BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
sutam (3,85) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
11
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
125
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,4

FELTÖLTÖTT KÉPEK KATEGÓRIÁNKÉNT

tájkép 4
természet 3
életképek 2
állatfotók 1
elkapott pillanatok 1
csendélet 1
panoráma 1

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


F16 menekülőben
adott pontszám: 5

Minden ízében ropog a kép! Nem sok közöm van hozzá, de bizony izgat ez a (fajta repülős) világ, és azt hiszem, visszaadhatja a kép azt a hangulatot, amikor a hajtómű már csúcson van, a szárnyvégen már a pára is kicsapódik, a pilóta fejében pedig már alig van pár csepp vér a soksoksok G miatt, de az ellenség közel, ezért repülnek az infracsapdák is. Fantasztikus!

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • Matus István

 • Győr/Soltvadkert

 • felszerelés
  Panasonic Lumix FZ28, Velbon CX 444 állvány, egy 46mm-es Hoya polár, ND2-es szűrő, 4 akku. Majd szeretnék egy makro konvertert a ketyeréhez.
 • születési dátum
  1989-02-27
 • Utolsó belépés:
  2015. március 31. 05:37

BEMUTATKOZÁS

Én is a tanulni vágyók táborát erősítem, mint ahogy itt sok más lelkes fotós. Azt tudom hogy sok tanulni valóm van még, és erre elég jó ez a közösség. Lenyűgöz a természet, tájak, állatok, kis rovarok, vagy a növények. Nagyon tetszenek továbbá a hangulatképek, szocifotók, életképek, illetve a kérdést feltevő képek, vagy egyéb hobbyaimhoz (egyben tanult szakmámhoz) kapcsolódó képek (közlekedés - vasút, bringázás). Szeretek gyönyörködni az ilyen képekben, és remélem hogy idővel sajátjaim is lesznek, jók.