tökéletes, a kép közepére fókuszáltál, ezáltal a fa középen sokkal élesebb, mint maga a téma.
Remélem tudtam segíteni a legközelebbi szarvasbogaradhoz...Jó fotózást, üdv!

A képre adott pontszám: 3

SaraHun válasza:
Köszönöm. :)
szia!
szerintem "marha" jó lett a tulajdonképpen semmid...Gyönyörű színeket ábrázolsz, remek a kompozíció, tökéletesek a beállítások!
Bele tudom élni magam ebbe a nyugalomba, ami a képedről átjön!
Grat...üdv!

A képre adott pontszám: 5

Sj válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy ennyire tetszik!
Kedevt kaptam ma is feltölteni egyet a mostaniakból, szerintem érdemes megnézni!
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ